418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Redmaster
    Amúgy egyszerű a megoldás erre az Arty problémára. Azt kell csinálni mint a Jay és Néma Bob visszavágnak a végén. Elmenni minden artyshoz és jól megverni :D.
  • Eagle16
    Az biztos, hogy kell várni legalább 2-3 percet, mert múltkor berohantam 13:30 körül a bázisra és ott várt az ellenfél két top nehéz tankja a szikla mögött...útközben meg még összefutottam egy Is-3-mal is. Olyan 12:00 előtt nem érdemes nekiindulni...
  • szabii98
    énis. :D de most komolyan kell venni mert 9k a DB :D
  • V43 1105
    Én is úgy szoktam, kis msn, facebook chat ..
  • Uvilmos
    Sziasztok, -DOH- ba még mindig tart a felvétel, kis tier nem akadály. amit nyújtani tudunk "érett" felnőtt társaság :) és gyerekeik, és jó hangulat a saját ts-ünkön, bővebben az oldalunkon LINK
    Üdv Sintér76
  • szabii98
    Kora reggel, Komarin. Beírom hogy camp or die erre írja egy Wolverine-s hogy megy, néz youtube videókat meccs közben xDD találékony :D
  • kaleun
    Micsoda f@szfej E-75 használóval akadtam össze... Az Abbey-n elmentem oldalt a zegzugos részen és ez a ff volt a kísérőm. A felső részen jött egy tigris és egy jp, ment az adok-kapok és egyszer csak feltűnt, hogy végig egyedül harcoltam. Annak ellenére, hogy volt vagy 7 ezer csatája és a statja is elég jó volt, a középen lesebzett tankokra vadászott....

Az ellen kapott erősítést(mi is), legyűrtek minket. A csávó végig hátul maradt majd a végén előjött és kivégezte az alig pár százalékon álló 2 ellenfélt.
    Közben az ellen már foglalt... hát hagyta is őket, pedig még 98%-on volt és lett volna még esélye.

• Gunslinger
    Jó, hát Leoval top tankként nem nehéz alázni, brutál páncélja van egy t4-es csatában, a mezőny fele nem is tudja sebezni máshol, csak a seggén keresztül.
  • Czdano
    Mondjuk a végére csak 2-őt kaptam meg...az ellen meg ritka béna volt, lenti halálkanyarnál volt mind én meg mögéjük spuriztam. :>
  • Oddball29
    Megvannak a maga pillanatai, az kétségtelen.

De vigyázni kell, ha sok az arti, mert a legtöbb ilyen placc sajnos elérhető helyen van nekik. Olyankor azzal az erővel helyben le is szúrhatsz egy keresztet, hogy ide kérem magam eltemetni.:)
  • Czdano
    Ha már ennyire pörög az arty utálat akkor mindenki örömére megosztom a mai személyes arty uzsimat

• Gunslinger
    Steppesen pedig nagyon frankón lehet irtani az artykat. Picit várni kell míg szétszóródik a mezőny, aztán a középső úton 5-ből 3-szor ellenállás nélkül be lehet rohanni elkapni a nyomi artykat. Ha sok a TD mondjuk, akkor nem érdemes ezt megjátszani.
  • Czdano
    Megvan végre a T29, hát eszméletlen nagy szemétláda :DDD Beálltam vele lejtőhöz hogy csak a torony látszódjon és pattogott minden szirszar rólam :DDD Tiszta vicc
  • Gottfried
    Hát pár napig én sem voltam de látom a qrva artyk még mindig téma :-D
    Ez alatt a pár nap alatt haladtam pár lépést előre és most a KV3,TigerP,VK3002DB a legerősebb tankjaim de az artykat még mindig nem tartom komoly ellenfélnek,annak ellenére hogy azért a lassú heavyket már többször szedik ki mint a medjeimet.
    Azért persze rühellem őket de szerintem unalmasabb lenne nélkülük. :-D

Pár napja írtam a KV-vel kapcsolatban hogy csak a 107-est választanám hozzá,na ezt most helyesbíteném mert a troll gunnal is egyre jobban megy a játék.Nagyon durva ha első vagyok a listán.Csak menni kell előre és egy enemy,egy lövés vele. :-D Kimondottan szórakoztató,bár azért a 107-el sniperkedni sem rossz. :-)

Ratgabnak pedig csak egy jó tanács,ami nem csak erre a játékra vonatkozik,hanem az élet többi területére is.
    Hallgass a tapasztaltabbakra,kifizetődik! :-)
  • Imation
    Már ott tartok hogy a napi duplázót sincs türelmem/kedvem megcsinálni. 8 arty a stepps vagy mi a fene pályán, az ellenfél artiknál 10 kill volt a csata végén. Tényleg öreg vagyok már bohócnak, befejeztem vele a játékot amíg nincs arty korlát és tracer. Max még a T34 et megcsinálom hátha egyszer tényleg premi lesz, annak már csak 20 K xp kell pár nap alatt valahogy csak összehozom.
  • MatchDiabolo
    Ma szidtuk eleget az artistákat de az előző csata legyen védelmükre nem mindegyik egyforma sőt artynál van rosszabb a prémiumos löwe.

