418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sunrider924 #56792 Ne hidd, basztak le akkor is hogy noob arty, zero kill, az bezzeg fel se tunt nekik hogy az ellenseges arty-nak se volt ideje nyomogatni a nagy gombot, mert folyamatosan mozogniuk kellett.
A tracer-el az a baj, hogy a sok tokkelutott uj jatekos azon sir - lattam sajat szememmel - hogyha viszateszik a tracert, akkor elrontjak a jatekat, mert nem ulhet egyhelyben vegig es lovoldozhet sniper mode-ban. -
Wlanseraf #56791 Tőlem maradhatna az arty... max 2 db. csapatonként, és ne oneshotolja a T10 tankom... elvégre én sem tudom álltalában:D (ami röhej:D) -
Az jó, én ilyen hévvel még nem SPG-ztem :D Bétában sem, tracer-el.
Figyeltem hogy honnan jön a csík, lövés, majd turbó fokozatba kapcsoltam hogy elkerüljön annak a lövését aki engem figyelt :)
Milyen jó is volt, volt hogy csata elején 5 percen át nem mertem lőni, de az ellen SPG-je sem :) Akkor még volt az egészben értelem...ha visszajönne a tracer akkor egy rossz szavam nem lenne. -
Wlanseraf #56789 Úgy gondolom(remélem) csak húzód az emberek agyát:) mert ennyire retardált nem lehetsz:)
Ez az artys témára... rád bízom melyik irányba döntesz.. -
hmmm Sas,ez csak egy játék.:D
Ez nem olyan gép,hogy ha nem válaszolsz helyesen kapsz a fejedre egy kokit,mint az éretlenek filmben.:)
Ajánlom neked egy olyan szakaszban részt venni,ahol van egy arty.Istenkirály infókat lehet megtudni és olyan izgalmas is lehet amit leírtál.Mikor mehetsz elölre,most nem rád néz bujj ki,nem kell félned kistornyos,kiságyus nem fog átlőni.Ezt mind artytól tudhatod meg.Mert egy saját szakaszban mást csinál egy arty csak veled megy,persze kivétel,ha épp egy medium a fenekébe lohol. -
Ohyner #56787 Végre kezdek ráérezni a P2re erre minden meccsem defeat. Marha jó. Megszakadhat itt az emebr szart sem ér. -
Sunrider924 #56786 Mondtam hogy lehet kotekedni, de az osszes modul serulesnel ugyanannak a gw tiger-nek a neve viritott, en is eloszor arra gondoltam hogy egyidejuleg mas is meglott, de nem, csak annak az egy majomnak a neve volt ott minden sorban.
Premium loszerol annyit, hogy betas IS-4em, max hp-n kecmergett fel az akkor meg Hill nevu palyan es mikor majdnem felertem, bumm, azonnal szetrobbantam, a kedves S51x3-as platoon fokuszba lott premium loszerrel. Akor kaptam az elso chat bann-t mert beirtam hogy arty platoon faszsag... -
ratgab #56785 Épp most akartam egy fél órára beülni WOT-ozni, erre 1 kör után a játék kiírja, hogy szerver leállás 3 perc múlva... 30 percre, na mindegy... -
WoT a GamesCon-on:
-
Dean108 #56783 Értem.
Tehát akkor azért Hummelig nem kapok verést?
Csak mert ki van már fejlesztve és a napokban lesz megvéve.
Ígérem tovább nem megyek az arty vonalon!
