418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• virkir
    Ha már unod a játékot nekem jöhet :)
  • MetalWolf
    Valkinek nem kell egy usa top-os acc ??
  • Ninju
    Arra mondjuk tényleg nagyon oda kell figyelni, h hova céloz az ember, de meglepően jól páncélozott és gyors. Szvsz jobb mint most a Panther.
  • virkir
    Ma nekem is sikerült kifogni egy hasonlót

A kezdés

Majd a vége

• I.C.ram
    micsoda móka és kacagás ez a stock Perzsa... :( Lassabb mint a Tigrisem, az ágyúval alig lövök át valakit, és állandóan kiszedik a legénységem.
  • bgabor
    A DB-t sokan a legjobb medium tanknak tartják a játékban. Nem gáz az, hogy bár Tier7-es, a fegyverzete azonos a Tier6-os német tankokéval? Tier7-en azért már elvárnánk egy hosszú csövű 88-ast.
  • madmex
    Köszi skacok a lelkesítést
  • Ninju
    Emiatt ne stresszelj!
    Ha csilingel, akkor nyugodj meg.
    Én anno összefutottam egy KV-5-el. Nagy droid volt. Bent kempelt a saját bázisukon egy bokorban. Én DB-vel voltam a hosszú 75-össel. Csak oldalról tudtam lőni. AP-vel nem sebeztem, talán csak 2x. Viszont szinte mindegyik csilingelt vagy trackelt. Kilőttem rá vagy 30 lőszert. Az összes HE-t is. Végülis odaértek a heavy-k és kinyírták.
    A lényeg az, h kaptam érte egy rakás XP-t meg pénzt. Bosszantó az, h nem sebez az ember, de azért számolja a sebzést a progi.
  • Szakesz
    Az előbb a 15cm ágyúval az M41-es seggéről pattantam le. Történnek fura dolgok.

Ami igazán vicces, hogy közben 6 arty lövés pattant le rólam. :)
  • madmex
    ÖÖÖ igen jó ötlet. Nincs vele különösebb baj csak egy-két csatában furán történnek a dolgok az alapján tudom mit történt amit a legénység aztán mondja sebeztem azt mégse.
  • Renegade
    KT hosszó 10,5-es ágyúval:

ha pont szemben áll veled akkor a sofőr ablakot kell lőni, máshol nem érdemes
    ha sréhen áll meg akkor a test első részén két oldalt lévő téglalapot kell lőni
    ha az oldalát mutatja akkor a testet kell lőni a két lánctalp rész között
    ha oldalát mutatja és legalább 30 fokos szögben áll, akkor ne lődd, mert úgy is lepattan
  • Plata
    Akkora lúzer csapattal sikerült összefutnom,egymás után nyíratták ki magukat.Négyen maradtunk kb 11 ellen.De sikerült megvédeni a bázist.
  • Renegade
    10% a hit ratiod? azt hogy? nekem a KV-val (107) 71%, pedig az az ágyú szinte ugyanannyira pontos (1 század eltérés)
  • Szakesz
    Kérj meg valakit, hogy gyakoroljon veled, ha tényleg nem tudod átlőni.
  • madmex
    Semmilyen más tankkal nem esik meg csak is-4 ellen meglövöm átmegy meg minden azt semmi sebzés. Tudom én kritikus, persze mindenhol?
    De elfogadom vegyes a szerencse aránya mindenkinek.
    armor_pierced_crit_by_player
    Critical hit!
    We nailed them bad!
    Thats gotta hurt!
    Looks like that one went right through!
    Ezek a kritikus találat szövegei.
    armor_pierced_by_player
    Punched right through their armor!
    We've hit them hard!
    They're hit!
    Another one like that should finish them!
    We got 'em!
    Nice shot!
    Enemy is hit.
    Enemy armor is damaged.
    Penetration.
    We've got them.
    Ezek amik sebzést okoznak. Vagyis átütik armort gondolnám tier-9-s ágyú sebez hamár át üti armort. És ezeket sorolja csak pislogok semmi dmg.
    Oké ha vmit nemjól értelmezek jöhet ellenjavallat de nem csúnyán.
  • R3nton
    hát ha játszanál a szovjet tankokkal akkor látnád hogy reális, mikor a d25 variánsokkal kell 3 tieren keresztül menni ami gyakorlatilag 90% hogy mellé megy vagy lepattan szinte bármiről
  • Renegade
    mindenkivel megesik, ahogy az ellentétje is, ezért nem releváns

nálam a combó mini vs IS2 3-4* pattantam le róla zsinorban, de kit érdekel? egyetlen egyszer fordult elő.

De olyan is volt, hogy egy obj 3* pattent le az egerem oldaláról, na ez is csak egyszer volt.
  • madmex
    A különbségek magas tierben jönnek jól át addig vegyes és más kategóriás tankok vannak.(szerintem)
  • Czdano
    FAQ-ban le van írva minden különbség.

