A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #32617 Én is így csinálom, PzIV-re vissza, abból VK3601H és abból Tigris. Mjd, egyszer.
Szenvedjen a 3001H-val az Tigris felé akinek hat mamája van. Annyira azért nem jó tank, de a 3001P-nél jobb. Megnéztem a wipe előtti statomat vele (vannak screenshotjaim), kerek 50 csata alatt jutottam túl rajta a DB-hez.
PzIII/IV-el szenvedni meg iszonyú baromság, csak a 3001H-t ugrod vele, de kétszer annyi szenvedés árán mint amennyiből a H-ról P-re ugrasz. PzIV sokkal jobb masina és onnan három fele lehet indulni. Egyébként azon virulok, hogy a P-vel 62%-os a nyerési rátám, a túlélési meg 15%. Abszolút nem szólok bele a csaták menetébe, alig van 3-4 csatánként egy killem vele, mert még csak alap ágyúm van hozzá.