418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #55672 Annyit még hozzátennék, hogy én szerettem, amikor már nem volt stock. A medes bújkálunk és lövünk stílust kell vele erőltetni, azzal kiegészítve, hogy bújkálunk és bújkálunk és bújkálunk után nagyon óvatosan bújkálva lövünk, majd elbújunk. -
ilsalon #55671 A 3001P érdekes jószág.
Pozitív tulajdonságok:
-gyors, 55km/h végsebesség, jól fordul
-rövid 88-as puska, 6-os tierben egész jó, még hetes tierben is átlövöd a tankokat és ezt az ágyút kapod pl a 3002db-hez is, vagy a panterhez
Negatív:
-nagy test, ami még szögletes is, szinte nincs is lepattanó, viszont mindeki átüt, mert cserébe páncél sincs
-az elején nagyon nyögős mire meglesz a 88-as
-amíg nem lesz meg a nagyobb motor, addig extra lassú -
Papír...
Ha lehet hagyd ki,ha nem lehet akkor kellemes szenvedést vele! :-D
-
Hát olyasmit szeretnék,viszont erről a WoTweakerről még nem hallottam.Honnét lehet leszedni? -
spiczi91 #55668 3001Papír 

-
S1mlis #55667 A Compressed Texturapack nem a játékbeli sebességen "FPS" javít ,hanem a betöltési időt szándékozik csökkenteni a tömörített textúrák segítségével.
Ha a több FPS-t szeretnél kicsikarni a gépedből akkor neked a WotTweaker program kell.
-
Batyafaka #55666 Sokszor megesik ez sajnos :( Baráti tűzben elhullani. A 3001p-ről tudnál mondani pár,mert a nemsoká oda érkezem. Köszönöm -
De rühellem az artykat !!! A sajátot is....
Öt perce történt....Ketten maradtunk egy GW Pantherral,én 3001P papírtankkal,15% HP-vel.Az ellennek már csak egy object704 TD-je volt,majdnem 100%-on.
Volt olyan szerencsém hogy elsőre mellém lőtt és mögé tudtam kerülni.Ráragadtam,úgy hogy nem tudott sehogy sem felém fordulni.10%-onként szedtem le a HP-ját.Már csak két lövés kellett volna mikor a tetves artynk aki az egész csatában nem tett semmit(legalább is killje nem volt),végre előmerészkedett és egy kibaszott nagyot belém durrantott.Mondanom sem kell hogy a TD életben maradt,csak én múltam ki.
Na ez után írtam mindent ami angolul eszembe jutott és szurkoltam a TD-nek hogy nyírja ki ezt az idiótát.Megtette. :-) -
Renegade #55664 off:
azok a nosztalgikus békebeli idők, mi? :-)
Amikor belefért a reggeltől reggelig, vagy haverokkal balaton: strand, pia, játék háromszög.
Nálunk asszem 8 év életút játék volt a rekord AD&D 2.5 saját kicsit átdolgozva, saját világ, aztán jöttek a csajok, meló és minden megváltozott :-) -
ilsalon #55663 Én még bétában kaptam valamelyik artyval acélfalat. Röhögtünk is rajta hetekig.
A tegnapi kláncsatán meg vártam is hogy kapok valamilyen kitüntetést az E-type-al, mert egy E100 betalált egyszer és kilőtte a lánctalpon kívül minden modulomat, valamint a szerencsétlen rádióst is. Maradt 36 hpm és túléltem a csatát. és mindezt úgy, hogy nem gyulladtam ki, tehát nem az égéstől mentek a modulok tönkre. -
SZU #55662 Nem annyira meglepő. Low tierben sokan tüzelnek gyors, kis kaliberű fegyverekkel. Azoknál sok találat kevés sebzéssel gyorsan összejön a Steel Wall. -
SZU #55661 De jó is lenne, egy délután egy kaland.
Általában egy reggeltől reggelig mese volt 1-másfél kaland. Vagy ha nem kellett karit generálni, akkor 2-2.5 kaland.
De jó lenne rapidban lenyomni pár kaland Vampire, M.A.G.U.S.t -
PzIII-al kaptam az első acélfalam.Meg is lepődtem rajt rendesen... -
A FAQ-ban olvastam hogy létezik olyan skin pack ami 12,25 vagy 50%-osan tömörít,gyorsítva a játékot.(szar a gépem :-D)
A megadott linkről viszont nem lehet letölteni semmit. -
MaRee #55658 Melyik light tankot ajánljátok kredit farmolásra, amíg össze nem gyűjtöm a KV-re? T-46 és Light Pz III között vacilálok. -
Na kibékültem a T-28-al. Most, hogy megbékéltem papír mivoltával és, hogy nem lehet csak úgy kinnhagyni mindenféle ellenfélnek egész jókat lehet vele játszani, mert amúgy meg tök fürge jószág.
