418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lucifer001 #415066 Szintén
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #415065 Pofám leszakad,ez működik,egyből első lettem.
De mára elég is volt,túl para ez a mód küldik nélkül.
Felcseszi az ember vérnyomását.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.22. 20:35:00 -
Plata #415064 Holnap ha a küldetéseket megcsinálom valszeg meg lesz a 12 token,szerintetek melyik tankot érdemes megvenni? -
Lucifer001 #415063 Valóban jó cucc . Ezt is azzal a géppel toltam .
Bizony, ahogy írtam is pár napja... növelték a dmgt, csökkentették jutalom 200 pontot 100-ra és a killes küldihez is 2 kell, nem egy. Nagy rohadékok :D -
Nem tudom, de sz@r hulladék az egész. Ma nyertem kettőt a Walkürével meg egyet a Ravennel meg még egyet majdnem a némettel, de ott a Raven lassító skillje megszívatott. 1-1 hit voltunk, de persze az enyém nem ment át, az övé meg átütött, na mindegy :D Nem tudom mennyit mentem ma (közben megszámoltam 16), de a többiben én is találkoztam fura dologgal. Megy a párharc, erre hirtelen a másiknak 500-600-al több hpja lesz, mint előtte. WTF? Ott a javító skill, rányomom, szart se ér, meghalok. GG :D
Az egyik csatában volt egy játékos. Nagyon durván darálta a népet, feltűnt, h sok a killje. Abban én azt mondtam, h szarok az egészre, elég lesz pár 100 pont, nem akarok nyerni, elbújtam, mikor ketten maradtunk előjöttem :D 200 pont is bőven elég, még 400 kell a 15-höz és végeztem ezzel a sz@rral. Gyerek utána rám ír, h ez volt az első SH csatám? Mondom LOL, nem, csak nem akartam nyerni, biztosra mentem, lesz annyi amennyi pont. Meg se kellett kérdeznem, egyből elkezdte osztani a tanácsokat, h a Harbinger milyen OP, ha a végsebesség, reload speed, mozgékony test, páncélozott torony és a végén a DPM gunt fejleszted. Ez állítólag 5k dpm a végére és akkor lesz igazán OP a cucc, ha rányomod a berserker skillt, mert akkor 10k lesz a dpm, mert hogy bugos a cucc. Plusz azt mondta, h ő nem használ prém lőszert, vagyis apcrt, csak az alap heattel lő a nagyobb dmg miatt, orosz meg németet flankeli. Mondja próbáljam ki. Na mondom megnézem, mentem most egyet vele, de sajna nem jutottam el a végére a fejlesztésnek XD Azt mondta, h szinte minden csatában 10k dmg-t csinál... kicsit nekem ez hihetetlen, de ki tudja. Vmiért nem tudom megnézni a csata végi összesítőt (lehet a promod miatt), szal nem tudom mennyit csinált a végén.
Amúgy nektek is minden csata után visszavált normál módra és vissza kell lépni steel hunterbe? Nagyon idegesítő, ha jól emlékszem múltkor is volt párszor ilyen, de nem minden csata után. Gondolom WG-nél elcsesztek vmit megint... -
lammaer #415060 Nyüves WG, azért csak nem állták ki hogy egy kicsit nehezitsék a steel hunter pontszerzést (3000 helyett 4500 dam kell)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.09.22. 16:50:09 -
lammaer #415059 Köszi. Azt megerősítette múltkor a support hogy magyarországon csak prime videó van, de múltkor megpróbáltam USA VPNel is (munkahelyi okokból van), de a kártyánl ott is elakadt vhogy.
Pedig jó lenne fejni őket a triallal :D -
Plata #415058 Néha van benne fura dolog,én ma még épp kettes szintű lettem walkűrrel,mikor jött egy táras raven és szét lőtt,nem sokkal az indulás után,épp csak felkaptam az előttem lévő upgrade-ket.Hogy lett neki ilyen gyorsan táras tankja mikor én még csak kettes szintre léptem,úgy hogy mázlim volt és pont utamba kerültek a cuccok. -
Az mitől van, hogy pl. az előbb ezzel a Harbinger izével nyomultam volna acélvadász módban, elkezdődött a csata, kb. 15s múlva összetalálkoztam egy másik Harbingerrel, elkezdtük egymást lődözni, de ő sokkal gyorsabban töltött, mint az én tankom plusz nagyobbakat sebzett. Pár lövésváltás után én kinyiffantam neki meg maradt 250 HP.
Ezt mostakkor hogy?
Direkt az alaplőszerrel lődöztem, mert az nagyobbat sebez elvileg.
No meg hogy tud gyorsabban tölteni? -
Magyarból tolom, csak annyit írt ki, h látja hol vagyok és ott csak a prime video vagy mi érhető el. Aztán tovább nyomtam, de nekem is sokáig hibaüzit dobott, de meg sem jelent a szöveg, csak a piros 3szög. Aztán egyszer bejött, régi kártya adatok voltak megadva, felvittem az újat - MasterCard - utána se akarta ideadni a szar csomagot, mert csak tekert-tekert, mikor a claimre kattintottam. Aztán egyszer csak jó lett :D Kártya kijavításnál egyik alkalommal csináltam egy országváltást (USA), de am akkor sem volt jó, szal nem hiszem, h volt köze a megjavuláshoz. Szal nehezen, de így sikerült. Am ez egy régi Amazonon kreált fiók volt, ezzel ment. Twitch nekem sincs. -
Akkor mégis csak a, Hellowin módban lesz. -
Nem hinném, hogy valaha is visszatennék. Csak clickbaitelnek az oroszok, hogy legyen nézettsége a posztjaiknak.