Így is a Pz III /IV-et és a Pz IV-et nem adhatom el, amíg a VK3601-el el nem érek E100-ig. Prémium nélkül el kell tartani valahogy. -
Sunrider924 #56782 De lehet taktikazni az spg-vel is, sot, csak ahoz kell a tracer, es akkor maris megy a Counter Battery, ami egy teljesen mas oldala a jateknak, nekem tobbet ert mint a jatek osszes tobbi aspektusa. Igen, nekem is megvoltak azok a fiziologiai tunetek, amikor 4 masik arty-ra vadasztam, es ment a folyamatos pozicio valtas-lovesvaltas-elolrol, az Enemy at the gates(film) stilusaban. Nekem azert volt arty-m hogy a tobbi arty-ra vadasszak, es amikor nem egyenrangu arty-sokkal kerultem szembe , szejjelcsaptam kozotuk, mint keses haziasszony a baromfiudvarban... alig varom a tracert, lessz megint miert jatszanom. -
Én ilyet még nem tapasztaltam...akkora splash sebzést kapok, amilyen közel jön a találat. Szerintem ez így van. Nem tudom hogy mi történt akkor, mert elvileg 10m körül van a legnagyobb SPG splash sebzése is prémium lőszerrel. Lehet hogy egy másik talált telibe?
Én olyat még nem láttam hogy 15m-ről valakit elvigyen a splash. -
madmex #56780 Hát szerintem nem így van. Akinek van érzéke a játékohoz megtippeli hol az ellenség, a semmire várja a zoomot. Hopp 3 méterre a heavy 2 sec és lövök artyval. (én így szoktam aki rángatja mapon nincs ideje lőni) -
Ezt sértésnek veszem és a Lagunám is.:D lekopogom,napi használatban még soha nem adta meg magát.Jóóó persze az elektronika minősége hagy maga után kívánalmakat,de nem olyan rossz.)
Boccs az offért.:) -
Rutin...de nem tudom, SPG-vel volt már olyan csatád hogy a végén leizzadtál? Remegett a kezed? Erősen dobogott a szíved? :)
(ha másnak sem volt ilyenje, akkor ööö, én beteg vagyok, kéretik nem figyelembe venni amit leírtam fent
)
Csak mert én nem emlékszem ilyenre bétából...max. 1 eset volt, akkor Hummel-el 3 tankot lőttem ki egy kis domb körül kergetőzve :)
Szóval hasonló a kettő, de mégsem ugyanaz, tankkal lehet taktikázni, SPG-vel nem...a legfontosabb különbség az a kockázat.
Dean108: a Su-26-os vagy a Su-5-ös vagy melyiken van 122-es mozsár, az akkor is egy CSÍT. Pont. Belő a házak mögé, sziklák mögé, 8,5-es ROF-ja van és baromi gyorsan céloz akárhova, mert forog a tornya... -
A HTO nem egy klán.van HTO és HTO-A.Azon belül van 3 külön osztály,külön vezetőkkel.Akár teljesen más taktikával.
-
Sunrider924 #56776 Most nem azert, de itt foleg a top tier arty ellen megy a frocsoges, es amennyi igazsag is van benne annyira van tulzas is, foleg amikor olyanok szolnak hozza, akik alap dolgokat rosszul tudnak, lasd akinek valaszoltam.
Es semmilyen arty nem fog direct fire modeba oneshotoloni egy nagy sebessegel keresztbe mozgo tankot skillbol, max szerencsebol, a splash nevu orosz istenatkat meg felejtsuk el, ahoz nem kell semmi skill. A beszukulesrol meg annyit hogy az az adott arty tipus fuggvenye, a SU-14 pl olyan marha lomha hogy hiaba forognal vele, a lassusaga miatt gyakorlatilag nem esik szet a celkor mert a kiteresen belul marad az agyucso :P ilyet low tierben nem nagyon fogsz latni. -
Dean108 #56775 Másik kommentre ment volna a válasz, mindegy. -
Nem.Itt nincs pozició.Rohanás van.
Az arty akkor jön a képbe,ha felfedezik az ellenfél artyját,mivel a töltési sebessége rossz.Egy olyan rohamnak,mit írtam le kell mosnia a védekező erőt azon a szinten oda kár is arty lövedéket indítani.Ezért kár a sok arty,mert nem lesz támadó ék.
3 arty a maximum.Nincs több egy CW-n.Ez az én tapasztalatom.Sajnos rossz is,mivel igy mosnak le bennünket is. -
Dean108 #56773 A tier 4-es Grille is hasonló.
