A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bmsrt #56441 Pár napja eldöntöttem hogy kiélem mazochista hajlamaimat és belevágok a német heavy vonalba is VkDB-ről TigerI-re ugorva,mivel már PantherII-ről tudtam vinni az utolsó előtti motort és a hosszú löveget a lánc és a torony meg pár kör+free xp ből megvolt,eddig egész jó volt(70% győzelmi arány 75%-os semmi skill bandával),de tegnap a játék beintett nekem az éjszaka...vereség vereség hátán még ha fejenáltam is...ma délelőtt újra rendesen működtek a dolgok(ki érti ezt?),na mind1 én sokkal rosszabbra számítottam.Ha magasan van és nincs vagy nincs sok arty akkor nagyon király és jobban pattog mint vártam.Amúgy az egyik legkedvesebb csata pont egy vereség volt majdnem 1 Vs 1 ben kinyírtam egy T-54 et a tigrissel csak 1 lövést segített egy TigerP,na az tetszett!(igaz hogy a mi voltunk a P vel az alja tier és a csapatból már csak mi 3-an éltünk egy artyval és az ellenség 3/4 még élt de akkor is fasza volt!)Már csak 5000xp a top motor aztán gyűjthetek a KT-re.