418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Hja, én is utálom mikor a kis ratyik megtalálják a gázpedált és lelépnek pár %-os hp-val, addig meg akár szemből is nagy legények voltak. :-)))
  • Mighty
    Na, akkor itt vagyok egynek én. Top vagyok, és a többi kicsi meg szaladgál, mint a mérgezett egér...
  • Czdano
    Engem nem zavar, sőt örülök neki ^^ Tegnap M6-al levittem 20% hp-t egy IS-3ról...aztán kilőtt egy baráti löwe
  • Trabant93
    Ez igy szokott lenni:)
  • Gunslinger
    Erről beszéltem, az sosem baj, ha sokkal kisebbet kell kilőni (persze ki nem szarja le, hogy a tier 3-asban ülő mit érez, ugye? :)), de akkor persze megy a rinya, ha sokkal nagyobb jön szembe. :-)
  • Trabant93
    Még a gyári löveggel araszolok,de tény,hogy arat a 152-es,mivel teszt szerón már kipróbáltam
  • tigrincses
    nem tudjátok mikortól lesznek történelmi csaták, kapunk -e érte valami pluszt és hogy ha jól tudom maximum tiger 2-vel lehet oda menni ?:)
  • ericardo
    A 152-essel örülni fogsz a nagyoknak, én legalábbis jobban szerettem ellenek menni azzal az ágyúval.
  • Trabant93
    Igen,fele ap fele he lőszert viszek,ki tudja mivel kerülök szembe:)
  • Czdano
    HE lőszerrel próbáld oldalukat bökdösni, XP bánya az olyan meccs..
  • Trabant93
    Az nem lenne baj,ha tier 3-asok ellen kellene harcolni,de egy tier9-es ellen nem sok esélyem van,de hát majd összejön valami:)
  • mozesapo
    Az az igazi, one shot one kill.
  • Gunslinger
    Majd ha lesz IS-4-ed, másként fogod ezt értékelni.
    Érdekes, hogy még senkit sem láttam panaszkodni amiatt, hogy legfölül van a tornasorban és mondjuk KV-val tier 3-asok ellen kell harcolnia.
  • Renegade
    a FAQ-ból, tényleg nem butaság azt elolvasni az újaknak

• Szakesz
    KV-3-mal pedig be fog vágni 1-2 olyan csatába, ahol akár 2-3 tier 10-es tankot is berak "ellened". Készülj fel rá! :)
  • Trabant93
    Az egy szintet ugy értem,hogy egy meccsbe rak
  • Gunslinger
    Na mutass egy screenshotot amiben egy szintre rak egy KV-t IS-4-el. Ha te KV-val vagy olyan csatában, ahol IS-4 is van, akkor te legalul vagy, ő meg legfelül. Baromira nem egy szint.
  • Trabant93
    Ma reggel megvettem a kv-t,elég sokat kellet gürizni a t-28-al hogy meglegyen(100 csata kereken).De am nem értem,mióta van kb egy szinten a kv egy löwével,vagy kv-5el,gw pantherrel,is4-el,ami 4 szinttel nagyobb.És még azt mondják,hogy nincs baj a matchmakinggel....
  • Gunslinger
    Nálam nincs lag, de előbb T25-el lista legaljáról úgy be tudtam menni az ellenfél bázisára, hogy nem vesztettem hp-t és ott lemészároltam három egy helyben álló tankot köztük IS-3-at is és lett egy Sniper meg Invader medálom. Mindkét csapatban a játékosok fele állt.

Hányszor volt ez már nekem fordítva, uramisten. Játszottam, még bőven 100%-on voltam, egyszer csak disconnect aztán jön ki a 20 ezres javítási számla meg a defeat.
  • Szakesz
    Ez nagyon szép. Gratulálok. :)
  • Bmsrt
    Nálam 80-110 között ugrált amíg meg nem untam a dolgot,az eu honlapot nálam hajnal 2 körül se akarta behozni csak az usákot(most akkor folytatják úgy látszik)
  • TVelvet
    Hé ez nem chat.
  • Czdano
    Honlapot se hozza be..
  • ericardo
    Ezek szerint nem én toltam el valamit. Újraindítottam a gépet, mert befagyott azt hittem azért. Mondjuk csak az 1 napos ingyen prémiumot használom, de akkor is zavar egy kicsit.
  • I.C.ram
    Nekem 45-ös a pingem, de szörnyű lag van nálam is.
  • Czdano
    Na most okkal idegesek azok akik fizetnek prémiumot...
  • Czdano
    Nem, mindenki írja. 100as pinget ír ki, de durván 5 másodperces késés van
  • Bmsrt
    Akkor nem csak nálam van a hiba?
  • Czdano
    Mi van a szerverekkel? Olyan lagg van mindenkinek mint a sz@r...
  • tigrincses

melyik a kakukktojás ?
  • BoneDragon
    Jól van, ne vergődjél már.
  • Bmsrt
    Pár napja eldöntöttem hogy kiélem mazochista hajlamaimat és belevágok a német heavy vonalba is VkDB-ről TigerI-re ugorva,mivel már PantherII-ről tudtam vinni az utolsó előtti motort és a hosszú löveget a lánc és a torony meg pár kör+free xp ből megvolt,eddig egész jó volt(70% győzelmi arány 75%-os semmi skill bandával),de tegnap a játék beintett nekem az éjszaka...vereség vereség hátán még ha fejenáltam is...ma délelőtt újra rendesen működtek a dolgok(ki érti ezt?),na mind1 én sokkal rosszabbra számítottam.Ha magasan van és nincs vagy nincs sok arty akkor nagyon király és jobban pattog mint vártam.Amúgy az egyik legkedvesebb csata pont egy vereség volt majdnem 1 Vs 1 ben kinyírtam egy T-54 et a tigrissel csak 1 lövést segített egy TigerP,na az tetszett!(igaz hogy a mi voltunk a P vel az alja tier és a csapatból már csak mi 3-an éltünk egy artyval és az ellenség 3/4 még élt de akkor is fasza volt!)Már csak 5000xp a top motor aztán gyűjthetek a KT-re.
  • patchaou
    Ahogy érzed.

• tigrincses
    mondtam hogy nem akad... tudom mit beszélsz de nekem mindig ennyi és NEM AKAD SEMENNYIT SEM fps nem minden hányszor írjam még le? 5 fps el is ugyan úgy megy mint 20 fps el érted? nem akadok semenyire sem...
  • tigrincses
    komolyan nem hiszitek az a ti gondotok, nekem príma minden, nem magyarázkodok feleslegesen

nem akad, élvezhető, nem folyik ki a szemem csak kis beállítás kérdése az egész! amihez érteni kéne ----
  • tigrincses
    még annyit a video felvétel az amihez komolyabb videokártya kell az miatt akadhatott de ha játszik az a gyerek és közben nem veszi fel videora akkor nem hiszem hogy gondja volna a játékával..... éted már? :)
  • Wlanseraf
    16 átlag FPS és folyamtos a játék? irigykedem:) szerencsére jobb szemem van:D
  • tigrincses
    Doom 3-as Gigabyte GeForce 6800 GT (111 650 Ft)

ez volna az alap

minden a pénzről szól pf

• patchaou
    12-16 fps egy idő után komolyan fárasztó lehet, mivel 24-25 fps-t érzékel az agyunk folyamatos képként.
  • tigrincses
    az nem az én videom volt csak találltam, ha folyik a szemed állíts a monitorodon .......