banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Nem igazán...igaz hogy nagyrészt egy helyben állok vele, de általában úgy hogy jó hátul vagyok, magyarán megy a harc 200-300m-rel előttem és én meg lövöldözök a háttérből. Ritkán talál meg a tüzérség, mert tudom hogy ha megláttak akkor azonnal helyet kell változtatni. Westfield-en pl. beálltam hátra egy bokorba, jött az Is-4 a dombon át nagy lendülettel, de elkezdett tolatni miután kapott egyet és 54%-ra esett :) Jó messze volt, nem is láthatott sem ő, sem mások.
    Valahogy így kell ezzel nyomni ha nem top tank-nak rak be. Ha top tanknak rak be akkor kicsit agresszívebben megyek előre, olyan el is találnak az SPG-k, de nagyrészt azért középen vagyok, szóval nem kell legelöl mennem.