418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SirArcheer #55872 fraget :) -
Sunrider924 #55871 Ez igaz de amirol o beszel az az, hogy kezdo helyre odalott az ellenseges arty vakon es talalt, ennyi :) -
Dean108 #55870 Hát ez igaz :))) -
SirArcheer #55869 Arty blind shot.
Ha utána meg megálltatok nézelődni akkor még segítettek Neki.
Mindig ugyanabba a pozícióban kezdenek a tankok. -
ilsalon #55868 Egyrészt vannak szokásos arty helyek, vonulási útvonalak, ahova én is odalövök simán. Ötből egyszer bejön.
Másrészt vannak nagyon messzire látó tankok ám. -
Dean108 #55867 Vannak tipikus arty helyek.
Ha az arty vakon a jól ismert bokorba belelő, akkor van némi esélye, hogy vakon arty flag-et szerez. -
Szakesz #55866 Az biztos cheat volt. 3mp alatt egy arty sem tölt be. :) -
Sunrider924 #55865 Blindshot -
Teodor0 #55864 Tisztában vagyok a rendszer hibáival ez egyértelmű , de hallottam olyat , hohy spot nélkül látod az enemy-t folyamatosan és igaz csak egyszer de volt olyan , hogy 3 mp-el a csata elkezdése után az ellen artyja kikapta az artynkat ! Scout még sehol , szinte el sem indultunk ! Ez hogy lehet ha nem látta a célt ? Közben a pálya másik végéről záporoztak a lövedékek és hullottunk mint a legyek ! MOnden scout tank sehol nem volt még.Mindenki lesett csak , hogy tulajdonképpen most mi is történik ? -
hmmm nem akarja normálisan berakni a képet -
nagypite #55862 ra -
Desmodromic #55861 ...és szép nyugiban kivárja a meccs végét egy tó fenekén fejjel lefelé?
-
nagypite #55860 Bot-olás is csalás, legalábbis nálam egyre okosabbak a botok, maguktól állnak rá célpontokat. -
Bocs rosszul linkeltem:
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/18/shot_001.jpg -
Tegnap esti meccsem a t-28-al:
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/18/shot_001.jpg -
ilsalon #55857 Azért szeretném, ha kifejtenéd ezt a cheat dolgot. Sok bajunk van a random rendszerrel, a láthatósággal, kiegyensúlyozatlansággal, vagy éppen a bennmaradt bugokkal, de cheatet nem tapasztaltam. És most nem azt a választ várom, hogy pedig mindenki cheatel, meg naiv vagyok. Bizonyítékot, sreenshotot, bármit kérek. Az nem cheat, hogy rálősz valakire és lepattan, vagy éppen nem látod az ötven méterre lévő bokorban.
Egy ismert csalás volt, a tracer csíkok átfestése és időtartamuknak megnövelése, de ezt orvosolták azzal, hogy kivették. -
Teodor0 #55856 Akkor elnézést , biztos így van , de hallottam hogy egyre több csit jön ki a játékhoz , mindeféle hack ! Remélem tesznek be valami anticheat rendszert . -
Szakesz #55855 15GRillét (kis artyt) bevittek gyakorlóba és megegyeztek, hogy a bázist lövik. Javíts ki, ha tévedek! :) -
Ez mennyire korai béta? :) (UI?) -
Ez nem cheat, csak 15 SPG lövöldözik tréning csatában... -
Szakesz #55852 Tudod, mi fog akkor történni? Az E-50 boldogan ront rá a hegy oldalán álldogáló T-54-re, ám az kitér előle, (E-50-nek nehezére esik megállnia, minimum 10-20méter kell hozzá) a szerencsétlen E-50 pedig alábukik, és... :) -
Teodor0 #55851 Ja bocs , és ezért fizessek, az özön csiterek ellen játszak ? áá nem , soha ! Itt is csak a csitelés megy mint minden online játékban ! Erre kéne valamit kitalálni nem csak a pénzt szedni. -
Szakesz #55850 A múltkor én is megkaptam. :)
Sikerült kifognom egy magyar játékost. Nagyon durván kiosztott még ingame, aztán gondoltam megkérdezem, mi volt a problémája. A válasz velős és tömör.
