418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #414986 Vesztesre is számolja. Nekem is volt tegnap, és hatalmas mákkal meglett. A csata végi statisztikában mutatta, hogy mind a három a te killed? -
Plata #414985 Van egy napi küldim,semmisíts meg egy csatában 3 tankot.
Megvolt T92-vel Maus Cs-63 Grille 15 kilőve,de semmi.
Vagy csak nyertes csatában számolja? -
Plata #414984 Basszus,heccből lőttem egyet találomra és ez lett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #414983 Én nem nagyon szeretek játszani egy tankkal, ha vacak legénység van benne. -
Plata #414982 Én is megtartottam,csak lúzer bandát raktam bele. -
asolyom #414981 Néztem Scheff egy régebbi streamjét, és azt mondja, hogy szerinte az 53TP a legjobb tech tree T8 HT. -
Plata #414980 Igen,azt nem is értettem hogy mi a szarért van. -
asolyom #414979 Az 53TP-nél ahogy látom beüt a tipikus WG szívatás, a top löveg előtt 22500 xp-ért ki kell húzni a D25T ágyút, ami gyakorlatilag minden paraméterében rosszabb, mint a stock csúzli.
-
Plata #414978 Az előbb 60TP-vel mentem egy jót,gyökér gold noob Obj430U szépen pattogott oldalamról is meg szemből is,60TP sima lőszerrel úgy lőtte ki tornyán hogy csak pislogott.Meg menekült hátrafelé.De sok esélye nem volt.Wz-111 5A-t is sikerült tornyon belőni. -
Plata #414977 Szerintem elég jó,az utána lévő is jó.
Én ma a hetes meddel pattantam T50-2 oldaláról is,de super hellcat hátuljáról is.
Brutál szar tud lenni az ágyúja.Szembe lőni T8-9 heavyt nem is nagyon érdemes,max kiröhög.De egyébként Kv2 tornyának a hátuljáról is pattantam.
Néha olyan érzésem van vele hogy a lószart sem vinné át ha rá lőnék.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.06. 12:37:32 -
asolyom #414976 Top tierben ez a tank elég bikának tűnik, valahogy jobbnak érzem, mint az IS. Bár az alfa kisebb, de az ágyú megbízhatóbb átütés, és pontosság tekintetében. Érzésre a páncél is jobbnak tűnik.
bekescsaba #414975 Jaja. Köszi
-
asolyom #414974 Én sem vagyok nagy med játékos, viszont a Skoda T50-nel egészen jól megy. -
Plata #414973 A lengyel nehéz ág sokkal élvezhetőbb,bár lehet a hiba bennem van,nem találom a hangot a medekkel,kivétel tán a progettó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Lucifer001 #414972 Szia . Szerintem erre gondolsz . -
Plata #414971 Az teljesen más tészta,a nehéz nagyon jó tank,az 53TP ágyúja nagyon jó,a 6/0TP meg egy állat tud lenni. -
asolyom #414970 Én végül a 7-es nehezet, a 45TP-t vettem meg, egyelőre nem tűnik annyira rossznak. -
Plata #414969 Nekem megvan a hetes,az ágyúja elég vacak,viszont egész jól pattint néha. -
bekescsaba #414968 Hali!
Hol tudom megnézni, hogy mennyi bélyegem van, Kéne a T14... -
tothgyorgy #414967 Én még csak az ötösnél tartok. nem rossz, de a dpm kevés. Nagyon. Egyébbként dicsérik az ágat. A hatos bugyi :) jónak tűnik. -
asolyom #414966 Ennek az új lengyel közepes vonalnak mi lenne az értelme? Nekem amolyan tucat tankoknak tűnnek. Tornyozni is csak a 8-as prémmel, meg a 10-essel lehet, és ez a turbó cucc is csak a 10-es tankon van. Szóval ez megint amolyan free xp temető gyanús. -
tothgyorgy #414965 Örülj neki, hogy kegalább sebezni tudtál. Tegnap 29 ellenféllel kellett töbször is megküzdenem. Az állítólagos csapattársak csak blokkolni voltak mellettem(?). Bezzeg az enemy! Hatan lőttek fókuszt! Meg is látszik az eredményeimen. -
asolyom #414964 Úgy látszik, hogy a WG továbbra sem enged leszállni a szopó rollerról. Full T8 csatában lőttem 2600 dmg meg 900 asszisztot, 2 killt a lengyel meddel, utána T9-ben 3400-at a Skodával. Az egyik csatában top sebző lettem, a másikban második, de persze mindkettőben vereség, úgyhogy a mai napra ez a két csata elég is volt. Egyre ritkábban sikerül ráfanyalodni, hogy a WGs fiúk lenyomják a torkomon a méretes bránert, ami nem is baj, mert így több időm jut más, értelmesebb időtöltésre.
