418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kaleun #55792 ott az infó, értelmezd... -
És konkrétan hol?
Minden mappát átnéztem,sehol senki -
Kösz az infót :) -
Renegade #55789 a játék könyvtárba menti a képeket -
kaleun #55788 Mert nem a vágólapra másolja, hanem a játék könyvtárába menti el kész képként. -
Defeat
Battle: Lakeville 2011. augusztus 17. 23:42:30
Vehicle: T34
Experience received: 979
Credits received: 53 371
Defeat
Battle: Mines 2011. augusztus 17. 23:49:33
Vehicle: IS-4
Experience received: 1 011
Credits received: 64 249
Defeat
Battle: Steppes 2011. augusztus 18. 0:09:33
Vehicle: IS-4
Experience received: 882
Credits received: 51 448
Battle Achievements: Steel Wall
hócipő.... -
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy mitől van az,ha egy képet csinálnék w wot-ból,megnyomom a printscreen-t és ha bemegyek paintbe,nem tudom előhozni? -
S1mlis #55785 FAQ link a legjobb a WoTTweaker-re. -
kaleun #55784 Már 1.6-nál jár a WoT Tweaker, az orosz wot fórumban lehet megtalálni a legfrissebbet.
Azaz itt: http://forum.worldoftanks.ru/index.php?/topic/122280-wot-tweaker/
---
Amúgy én csak HE-t töltök a SU-152 agyújába, mert egy átlagos csatában csak 3-4 lövésem van vele és elég idegesítő amikor az AP lepattan egy kis mazsoláról. A HE lövedékkel fasza kis splash damage killeket (akár egy arty)is lehet csinálni... -
Desmodromic #55783 Köszi! Végül is csak feldobja az IS-3-at is egy kicsit, úgyhogy megkapja a kis huncut. -
A fullosan kifejlesztett IS nagyon nagyon mozgékony tud lenni -
Ry0K3N #55781 Mindig minden tankra érdemes motort kifejleszteni főleg a heavykre mert életet ment nagyon nagyon sok esetben főleg IS-nél. -
Desmodromic #55780 Mi a véleményetek, IS bikábbik mociját érdemes kifejleszteni? Marhára sajnálok elcseszni rá 26.000-nyi tudományt...
Mellesleg ez a JP mekkora egy FED /pénznyomda/, még a tízésfelessel is fossa!
-
Erre már nem emlékszem, hamar lefutott. -
lammaer #55778 Nem legalul voltak, esetleg túl sok volt az arty? -
Szakesz #55777 Élvezik, hogy szívathatják a többieket. -
Renegade #55776 :-)
hát igen, az édes semmit tevés közben az a jó, hogy két kézzel tudja tépni a haját az ember :-) -
Egerwin #55775 Előbb igencsak felbosszantott egy t28-as a csapatunkból, ahogy elindult a játék egyből ütközött nekem, megpróbáltam kikerülni de folyamatosan nekem koccant, írtam neki, hogy idióta, de utána is ahogy mentem előre mindig belejött a hátamba, megálltam egy fedezékbe, nekem jött persze és tolatni sem tudtam tőle és itt untam meg, ráforogtam szépen a trollcanonnal (152 mm) és széles mosollyal megnyomtam a bal egérgombot. -
spiczi91 #55774 Köszönet neked a scout tippekért, végre 100as a legénység a Leon, egyre jobb buli üldögélni és nézni 5 percen át egy barangoló Löwét. (akit senki se lő :( ) -
Azt mondja meg nekem vki, mi értelme van ha szakaszban jön 2 idióta és már kezdésnél kilép mind a kettő? -
Renegade #55772 előbb összefutottam Dakenho nevű egérkéssel,próbáltam elmagyarázni neki, hogy a maus tornyát forgatni kell ám (nyíl egyenesen nézte az ellent), különben bármi átlövé, és ha forgatja, akkor 300+ effektív páncélzata lesz.
nos kaptam egy stfu-t meg, hogy majd én mondom meg neki, hogy hogyan használja a tankját, meg ez nem igaz.
Azt hiszem maradok a noobozásnál, az is ugyanilyen eredményes beszélgetést generál -
lammaer #55771 egyébként csak annyit kéne tenniük, hogy DC/exit battle esetén legyen egy 30 másodperces timer, és csak UTÁNA robbanjon fel. Probléma megoldva, mert a rage quit igy nem véd a kill ellen :)
Amúgy nem is értem miért robban fel DC/exit battle esetén. Semmi értelme. -
Imation #55770 De mivel ez ősi artysta szokás, nem fogjuk mi azt megérni hogy ezt büntessék.
-
paci600 #55769 Teljesen igazatok van :D -
Redmaster #55768 Meg azért ha áramszünet van és azért lépsz ki az elég ritka eset de aki napjában többször eljátsza ezt az azért már bunkóság tehát szankcionálják. -
lammaer #55767 Meg lehet oldani hidd el hogy detektálja az applikáció szándékos lezárását / exit battlét a disconnecttől. EGy bizonyos pontig (taskmanagerből való kilövést már nem :) )
De arányaiban, tuti hogy sokkal tobb az exit battlés mint a disconnectes kilépés, szóval én bevállalnám :) -
paci600 #55766 Szerintem ez nem lenne jó ötlet mert pl ha nem saját akaratodból lépsz ki hanem mondjuk áramszünet van és kikapcsol a géped vagy ami nem olyan rég előfordult hogy némelyeket ledobált a szerver. -
SZU #55765 Ja, meg le kell nyelned egy bekapcsolt gőzölős vasalót. -
Nem ártana, ha büntetés járna a halál előtti kilépésért. XP + pénzlevonás. Vagy az a tank egy órán át nem mehetne csatába... -
Renegade #55763 ennek egyébként már terminus technicusa is van: rage quit -
Wlanseraf #55762 + bele ütni egy 100-as szöget:D -
alt+f4 és utána formázni kell a vinyót is. -
Szakesz #55760 Annak is van egy története, hogy jöttem rá erre. Egyszer esett meg, de én voltam a köcsög. :) -
Szakesz #55759 Exit battle. -
lammaer #55758 Exit battle jó. -
SZU #55757 S hogy kell kilépni ehhez? Exit battle, vagy exit game, vagy ALT+F4?
Mert innentől ezt fogom én is tenni, ha egy arty lelövi a láncomat a nyílt területen. Ne kapjon senki sem ingyen skalpot... -
lammaer #55756 Hát ugye, az hogy téged meglátnak nem jelenti azt hogy neked is látnod kell azt aki meglát.
Simán lehet, hogy az annak, aki téged kiszúrt eleve nagyobb volt a látótávolsága mert:
- olyan tankot használt aminek ez már eleve jobb
- képzettebb a parancsnoka
- van távcső a tankján
Ehhez még hozzájön, hogy minden tanknak más a láthatósági értéke - van amelyik jobban tud rejtőzni, míg mások kevésbé. Tehát eleve kétváltozós a dolog (látótávolság és láthatóság), ehhez még hozzájön egy nagy adak véletlenszerűség. -
Szakesz #55755 Megkap mindent, amit addig elért. Nem vesztett semmit. -
SZU #55754 Ha így kilép mi történik nála? Az addigi sebzéseiért megkapja a pontokat, vagy 0-val zár? -
Imation #55753 Dezertálásért egy háborúban tarkó lövés jár itt valami oknál fogva nincs következménye. KB annyira logikus mint a mindent látó arty.