418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
-
szerintem kellenek. Színessé teszik a játékot. sose volt artym, de most nem sokára összejön a hummel :) -
Én se szeretem őket, ha lenne mod amit ha megveszek akkor nem rak össze arty-val akkor megvenném.
Hasznosnak hasznosak de ha lehetne választani, hogy legyenek vagy ne én a nem mellett lennék :) -
Majd megszokom. -
spiczi91 #32630 Ha ennyire balfék vagy, jobb is ha abbahagyod. Könnyűszerrel ki lehet kerülni őket egyrészt, másrészt pedig akárhogy nyivákolsz, bennmaradnak. Megszoksz vagy megszöksz effektus. -
A JP-t is, erősebb páncélt kap a lövegpajzs. -
Na, holnapra meglesz az első pénznyomda tank, a StuG, még 7500xp kell hozzá, de ez nem lesz nehéz, mert a Hetzer a 105-össel gyakorlatilag nem tud 500xp-s körnél gyengébbet menni :) Aztán még csak most kezdem majd a farmolást Pz. IV-re, meg KV-ra.
Úgy döntöttem hogy német med. vonalra most nem megyek, esetleg majd később, valahogy a VK3001H és a VK3001P papírtankok nem izgatnak, már előre látom hogy mekkora hajtépés lenne velük minden kör. -
A köv. patchben javítják a JT-t és a JP-t is, vagy csak a JT-t? A Maust tudom, de nem emlékszem a JP-re ... -
peter9228 #32626 Az én képemen a lényeg, hogy kilőttem magamat:D -
Renegade #32625 hát akkor jövőhéten nyitok egy topikot a fejlesztőknek (ha még nem lenne), hogy árulják már el miért útálják ennyire a német tankokat, mert ahogy nézem pz3-tól a KT-ig mindenhonnan lemaradt -
jól, de ez nincs modellezve a játékban, miközben az orosz tankoknál igen. -
Renegade #32623 Davidbog, jól látom az Auchtungpanzeren, hogy a Tigrisnek 100mm frontpáncélja volt amire rászereltek egy teljes frontot kitakaró 100 (110) mm-s pajzsot, szóval a tigris frontja az 100+110mm? -
Elegem van ezekből a rohadt artykből. Bazdmeg a sírás határára üldöztek már, idegességemben úgy belebasztam egyet a falba, azt hittem eltört a csuklóm. Hogy basznák telibe magukat a csíter köcsögök, szopjanak lámát, mennyenek egymás ellen, de a többi játékost hagyják békén. Nem tudom mi az élvezetes ebben, startnál beállsz egy bokorba ott kempelNEK, UAV nézetben lövöldöznek, ÉS még ők a fasza gyerekek. Hát kapják be! Kussoljon az a nyomorék aki azokba a szarokba ül. Legszívesebben kitiltanám őket az egész játékból! Elbasszák az egész játék élményt. KAPJA BE AZ EGÉSZ OROSZ FEJLESZTŐGÁRDA! Én it mára befejeztem. Talán holnap vissaznézek. -
heavy-vel könnyebb gavallérkodni xD
-
Gunslinger #32620 Looool, előbb Himmelsdorfon 3001P-vel volt 3 killem, 100%-ról mind, el sem hiszem. Igaz low tier szutykok voltak, de akkor is :-D HP-m 80%-a is megmaradt meg 68% capture pont is, hehe, első jó köröm ezzel a ratyival. -
Gunslinger #32619 Hja, nálam a változatosság az annyiban merül ki, hogy csinálom a ruszki heavy ágat, amivel eddig maximálisan meg vagyok elégedve, bár a KV-3 stocként idegesítő volt, de már haverok vagyunk. -
Imation #32618 Az orosz szerveren én is ezt a sorrendet csináltam a 3002DB ig csak most megfordult a fejembe hogy kéne egy kis változatosság, de már letettem róla. :) -
Gunslinger #32617 Én is így csinálom, PzIV-re vissza, abból VK3601H és abból Tigris. Mjd, egyszer.
Szenvedjen a 3001H-val az Tigris felé akinek hat mamája van. Annyira azért nem jó tank, de a 3001P-nél jobb. Megnéztem a wipe előtti statomat vele (vannak screenshotjaim), kerek 50 csata alatt jutottam túl rajta a DB-hez.