Fél éve is ugyan ezzel a wte100 hype-al hergelték a népet.
-
lammaer #415053 Milyen kártyával sikerült aktiválni a twitch primeot illetve milyen országból tolod (magyar vagy külföld)?
VISA/MC debit/credit?
Nekem állandóan payment errora fut a twitch prime aktiválása, amazon prime van, twics nincs. -
Én is nyertem ma egyet, a Walkürével nagyon jól adta, 8-as szinten vagyok, de minden percét utálom :D Érdekes dolog, kíváncsi lennék, h ezeken a tankokon is tekergetnek-e, mert míg múltkor a Ravennel tudtam viszonylag könnyedén elérni a 15-ös szintet, most egyik tankkal sem lehetett érvényesülni, csak a némettel... -
16k lesz:-D -
Lucifer001 #415050 Eddig ez a csatám volt a legjobb ebben e horror módban .
Plata #415049 Jah,csak elfelejtettem a WT-t. -
Hellowin eventre csak, szerintem. -
tutyimutyi2 #415047 Úgy érted hogy a WTF E100 -
Plata #415046 Kapaszkodjatok meg,jön vissza a forgótornyos E100. 
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.21. 16:15:02 -
Lucifer001 #415045 Persze . Ezt magam is tapasztalom . Sajnos mostanában elég sűrűn . Inkorrekt RNG eldönti a csata kimenetelét . -
tutyimutyi2 #415044 Csak néh a játék úgy dönt hogy akkor most a kerítés vagy az autó vagy egyébb amin átmenne azon most nem megy át :P -
Plata #415043 Szerimtem Is6 alaplőszere az sima Ap. -
Lucifer001 #415042 HESH , HEAT , HE robbanak akár a dróthálón is . AP , APCR átmegy , és megveri azt akit eltalálsz . -
Plata #415041 Szerintem random,Jagdtigerrel 50TP-t kerítésen keresztül ammorackeltem,Is6-al Is3-at nem sebeztem kétszer. -
bekescsaba #415040 Kérdés.
A lerombolható kőkerítésben elakad a lövedék, vagy sem?
A kökerítés mögött álló tankokat rendre nem sebzem sem AP-val, sem APCR-el. -
Jaja, köszi. Észben tartom :D -
Csak ne felejtsd el törölni az accountot, vagy a kártyádat, mert a hét nap trial után automatikusan indul a fizetős és vonják a havidíjat :D
-
Én így hosszú kihagyás után elégedett vagyok magammal. Jo néha beleszaladok egy-egy orbitális pofonba,köszönhetően a kis fogyó cikkeknek,de letojom:-D
Amik nekem bejönnek ebben a módban,azok a csifi,T95E6,Leo1,E50M,M60,Progetto.
Szerintem már letoltam vagy 100 csatát,pedig dolgozok is közben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: joe662, 2020.09.19. 22:25:54 -
tothgyorgy #415036 Ahogy a wg akarja. Ma űtwar szar köröket mentem. Mellé, mellé, lepattan, mellé. És majdnem mindig alul voltam. Ki is léptem. Dugják fel maguknak!
-
Érdekes csaták vannak, na.
Nem mondom, hogy mindig brillirozok, de a csapatársak nagyrésze, kritikán aluli legtöbbször.
-
Plata #415034 Nem hiszem,az ellenségnek Obj261 volt nekünk T92 és azt írta ki az sebzett. -
tothgyorgy #415033 Nem csak kábított? -
Plata #415032 Hát az fura,engem arty csapattárs többször is sebzett és még bénított is.
Sima tank még nem lőtt meg,de arty igen. -
Az fura, mert engem most lőtt meg egy T62A - mert szerinte idióta voltam, amiért nem cappeltem - és nem sebződtem... Am igen, nagyon sok az idióta. Ennyi idő alatt már sok paradicsom jutott több T10 tankhoz, meg ebbe a módban jól lehet keresni, úgyh gyűlnek, mint légy a sz@rra :D
joe662: Ez az új T10 módi :D -
bekescsaba #415030 Ok, akkor prém. -
Plata #415029 Ez a hétfős csoda,tele van retardålt bottal.
Nem is megyek többet.
Volt hogy light tankkal többet sebeztem mint a csapat.
Másik hogy ebben a hülye módban van csapatsebzés.
Engem legalábbis már több csatában sebzett csapattárs. -
kb 80 db tier6-os tank van a játékban, ebből kb 50 db-ra igaz amit írtál. Kéne szűkíteni legalább annyival hogy prém, gyűjtői vagy regulár :) -
Én nem játszok már egy jó ideje aktívan,nem is megy a játék,de könyörgök ez mijaf..om 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!