418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adnék én, az artyk dublán sebeznék a lővéket :D -
Azt már előre megkapták! :P -
lammaer #56551 Ez igy szar, ez brutális nerf lenne. Ha ezt csinálod, valamit cserébe adni kell :) -
Renegade #56550 illetve mint néhány taktikai játékban: a scout tudja pontosan, gyorsan lehívni a tüzérséget = adott négyzetben megjelöli, hogy hol a tank, bonbonként mellé lehetne tenni a sebességet, meg az irányt. -
TDantes #56549 Hagyjátok már. Nem fogják megváltoztatni. Minden marad a régiben. -
Inkább azt csinálnám, hogy minnél többen mutatnak egy célpontot, annál kisebb lenne a zóna. -
Ez is logikus lenne és legalább mindenki fejlesztené a rádiót is. -
lammaer #56546 Elég nagy az a 100*100as zóna :) Nyilván akkor adnál nekik nagyobb rádiuszú területsebzést, ugyi? -
Ez tényleg qvajó ötlet
ennek nyitni kéne egy topikot a hivatalos fórumon.
Így sokkal reálisabb lenne meg ferebb. -
Matusy #56544 Okés és a rádiók minősége csökkentené a zóna nagyságát? -
+1 Ez eddig a legjobb ötlet.. -
Szerintem a legjobb az lenne, ha az artyk nem a tankokat látnák, hanem csak zónákat mutatnánk nekik, hogy hova lőjjenek. -
Matusy #56541 Vagy legyen egy olyan opció h akarsz-e artykkal játszani? Igen nem maximum 2db azt köszönöm szépen kipipálom h nem és tök jó. -
Plata #56540 Szevasz ma volt olyan hogy én egyedül m41-el az ellenfélnél 2 hummel,su5,m7,gwpanther -
lammaer #56539 Victory!
Battle: Mountain Pass 2011. augusztus 21. 20:02:35
Vehicle: ISU-152
Experience received: 914 (fine for causing damage to allies: 64 ;doubled for the first victory each day)
Credits received: 3 205 (fine for causing damage to allies: 14 460)
KV3-ért ennyit? Pedig még csak meg se döglött :) -
tankaljöttem #56538 E-100-nak mi értelme van neki hogy ilyen erős ,amikor egy darab sem készült belőle a háborura,persze ez csak játék de akkor is -
bornofakone #56537 nem nerf kell az artykra (na jó ezt nem is én mondtam), de én már olyan "pici" dologgal/dolgokkal is beérném, mint: tracer és/vagy limit...főleg top tieres artyknak, mert az annyira nem zavar h van 3 hummel 1 csatában, de mikor 4 t8-s arty virít 1 oldalon huh ... na az már tolja a pumpát, 1 ensk-en v himmels-en annyira nem, de campinovka v prohorovka... na ott már igen :) -
Plata #56536 Hát max a német amcsi artyt nerfelik,az oroszt soha,hogy tetvesedne meg az összes ruszki.
-
Matusy #56535 Na ezért kell a nerf :) -
Plata #56534 Nem szokott összejönni,királytigris is megpróbálta már.
Meg a tesóját is hozta,jagdtigert.
-
Gerifinuccsi #56533 Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy miért nincs a harckocsik körül körvonal? Már újraraktam a játékot, és nemjó =/ -
Matusy #56532 Ha már egyszer az egész mapon végiglöttél úgy h nem is láttalak, úgy h nem is kell eltalálnod elég ha mellém lősz és sérülök, úgy h rajtad kivül még X+1 társad az útban van,hagy öljelek már meg 1 lövésből .... -
Plata #56531 Ha odajössz a bázisomra had védjem már meg magam.
-
Matusy #56530 Meddel sem vagyok el mert vhogy tűzmágnes vagyok. Idegesít h mellémlő az arty de elszált a lánctalp az ágyúm meghalt 1-2 emberem és a fél hpm oda. Mindezt azért mert NEM talált el. Ha eltalál akkor a hp 80-90% szevasz. Ha közeljutok sem vagyok előrébb mert én nem tudom 1shotolni de ő engem igen.
Nem egyszer volt h 10-12 killeket gyűjtenek be a tüzérek. Mire fel? Állnak egy helyben és nyomkodják az egérgombot. Ennyi és nem több. Én meg spotolok nekik v engem lőnek ki. Szóval azért kérdezem az okosabbakat h mégis mit nem csinálok jól? -
bornofakone #56529 #56520
mostanában nagyon megszaporodtak....egyre égetőbbé válik a tracer v a limit....de egyik se lesz ahogy elnézem :(
med-el amúgy még persze h elvan az ember :) de én is-4-el nagyon szenvedek....tök jó h leírtok 4 tankot, 5-600 hp-t vesztek, azután pedig durr durr durr és vége a játéknak.... azt se értem h miért pont a piros csapat artyjai a jobbak?:(
ma már 2x-ra 1 shotolnak (nem olyan nagy dolog tudom, de azért is-4-ben ülök, jön 1 shot, és már ott virít a 17k-s javítási számla, prémium nélkül nem számíthatok sok bevételre...) 1x gw tiger 1x 1 busz...campinovka 11 arty, prohorovka 12 arty, steppes 8 arty de az mind t8-s.... és így tovább, tiszta öröm h ma 1x tudtam menni ensk-en, meg himmels-en is :) legalább ott nem haltam meg :D -
Matusy #56528 Igen üszke lehetsz magadra :) Nem is értem miért szidják a tüzéreket mindenhol. Végülis csak nagyot sebeznek egész mapra és nem lőnek ritkábban mint egy heavy tank de legalább nem halnak meg 1 lövéstől... Remélem kiveszik a tüzéreket vagy fogják és lenerfelik mert perpill játszhatatlannak érzem pont ez miatt a játékot :) -
Plata #56527 Az a legjobb mikor med jön tök gázzal én meg átküldöm a másvilágra 1 lövéssel.
-
Ilyet én is szeretnék 

+még ami nem zabálja fel az erőforrásokat annyira mint a fraps. -
Hogy lövik ki mindig szemből a PzIV-em motorját? -
MaRee #56524 privi ment -
MetalWolf #56523 Valakinek nincs szüksége, egy accountra ? -
Matusy #56522 Hogy tudod leölni őket? Engem simán 1shotolnak... hiába rombolok majdnem 50el eddig mindig telibe lőttek. -
malystryx #56521 Urak!
Játék közben szeretnék videot csinálni, de a fraps azért nem jó, mert iszonyat hely kell neki. Tudnátok olyan progit ajánlani, ami kis helyigénnyel dolgozik? -
Gunslinger #56520 Arty párzási időszak lehet, mert az utóbbi 10 csatámban ritkán volt ötnél kevesebb, volt amelyikben hét is volt, így ráhajtottam a Burda medálra, de csak azért sem jön össze, eddig max 4 arty kill jött össze, de az kétszer is. :-) Nagyon jól lehet aratni köztük t9 meddel. :-) -
Pfff ez a stock Persza szarabbul gyorsul, mint a Tigrisem... Látom, jó kis szenvedés elé nézek vele. -
Plata #56518 Én ezt kérném T9 német artynak. 
Karl -
(HPTS- Hungarian Pirates*)eu-
nem tudjátok mikortól lesznek történelmi csaták, kapunk -e érte valami pluszt és hogy ha jól tudom maximum tiger 2-vel lehet oda menni ?:)
-
ericardo #56516 Jelen esetben az utóbbi áll fenn. -
Ezt a szar Malinovka mapot nem akarják kiszedni? Minden 2. csatám ott van. :/ -
Plata #56514 lesz t9 arty.