banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kaleun
    Korán keltem és rájöttem, hogy egész jókat lehet játszani hajnalban. Jól is ment, kivéve 1x artyval: szinte minden lövésem a kör legszélére ment + volt egy csomó eltűnő és kívülre lövésem is, majdnem kifogyott a gw párducom lószere de nem volt egy találatom se.... über cumi

Fél 7 körül felébredtek a mazsolák, az új mapon elmentem (su-152) a bunkerek felé (kísérőim: merci, vk36 és egy obj. 704), előre dörzsöltem a tenyerem, hogy tuti lenyomjuk az egész védelmüket. Hát lenyomtuk...

Az utolsó bunkereknél védekezett egy merci és egy kis vk, oldaról egy jp levette a lánctalpam és ezek ketten kb. két percig lövöldöztek rám.
    Erre a medjeink ilyen tuti pozícióban (ellen medeknek oldalt levő bunker mögött) kempeltek, 1 kurva lövés sem adtak le aztán egy pillanat alatt meghaltak... és az ilyen akar elmenni majd az E-50-ig...