A telibe talált KV van hogy 10%-ot sebződik.
A célzókör beszűkülését meg a legtöbb esetben lehetetlen kivárni, mert addigra már a nehéz tank is rég a szikla mögé érne, vagy eltűnne a térképről, stb.
Főleg akkor lehet kis tierű artyval nagyokat kaszálni, amikor néha napján néhány nehéz tank a mező kellős közepén megáll lövöldözni.
2 telitalálat után sem megy sehova, továbbra is lövöldözik, mire nagy nehezen a 3. vagy 4. lövés leszedi.
Ami pedig egy Grille-nek 1 lövés, az meg általában lőni sem áll meg, mozgás közben megoldja 2 fedezék között. :)
Van olyan nap, amikor több lövés is betalál kilométeres célzókör mellett is, de van, hogy nagy nehezen eléred hogy beszűküljön és akkor is a körön kívülre lő.
Szóval szerintem inkább a magas tier artyknál jellemzőbb hogy moccanni sem lehet tőlük (főleg ha túl sokan vannak).
A kicsi artyk még elviselhetőek. -
Sunrider924 #56772 Prokhorovkan a fullos IS-em (1230 hp) melle lott egy GW tiger, a becsapodas helye nagyon szepen lathato volt, kb 15+ meterre tolem, de azert en azonnal felrobbantam full hp-rol. Lehet kotekedni,en felhuztam magam es be is irtam a csokanak hogy mit gondolok az arty-rol meg a spalsh damage-ukrol, nem irt vissza senki semmit es bannt se kaptam. -
Az eddigi legjobb csatám: 
Ez ellenségből egy magyar le-"pénzes köcsög"-özött, a csapattársak meg néztek, mint a moziban...
-
Egerwin #56770 Ha a francia tankok is olyanok lesznek, mint a francia autók, akkor meg se kell lőni őket, maguktól kinyiffannak. :D -
kaleun #56769 loltutaj...
Na most törölgethetem a kávét az asztalról.... :) -
Bocsánat,hogy ezt írom,de nem ugyanez vonatkozik amit leírtál a tankokra is?Rutin és ennyi.Ja csak nekem más rutin kell.
Volt t-54-esem még bétában,egy külön accon azért partizánkodok egy t-43as tankal közelítve a t-54es mellé,de nem mertem a sajátomra csinálni.Ciki.:D
De erről csitt,senki meg ne tudja.:D -
Renegade #56767 hjaj 1951-1992, free merkava for everyone :-( -
Szakesz #56766 "A CW nem az artyról szól.Aki ezt mondja az hazudik."
"nálunk is ez van, x perc világítás, aztán támadás, pálya függően artyk száma 1-4"
Két különböző vélemény, két különböző személytől, akik egy elvileg egy klánban vannak. Most akkor ki hazudik? :) -
Sunrider924 #56765 Ez is egy tulmisztifikalt/tullihegett dolog, ami ugyanugy a legtobb jatekos tudatlansagarol arulkodik: T54 nagyon jo volt mint medium, meret senki nem ott lotte ahol erzekeny a sebzsre, az oldalat, hanem minden mesterlovesz a tornyat lovi meg a joeg tudja hol,aztan ordibal hogy OP54, es evidens, elszaporodtak a t54 pilotak, mert a T54 "kilohetetlen". Multkor is volt egy varosi palya, jott is azonnal a T54, beirtam feheren hogy o is lassa, hogy mit lojenek rajta es hogy rammoljak le, nem jutott meg a kozelebe sem az artynak, ennyire OP... csakhat sokan nem is tudjak mi az hogy ramm, azt meg plane hogy ne szembol lojek azt a sz.rt -
ratgab #56764 Abból, amit többen meséltek igazából a splash damage okozza a legtöbb gondot! Én amit tier 3-as arty-nál láttam az az, hogy ha nem találtam telibe ( 50% környéki legénységgel) az ellent, akkor nem is sérült.