Öntsünk tiszta vizet a pohárba. Lássuk, scoutoltam-e. :)
Lassan sikerül elérniük, hogy én is megutáljam őket. :)
-
Desmodromic #55849 Kíváncsi leszek, hogy az E-50 lesz é az űbermed, ha bejön ez a hegyről lelökdösős, röpködős fizika a 7.0-val.
T-54 34 tonna
Patton 41 tonna
E-50 60 tonna -
Szakesz #55848 Randomban/Companyban a Patton, CW-re a T-54 javallott. -
Oddball29 #55847 Speciel én is nyomtam már fel egész csata alatt hátul kempelő, 0 killes, egyedül maradt IS-4est, amikor már úgyis mindegy volt és nem kis részben az ő passzivitása miatt dózeroltak be minket. -
Multipumukli #55846 katyusa :D -
Oddball29 #55845 T54, Patton az inkább support tank, sokkal kevésbé megbocsátó a hibákkal szemben. -
Mint nekem tegnap. Elmegyek scoutolni és hátulról kilő a stug, hogy én ne scoutoljak még...
Jól szét spammoltam a chatet. Ilyenkor nekem is elszáll az agyam. -
lammaer #55843 2011 áprilisban a ghosting-ot (ez a chaten vagy TSen a baráti pozíciók kiadásának angol neve) ugyanúgy tekintették mint a TK-t. BigBadVuk 1-3 vagy permanens ban-t osztott érte.
Sztem reportálható, egy jól eltalált screenshottal (TK-val ugye már nem foglalkoznakmert van az auto TK system). -
Pongyi #55842 Szerintetek melyik a jobb a Patton vagy a T-54? -
SirArcheer #55841 Arty torpedó.
Lehetne új game mode. -
Ez mi ez??? -
ilsalon #55839 Talán egy chatbant el lehet érni, ha jól fogalmazol és vannak képeid is. -
SirArcheer #55838 Az ilyet nem lehet jelenteni?
Vagyis amikor beírják a pozíciódat?
-
Reggel volt egy meccsem PzIV-el tornasor alján. Meccs végére volt 2 killem meg 40 HP-m. Az ellenél még élt 2 stugIII meg egy KV. Egyik stugot sikerült oldalról megharapdálnom, persze a másiknak nem kellett nagyon megerőltetnie magát hogy kiszedjen :) és én voltam a noob, hogy egy roncs pehelytankban ülve nem bírtam el azokkal akik kiirtották a mi hevy állományunkat. -
Gunslinger #55836 Nem igaz. Ha a tankodat kilőtték te már nem szerezhetsz xp-t és pénzt, csak a csapat, azt természetesen megkapod, ugyanúgy a győzelemért járó bónuszokat is, ha kiléptél ha nem. -
Gunslinger #55835 Ez semmi, kb. egy hete Westfielden T-54-el mentem, 15-5-re elkalapáltak minket, de ebből az ötből kettőt én lőttem ki, egy KT-t meg egy artyt, asszem GW Panther volt. A poén, hogy a végén mikor már csak én maradtam a csapatból durván 8-900 hp-val úgy döntöttem, hogy inkább elbújok és a túlélésre játszom, már a bázist is foglalták, az ellennél még megvolt 11 tank, köztük az összes top heavyjük, ami két tier 10 volt meg volt még két 100%-os Pattonjük is. Sikerült nagyon faszán elbújnom, soha nem találtak volna meg, erre egy E-50-es kis geci aki végig a szokásos hátulról mesterlövészkedek és parancsolgatok játékstílust tolta beírta nekem, hogy növesszek egy kis férfiasságot és haljak meg harc közben, erre visszaírtam, hogy köszi, nem állok ki 10 tank ellen, pláne nem akarok meghalni a semmiért, inkább elbújok és túlélem, mire a mocsok beírta a mindenki által látható chatbe a pozíciómat. Na mondanom se kell 20 másodpercen belül ott volt egy Patton, még a foglalás %-a is csökkent, mert valaki valszeg onnan is kiállt, hogy levadásszon. Kitörtem a bokromból, veszettül elkezdtem menekülni, még így is 50%-ra legyaktam az engem követő Pattont, de aztán szembe jött néhány heavy és egyből végem volt. A foglalásig meg alig volt pár % hátra, mikor kiszedtek. -
ilsalon #55834 Ezt pletykálják, de hivatalosan még nem találtam erre infót. -
SirArcheer #55833 Tényleg chatet nem lehet kikapcsolni? :)