-
Lucifer001 #414963 Nem tudtam, hogy replayban is látszik :D Gyerekvót *_- -
asolyom #414962 Ha nagyon finoman akarnék fogalmazni, akkor a WG bek@phatja a f@**om, és az elefánt húzná a f@**ára ezt a MM-et. 
Grat,szép karika! 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mondd,hogy a gyerek színezte ki a tankot

-
Lucifer001 #414960 goldnoob -
asolyom #414959 T9-ben az a lényeg, hogy maradj életben, és még sebezz is valami normálisat, ne szórj el sok prémium lőszert, a normál lőszer is lehetőleg mindig üssön át, és akkor egész jól ki lehet jönni plusz kredittel.
T8 prémium akkor is pluszban van, ha AFK vagy.
-
"Félreértettél, nem hozzászólások elejét nem rád értettem, hanem a wot communty-re kollektíve."
Ha nekem írod a választ miért nem arról írsz, ami nekem szól?
Kénytelen voltam azt hinni, hogy egy kalap alá veszel a telesíránkozósokkal, kitologatósokkal, meg a chaten örjöngőkkel.
No de a lényegre térve.
Az a sokat emlegetett RNG.
Matek részét annyira nem vágom, abba inkább nem folynék bele, csak az egyszerű player szemszögéből látom a dolgot.
A pszichológiai rész amit írtál, simán helytálló, elég csak arra gondolni, milyen hosszú időnek tűnik egy érzéstelenítés nélküli fogfúrás, vagy egy édeshármas a csajoddal meg a legnagyobb mellű barátnőjével, ha mindkettő ugyanannyi ideig tart, szóval a cumiztatás nyilván mélyebb nyomot hagy az emberben.
Hajlandó vagyok elfogadni, hogy nemcsak az RNG lehet a bűnös abban, hogy az ember úgy érzi hátrányban van más játékosokkal szemben.
Erősen közrejátszhat az is, hogy olyan kis okosságokhoz is bárki, akár ingyen is hozzájuthat, ami leveszi a válladról a célzás nehézségeit olyan szinten, hogy csak az eltalálni kívánt tank közelébe kell vinned a célkeresztet, kattintasz, a progi befogja a tankot, sőt megkeresi helyetted a weakpointot és arra céloz.
Nyilván nem kell ecsetelnem, mekkora előny ez az olyanokhoz képest, mint én, aki kézzel igyekszik célozni.
De visszatérve az RNG-re. 8 éve játszok a játékkal, kisebb nagyobb kihagyásokkal. Nem igazán követtem nyomon, mikor milyen frissítéssel mit változtattak, de arra kristálytisztán emlékszem, hogy valahogy akörül, mikor a VK 36.01 H-ból, ami egy klassz kis medium volt, egy nehézkes lassú heavy tankot csináltak, az RNG-n is csavartak egyet, és onnantól sokkal nehezebben játszható lett a játék.
Nem tudom ennek mi értelme lehetett, semmi logikát nem látok abban, hogy miért, kinek volt jó rengeteg embert így megszívatni.
Anno nagyon ment a szájkarate, legtöbben arra a következtetésre jutottak, hogy a tapasztalatlan, újonnan regisztrált játékosoknak akartak ezzel kedvezni, hogy a jobb játékosok ne cincálják szét őket olyan gyorsan.