És a telibe azt jelenti, hogy gyakorlatilag fölülről a tornyot! Ha már 50 cm-rel mellé ment semmit nem csináltam!
Ezt így igazságosnak tartom/tartanám magas tierben is! -
Mert most nem így működik? Akkora splash sebzést kapok be, amilyen közel lőtt. Ha nagy SPG közvetlen mellémlő akkor 1000 HP mínusz. Ha nagyon mellémegy akkor 100-200-at vesz le csak.
Az a baj, hogy nincsenek dedikált felderítők Tier 10-es csatákban. Oda már engem nem rak be Leo-val. Ezért várom már a T5-ös felderítőket ahogy írtam is. Leo-val örülök ha találok olyan csatát ahol egy oldalon 2 SPG van...komolyan. Aztán rákattintok arra hogy T-54, BATTLE!! Bumm, 4 Tier 6-7-8-as egy oldalon. -
Jól látod!Csak picit magamra vettem,hogy itt olvasom az elmúlt hosszászólásokat.Mi joga van bárkinek is engem szidni,mert én kezelem azt a technikát,amit a wg rámbízott?
Én csak visszapattintom az ívet,ahogy írtad.:D
Legalább te már látod a lényeget,nem csak a pipát.:D -
ratgab #56761 Ezt a cikit nem nagyon értem! Mi a ciki a t54-esben? Ez csak egy játék az isten szerelmére!
Ciki meztelenül a városközpontban szaladgálni (habár már talán az sem), de hogy mit használsz egy tankos játékban az nem mindegy? -
Ohyner #56760 Srácok ez az ingyen egy napos premium hogy is van pls segítsetek -
Nem tudok erre válaszolni,mivel 1 klánt jártam meg,vagyis egy klánszövetség tagja vagyok ahol ez a trend.Amit itt írtok már rég nem alkalmazzák. -
Szakesz #56758 Miért, én mit írtam? Kifejtetted ugyanazt, mint én, csak kicsit részletesebben. Szóval a tank csak addig kell, amíg felveszik a szükséges pozíciót, onnantól kezdve pedig kezdődik az arty-party. :) -
A franciákat azt hiszem hogy most szuper-tesztelik, szóval hamarosan...1-2 hónap.
Itt van a Tier 7-esről az infó: LINK -
madmex #56756 Oké én elfogadom persze. De ami nem tilos nem az emberek hibája ennyi. Amit szabad leszoktam sz*rni, elvégre ne forumon sirjunk hanem overlordnak és a többieknek ilyesmi miatt.(vagy ne egymást bántsuk)
Remélem nem szítottam
-
Megmondom ezeket a taktikákat a 1Pad,CSarmy,1stbp használja.Nem lehetnek olyan hülyék... -
Sunrider924 #56754 SPG-tol ebben a formaban ahogy a jatekban van el kellene venni azta splash dmg-et ami van, es annak aranyaban csokkenteni a sebzest amilyen pontosan talal, telibe, nagyon kozel melle, melle, nagyon melle, 100:75:50:25% DMG bevitel. Ennyitol eltunne a sok arty nyomorek, mert aki maradna, az tenyleg azert jatszanna mert tud vele, a tobbi hulye veszteseges lenne nagyon hamar es tuladna rajta.
Amugy meg beta ota megvan az spg ellenszere ugyebar, a gyorsan mozgo scout, csakhat a mai inteligens scoutok az elso ellenseges tank megpillantasakor azonnal lefekeznek, meg amitol meg hanyok hogy az egesz tornyot forgatja hogy lasson, nem a kamerat forgatja, es meg sorolhatnam ... -
Hm.Az én tapasztalatom.Full rush egy oldalon,első hullám világít lő egyet,rohan tovább világítani,arty nem lő,második hullám a meggyengített tankokat kilővi.Első hullám esetleg világít artyt, arra arty lő.