banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone

mostanában nagyon megszaporodtak....egyre égetőbbé válik a tracer v a limit....de egyik se lesz ahogy elnézem :(
    med-el amúgy még persze h elvan az ember :) de én is-4-el nagyon szenvedek....tök jó h leírtok 4 tankot, 5-600 hp-t vesztek, azután pedig durr durr durr és vége a játéknak.... azt se értem h miért pont a piros csapat artyjai a jobbak?:(

ma már 2x-ra 1 shotolnak (nem olyan nagy dolog tudom, de azért is-4-ben ülök, jön 1 shot, és már ott virít a 17k-s javítási számla, prémium nélkül nem számíthatok sok bevételre...) 1x gw tiger 1x 1 busz...campinovka 11 arty, prohorovka 12 arty, steppes 8 arty de az mind t8-s.... és így tovább, tiszta öröm h ma 1x tudtam menni ensk-en, meg himmels-en is :) legalább ott nem haltam meg :D