PzIII/IV-el szenvedni meg iszonyú baromság, csak a 3001H-t ugrod vele, de kétszer annyi szenvedés árán mint amennyiből a H-ról P-re ugrasz. PzIV sokkal jobb masina és onnan három fele lehet indulni. Egyébként azon virulok, hogy a P-vel 62%-os a nyerési rátám, a túlélési meg 15%. Abszolút nem szólok bele a csaták menetébe, alig van 3-4 csatánként egy killem vele, mert még csak alap ágyúm van hozzá. -
3601 igen jó, 60 fölött van a victory arány vele.
[IMG][/IMG]
-
Valaki belinkelné azokat a skineket, amik mutatják a tankok gyenge pontjait ? köszi előre is :) -
peter9228 #32614
Ezt csináljátok utánam:D -
Imation #32613 Most lesz meg a 3601 abból fogom a tigrist fejleszteni. -
Szakesz #32612 Vk3001(H)-ból lehet tigrist is fejleszteni. -
Imation #32611 Azon tépelődöm hogy arra menjek vagy a 3001H-3001P legyen. Egyik sem tűnik túl vonzó útvonalnak. -
yossarianHUN #32610 Ne demoralizálj én azért szenvedek a Pz III/IV-el hogy a 3001P meglegyen ha az is ilyen szutyok lesz a fejem verem a falba
-
Imation #32609 még 7K kell hozzá, nagyon pörgetek hogy ma még meglegyen. -
Imation #32608 Jó, most már csak azt kéne megfigyelned hova lőjek hogy ez rendszeres legyen! :) -
TDantes #32607 A 3601 a legjobb. Erős páncél, 88-as ágyú. Nagyon jó az. -
Gunslinger #32606 Még a 3001H is kétszer jobb nála. Az legalább elindul, ha megnyomom a W-t. Amúgy előbb égtem le KV-3-al 800 hp-ről, egy PzIV gyújtott fel Malinovkán a világ másik végéből. Ennyit arról, hogy nem lehet sebezni. -
Imation #32605 És még a hivatalos fórumon a 3601 hez hasonlítják páran azon tépelődve hogy melyik a jobb. Hát én sem kedveltem meg a béta alatt szar és még ráadásul bűn ronda is. -
lammaer #32604 Nemtudom milyen fizetési módot választottál, de nekem olybá tűnik hogy vmiféle banki átutalást kértél, és most azt várják hogy a megadott referenciaszámokat beleírva a bankodnál az átutalási kérelembe küldd át nekik a lóvét.
Elég furcsa.... -
XDDDDDDDDD -
Gunslinger #32602 Úgy számoltam, hogy ma meglesz a VK3002DB. Hát egy túrót, ez a VK3001P akkora egy SZAR, hogy erre szavak nincsenek lassan. 30K XP még hiányzik. Lehet felfogadok 10 dollárért valami indiai hülyegyereket, hogy kitolja nekem. Agyfaszt kapok tőle. Észrevettem, hogy alap motorral tolatva gyorsabban megy, mint előre sík terepen és kétszer jobban gyorsul úgy. -
többi rész -
hellokitty92 #32600 végre rászántam magam a lee-re, erre olyan ostoba társakkal adományoz meg a sors h csak na!:O 9 menetet játszottam vele eddig, abból 2 nyertünk meg.
most is lakevillenél senki nem ment a városba, azt vettem egyszer csak észre h egyedül vagyok a város közelében, mert mindenki a másik oldalon akart átmenni... természetesen a városon meg legalább 5 enemy akart átvágni, köztük egy kv meg t-34. de legalább a társaim valamit alkottak volna a másik oldalon, de nem. egy pzIV egyedül 7et szedett ki közülük! -
Gunslinger #32599 Detto rám jár a rúd. Ma 5-re csökkent a victory és defeat különbség, victory még több, tegnap 27-el volt több victorym és nem én lettem bénább. -
TDantes #32598 Ja értem most már. Oké -
marchizor #32597 úgy-úgy :D -
Szakesz #32596 HE lövedékeknek van egy megadott távolsága, amin belül a robbanás ereje sebezhet.
Ezért sebez az arty, ha melléd lő, s ezért sebezte magát az M6A2E1 is.
Továbbá így akár ki is lőheted magad. :) -
én azt tippelném, hogy olyan közölről lőtt, hogy a HE robbanása őt is sebezte nem csak az ellent
[/IMG]