A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem tudom, de sz@r hulladék az egész. Ma nyertem kettőt a Walkürével meg egyet a Ravennel meg még egyet majdnem a némettel, de ott a Raven lassító skillje megszívatott. 1-1 hit voltunk, de persze az enyém nem ment át, az övé meg átütött, na mindegy :D Nem tudom mennyit mentem ma (közben megszámoltam 16), de a többiben én is találkoztam fura dologgal. Megy a párharc, erre hirtelen a másiknak 500-600-al több hpja lesz, mint előtte. WTF? Ott a javító skill, rányomom, szart se ér, meghalok. GG :D
Az egyik csatában volt egy játékos. Nagyon durván darálta a népet, feltűnt, h sok a killje. Abban én azt mondtam, h szarok az egészre, elég lesz pár 100 pont, nem akarok nyerni, elbújtam, mikor ketten maradtunk előjöttem :D 200 pont is bőven elég, még 400 kell a 15-höz és végeztem ezzel a sz@rral. Gyerek utána rám ír, h ez volt az első SH csatám? Mondom LOL, nem, csak nem akartam nyerni, biztosra mentem, lesz annyi amennyi pont. Meg se kellett kérdeznem, egyből elkezdte osztani a tanácsokat, h a Harbinger milyen OP, ha a végsebesség, reload speed, mozgékony test, páncélozott torony és a végén a DPM gunt fejleszted. Ez állítólag 5k dpm a végére és akkor lesz igazán OP a cucc, ha rányomod a berserker skillt, mert akkor 10k lesz a dpm, mert hogy bugos a cucc. Plusz azt mondta, h ő nem használ prém lőszert, vagyis apcrt, csak az alap heattel lő a nagyobb dmg miatt, orosz meg németet flankeli. Mondja próbáljam ki. Na mondom megnézem, mentem most egyet vele, de sajna nem jutottam el a végére a fejlesztésnek XD Azt mondta, h szinte minden csatában 10k dmg-t csinál... kicsit nekem ez hihetetlen, de ki tudja. Vmiért nem tudom megnézni a csata végi összesítőt (lehet a promod miatt), szal nem tudom mennyit csinált a végén.
Amúgy nektek is minden csata után visszavált normál módra és vissza kell lépni steel hunterbe? Nagyon idegesítő, ha jól emlékszem múltkor is volt párszor ilyen, de nem minden csata után. Gondolom WG-nél elcsesztek vmit megint...