A statisztikámon is elég erős nyomot hagyott ez a kis "hangolás", az addig emelkedő hatékonyságom simán hanyatlott egy nagyot és azóta sem tért igazán magához.
Lehet az ilyen kis okos "segédprogram"-ok elterjedését is elősegítette ez a tökönrúgásszerű RNG basztatás.
Szerintem, ha csak annyit csinálnának, hogy az RNG-t visszaállítanák arra a szintre amin előtte volt, a WOT közösség hajlandó lenne akár ... Na mindegy, szóval hálásak lennének.
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2020.09.01. 18:27:01 -
Plata #414957 Némelyik T9 egész jól tud keresni.
Standar B-t szerettem,meg a duplacsöves Is3-at.
Bár néha T10-ben is jön pénz,ami azt illeti M53 is jól tudott keresni.
Bánom hogy le cseréltem T92-re. -
Malarki #414956 Szerintem igenis van egy rakat tank T7-ben ami fun és megéri megtartani. T6-ban nyilván kevesebb, de ott is van pár. -
lammaer #414955 Hát különözőek vagyunk, én T6-T8ban tengetem leginkább az életemet....
Vhogy pont az motivál, hogy az XP gyűjtésnek / meccseknek célja van, hogy fejlesszem az aktuális illetve megszerezzem a következő tankot.
Amint fullos egy tank, onnantól kezdve szinte alig veszem elő.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.09.01. 16:33:23 -
asolyom #414954 Az is érdekes persze, hogy a legtöbb ágon éppen T9-től kezdődnek a játszható tankok, és néhány kivételtől eltekintve a T6-7-8 free xp temető. :) -
lammaer #414953 T9-T10 az kezdettől fogva credit sinknek volt tervezve... -
asolyom #414952 Önmagában az, hogy egy tech tree tankkal nem keresem halálra magam nem zavarna. Viszont azt elég gáznak érzem, hogy mondjuk a T9-es Skodával megyek egy 2000 sebzéses csatát, de kilőnek, és a javítás valamint a lőszerek feltöltése után kapok 7000 kreditet prémium fiókkal. Hozzáteszem, hogy egyetlen prémium lőszert sem lőttem, de mondjuk 3 lövés nem ütött át. Ha nincs prémium fiókom, akkor ez -4500 kredit. Ebből azért jól látszik a tendencia. A hajós játékban is hasonló, de nem ennyire durva. Én azt elfogadnám, hogy ha meglövöd a HP-dat, és nem pufogtatsz prémium lőszert, akkor igenis lehessen T9-10 tankkal kb. nullára, vagy kicsi pluszra kijönni prémium fiók nélkül. -
Plata #414951 Hát egen,régen még T5 prém tankok is hoztak annyit mint most T8-ak.
T14-el régen többet kerestem mint most egy T8-al. -
asolyom #414950 Néha az az érzésem, hogy 30 tankja van az ellenfélnek a mi 15 tankunkkal szemben. Elindul a lemming vonat az egyik szárnyra, és ahol háromszor annyian vannak, mint az ellenfél ott is simán elolvadnak, miközben persze befut a másik, üresen hagyott, szárnyon az ellenfél és mindenkit halomra lő, aki még maradt. Nem is tudom hány csatát buktunk így el. Úgy látszik, semmiből sem tanulnak az agyhalottak. Gyakorlatilag az ilyen csata első 30 másodpercében látszik, hogy eleve bukásra van ítélve. -
lammaer #414949 Ezt lámakapitány már régóta megmondta... szerintem annó KV1esekkel farmoltunk annyit tier5ben mint most egy t7-t8 prémtank hoz :D -
lammaer #414948 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
tothgyorgy #414947 Igen, nekem is gyanús volt a kevesebb hozam. Én nem fogok venni semmit, legfeljebb a kalapomat és viszlát. Jelenleg sok kreditem van, ha elfogy megyek kissebb tierben. Legfeljebb elkezdek eladni. Ha már nem lesz mit, akkor kalap. A random úgyis egy kaki. Ami a játékban tart, az a kláncsaták. Ott is csak a hangulat.