A KV-t még szokni kell. Sajnos elég gyakran pusztulok el vele. Nem érzem még ki az akitől menekülni kell és egyébként mennyit bír a gép.
-
Renegade #55656 csudi jó :-)
erre a célra remek papiros szerepjátékok vannak, bár klikkelgetni nem kell, egy délután mindösszesen egy kaland, viszont bámulatos beszédkészséggel jutalmazza meg az embert :-) -
WaseK #55655 Fordítva, de mindegy... -
WaseK #55654 Ez teljesen rendben van. Biztos az AP lőszerei a rack aljára gurultak a sérüléskor és csak a HE maradt elérhető :D -
SZU #55653 Egy egy tankos MMORPG. Ő még komolyabban űzi a szerepjátékot, mint amit te elsőre felfogsz.
Kilőtték az ammo rackjét, így eljátsza, hogy az egyik rekeszben csak HE lőszer volt és azoknak kampec. Kénytelen volt a tartalék APből tüzelni! =) -
Renegade #55652 pár ilyen lesz feljebb is
a héten volt, hogy megkérdeztem a csapattárs su152-est, hogy mi a francért ap-val lövöldöz a csonka 152-essel, nos a válasz megrendítő volt:
mert ellőtték az ammorackjét -
ilsalon #55651 Steel Wallhoz túl kell élni.
Receive the most hits (at least 11) of any player on your team, with potential damage of at least 1,000 HP, and survive. -
Ry0K3N #55650 A T25-öt el nem nehéz megcsinálni mert D-25T ágyúval nem tudtam átlőni sose szemből. -
lammaer #55649 Nem.
Mert az a fal amit szétlőnek az nem fal többé... -
Bmsrt #55648 -
Bmsrt #55647 Jár az posztomusz is nem?
Itt egy újabb(köszönet a pz3 gazdájának,hogy nem tudja hogy a 75mm,az He vel működik):
-
lammaer #55646 "Még túl is éltem azt a kört amúgy!"
Talán azért, mert az acélfalat csak azok kapják akik túl is élik :D -
ilsalon #55645 Milyen arcot vágott Hans mikor bekapta a kumulatívot. :-)
Olyan mintha a lőszer robbant volna fel és az dobta szét a tornyot. -
NA EZ SZÉP VOLT!!! 7-et lőttem...
Victory!
Battle: El Halluf 2011. augusztus 17. 8:59:39
Vehicle: T-43
Experience received: 4 238 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 51 559
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Wittmann's Medal -
SZU #55643 Gondolom az 5 főből alsó hangon 3 nagyon bibis lett... -
au -
SZU #55641 Készülhet az új Marder III, az alváz már megvan...
-
kaleun #55640 Korán keltem és rájöttem, hogy egész jókat lehet játszani hajnalban. Jól is ment, kivéve 1x artyval: szinte minden lövésem a kör legszélére ment + volt egy csomó eltűnő és kívülre lövésem is, majdnem kifogyott a gw párducom lószere de nem volt egy találatom se.... über cumi
Fél 7 körül felébredtek a mazsolák, az új mapon elmentem (su-152) a bunkerek felé (kísérőim: merci, vk36 és egy obj. 704), előre dörzsöltem a tenyerem, hogy tuti lenyomjuk az egész védelmüket. Hát lenyomtuk...
Az utolsó bunkereknél védekezett egy merci és egy kis vk, oldaról egy jp levette a lánctalpam és ezek ketten kb. két percig lövöldöztek rám.
Erre a medjeink ilyen tuti pozícióban (ellen medeknek oldalt levő bunker mögött) kempeltek, 1 kurva lövés sem adtak le aztán egy pillanat alatt meghaltak... és az ilyen akar elmenni majd az E-50-ig... -
Redmaster #55639 KV-nál milyen képzettséget adjak a legénységnek? És milyen arányban? -
Még jó... de ha nekem megcsinálod hogy úgy kapsz steel wallt hogy kilövik a tankod leborulok :D
Nekem is összejött Leoval steel wall, de még a T25 Td-vel is pedig az aztán papírból van. -
Bmsrt #55637 Kösszi! -
Ry0K3N #55636 kép beszúrása
-
Bmsrt #55635 Mit kell választani hogy kép is legyen? -
Bmsrt #55634 Még túl is éltem azt a kört amúgy!(Ez már a 2. Leóm,egyszer már eladtam helyhiány miatt most megint ki kell bírnom camo-skill nélkül borzalomas)
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/17/shot_007.jpg -
Ry0K3N #55633 Hogy sikerült azt? :D
: