banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Rutin...de nem tudom, SPG-vel volt már olyan csatád hogy a végén leizzadtál? Remegett a kezed? Erősen dobogott a szíved? :)

(ha másnak sem volt ilyenje, akkor ööö, én beteg vagyok, kéretik nem figyelembe venni amit leírtam fent)

Csak mert én nem emlékszem ilyenre bétából...max. 1 eset volt, akkor Hummel-el 3 tankot lőttem ki egy kis domb körül kergetőzve :)

Szóval hasonló a kettő, de mégsem ugyanaz, tankkal lehet taktikázni, SPG-vel nem...a legfontosabb különbség az a kockázat.

Dean108: a Su-26-os vagy a Su-5-ös vagy melyiken van 122-es mozsár, az akkor is egy CSÍT. Pont. Belő a házak mögé, sziklák mögé, 8,5-es ROF-ja van és baromi gyorsan céloz akárhova, mert forog a tornya...