löwe egész meccset a sarokban kucorogva a dombtetőn töltötte mikor már csak 1 ellen volt 16%-on bezzeg ő 100on sokan mondták neki amit szinte egész meccs alatt go de nem nagyon reagált rá gondolta megvárja még érte jön. Legalább az artynk megindult megmutatta neki hogyan is kéne játszani tankkal és kilőtte az ellent de én azt se bántam volna ha löwét is kiszedi előtte annyira hasztalan volt az az ember egész meccs alatt.
  • Trabant93
    Bizony jó a kv főleg 107-es és 152-es lövegekkel,meg is tapasztaltam,hogy nem kellemes kiállni t28-al egy kv ellen szemből:)
  • ratgab
    Egyenlőre úgy gondolom minél nagyobbat lehet odapörkölni annál jobb... még ha ez lassabb újratöltéssel is jár. De volt már, hogy bizony jól jött volna egy kevésbé veszélyes, de gyorsabb fegyver a tankomon.
  • Czdano
    Igazából mindenki azt gondolja amit Te mikor elkezdi a játékot. Úgy tier 5 felé mikor már lesz 3-4 féle ágyú egy tankhoz rájössz hogy minden egyes tank más játékstílust követel, és ezeken a stílusokon "belül" minden egyes ágyú másra való ;) Szóval van itt lehetőség bőven.
  • ratgab
    Na majd meglátom, ha odaérek!
  • ratgab
    Azt már tapasztaltam...
  • Renegade
    szovjet hvy?

na majd, ha meglesz a kv3 akkor rájösz, hogy nem bújsz el vele, ha arty free zónában vagy, hanem hull downba állsz és hagyod, hogy lőjenek a birkák.

Vagy van már grilled? zavar, hogy alig van ágyú kitérítés, nos annak max a fele amivel a gw t rendelkezik, emellé egy laza 40sec reload + világít

ha meg átállsz a német hvy ágra, akkor meg kell tanulnod, hogy hogyan csinálj a 120-150 mm páncékjából 240-et, szvsz ezeket még nem tudod

persze játszhatsz t8+ ban úgy, ahogy kis tierben, de akkor nem lesz túl sok sikered

ha kicsi vagy és jön a KV, akkor elbújsz, szólsz az artynak és láncolod, vagy elfutsz, szituáció függő :-)

persz megnézed az ágyúját és abból tudod, hogy 8 mp-d van-e cselekedni, ha baj van, vagy 20, az sem mindegy
  • Czdano
    Legalább azt elhiszed nekünk hogy a KV op :DDDD
  • ratgab
    Ok
  • ratgab
    Legyen nektek igazatok! Lősz, elbújsz ismétlés, eddig én csak ennyit tapasztaltam (Jah és KV-ba tier 3-al ne köss bele...XD!)
  • I.C.ram
    irónia volt
  • ratgab
    És? Nagyobbat sebez, pontosabban lő! Ehhez se kell professzornak lenni! (Ha nem vesz észre atombombát is dobálhat...)

Én az észrevételeimhez nem írtam oda, hogy tier 6-7-re vonatkozik... De ti sem...
  • Renegade
    :-)

pár apróság:

teljesen máshogy játszol egy humival, (t5) mint egy gw tigerrel (7), kb annyira hasonlóság van bennük, hogy szürkék.

Vagy mondjuk egy pz IV is más játékstílust kvetel mint egy panther, ha meg megbolondítju azzal, hogy mellé veszünk egy t-54et, akkor az megint teljesen más stílus. Az IS széria és az E is ég és föld, stb.

Ezeket a dologokat vagy elhiszed itt azoknak, akik már kimaxoltak pár ágat, vagy majd megtanulod saját károdon :-)
  • Plata
    Tier 3 tankjaid vannak?Akkor még életedben nem láttál tier 6-7 artyt.
  • ratgab
    Nem olyan hosszú idő 1-ről 3. tierre ugrani!
  • ratgab
    Azért olyan baromi nagy tapasztalat nem kell ehhez a játékhoz! Megveszed a tankot, rákattintassz a battle gombra és amikor indul a játszma rátenyerelsz a bal és jobb gombra felváltva....

Játszma elején mennek a rusholok, ők derítenek az arty-knak, majd hamar elhalnak... pár embert kiszednek, majd jobbról vagy balról megy a támadás, ezt vagy kivédik majd nem... End Game!

Se nem bonyolult, se nem összetett! Nem egy atomfizika ez a játék!

Ui.: Magas lóról meg nyugodtan leszállhatsz, legközelebb a haverjaidnak tartogasd ezt a rendkívül elmés dumát cimbora!
  • noname23
    Egy kis nosztalgia xD
  • Eagle16
    Nem igazán...igaz hogy nagyrészt egy helyben állok vele, de általában úgy hogy jó hátul vagyok, magyarán megy a harc 200-300m-rel előttem és én meg lövöldözök a háttérből. Ritkán talál meg a tüzérség, mert tudom hogy ha megláttak akkor azonnal helyet kell változtatni. Westfield-en pl. beálltam hátra egy bokorba, jött az Is-4 a dombon át nagy lendülettel, de elkezdett tolatni miután kapott egyet és 54%-ra esett :) Jó messze volt, nem is láthatott sem ő, sem mások.
    Valahogy így kell ezzel nyomni ha nem top tank-nak rak be. Ha top tanknak rak be akkor kicsit agresszívebben megyek előre, olyan el is találnak az SPG-k, de nagyrészt azért középen vagyok, szóval nem kell legelöl mennem.
  • Czdano
    Ehhez sajnos akkoriban nem volt még gépem :( BF3hoz jólenne egy 2 vhs pack...
  • I.C.ram
    Te aztán habzsolod a játékot.
  • SZU
    Azért a BF2-FH2 is ász volt!

• Czdano
    :DDDD
  • ratgab
    Mert játszottam már arty-k ellen pár partit, sőt még arty-m is volt komám! Tier3-as tankjaim vannak mindhárom frakciótól, tudom miről beszélek!
  • Czdano
    Ne is mondd :)) Imádtam az egész bf1942őt modostul mindenestül :D
  • SZU
    Azért abban a játékban a Forgotten Hope moddal iszonyat mit lehett művelni a gépekkel!