A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #55835 Ez semmi, kb. egy hete Westfielden T-54-el mentem, 15-5-re elkalapáltak minket, de ebből az ötből kettőt én lőttem ki, egy KT-t meg egy artyt, asszem GW Panther volt. A poén, hogy a végén mikor már csak én maradtam a csapatból durván 8-900 hp-val úgy döntöttem, hogy inkább elbújok és a túlélésre játszom, már a bázist is foglalták, az ellennél még megvolt 11 tank, köztük az összes top heavyjük, ami két tier 10 volt meg volt még két 100%-os Pattonjük is. Sikerült nagyon faszán elbújnom, soha nem találtak volna meg, erre egy E-50-es kis geci aki végig a szokásos hátulról mesterlövészkedek és parancsolgatok játékstílust tolta beírta nekem, hogy növesszek egy kis férfiasságot és haljak meg harc közben, erre visszaírtam, hogy köszi, nem állok ki 10 tank ellen, pláne nem akarok meghalni a semmiért, inkább elbújok és túlélem, mire a mocsok beírta a mindenki által látható chatbe a pozíciómat. Na mondanom se kell 20 másodpercen belül ott volt egy Patton, még a foglalás %-a is csökkent, mert valaki valszeg onnan is kiállt, hogy levadásszon. Kitörtem a bokromból, veszettül elkezdtem menekülni, még így is 50%-ra legyaktam az engem követő Pattont, de aztán szembe jött néhány heavy és egyből végem volt. A foglalásig meg alig volt pár % hátra, mikor kiszedtek.