Igen, elég szarok a német tankok ingame de kis észjátékkal ezt lehet ellensúlyozni...Egyébként jó pár hozzászólás van ezzel kapcsolatban itt.

Btw tervezem így német tier 6-7 elérése után hogy elkezdem a szovjet áget, kíváncsi vagyok tényleg könnyebb e és mennyivel.
  • madmex
    Úgy hogy 5ször meglöttem elöbb is-4 oldalát semmi sebzés mind talált. Még mondja is.
    De persze ö átlövi tornyot. (e-75)
  • llw66
    Tudom,hogy javított,de a német oldal szerintük így reális? Szerintem marhára nem... :(
  • Renegade
    kapaszkodj meg: ez már a javított
  • llw66
    Sziasztok! Egy ideje én is játszom a WOT-al,és szerintem,de lehet,hogy hülyeség amit mondok,de mintha gyengék lennének a német tankok a szövetséges(ami),és a szovjet tankokhoz képest.Lehet nem voltak erősebbek(páncél,löveg) mint az ellenségeik,de pl a célzásuk mindenképp,híresen jobbak voltak mint a szövetséges és szovjet oldalon.
    Ezt szerintem mindenképp javíthatnák.
    Mi a véleményetek,vagy hülyeséget beszélnék?
    Ja egyébként,persze,hogy német oldallal nyomom,most gyűjtök még a Tigris 1-re,most egy Pzkpfw 3602 és egy IV-esem van,illetve ehy Hetzer-em.
  • Renegade
    mert nem tudom megérteni, hogyan tudja bárki belekeverni a szerencsét, ha az egy olyan valami ami egyenlő mértékben oszlik el.
  • MatchDiabolo
    Most mentem 2csatát is véletlen afk-ból top tanként lettem volna és így is nyertünk
  • VanDaal
    Üdv mindenkinek!
    Megjöttem a nyaralásból és most kicsit másmilyennek tűnik a játék grafikája, mint amilyen volt egy héttel ezelőtt. Volt valami változtatás mostanában, vagy csak napszúrást kaphattam?
  • Eagle16
    Ez már a béta kezdete óta ott van, nem jó semmire. Majd raknak be valamikor új skill-eket, és akkor majd aktiválják...gondolom.
  • Boron Power
    De ha kellően sok csatát játszol, akkor mindezek semmit sem számítanak, ott már kijön az, hogy te mennyit tettél hozzá.

Egy kivétel van, mégpedig az, ha valaki platoon-ban tolja. Ha jó társakkal vagy, az megdobja a győzelmi arányt.
  • foxbat88fx
    oké, köszi, megfogom :D
  • daomo
    Nem, de ha másfél óra múlva megint megkérdezed, akkor majd valaki talán tudni fogja.
  • Szakesz
    Helyezkedj jól! Nem kell mindent szemből lerohanni. Ha az oldalát, gyenge pontjait lövöd, -természetesen megfelelő távolságból - mindegy milyen értéket ad meg a rendszer pen.-nek, át fogja ütni a páncélzatát. :)
  • foxbat88fx
    Valaki tudja ez mi?
  • TVelvet
    Srácok lehet vitatkozni, de személyeskedés nélkül, és kulturáltan tessék, köszönöm.
  • tbundy
    meg az sem mindegy, mennyi belőlük a stock
  • bgabor
    Juj, hány tagmondat ez itt egyetlen mondatba besűrítve, tíz? Én már a második sornál elveszetettem a fonalat.
  • csőcse
    Mitől vagy ideges?

Elmondtam szerencse egy olyan faktor amivel nem lehet számolni
    és természetesen a játékban mindenkinél előfordulhat csak az nem mindegy milyen számban.

Azt meg eldöntheted te is, hogy most a játék bele-e szól a te játékmeneted be vagy nem, ha igen akkor valahogy kell vminek figyelnie az adott játékos mennyit nyer, veszít, sebződik kritikusan vagy összekerül nagyobbakkal, ha nem akkor meg mit nem értesz azon hogy van akinek többször jön esik meg az, hogy betölti ezt vagy azt a mappot ezt vagy azt a pent-t sebzést ezt vagy azt a kisorsolást még Tier10-ben is nem mindegy hány T10 T9 T8 T7 T6 T5-öt tölt be és nem mindegy kikkel tesz össze ahogy az se mindegy, hogy csoportban vagy egyesével fogják kilövetni magukat.
  • Eagle16
    Ja, azt nem írtam hogy Tiger II-vel voltam...ami nem valami puhány szemből amint tudjuk.
  • Eagle16
    Azért azt megnézném hogy külön-külön melyik tankkal mennyi felderített tank jött össze neked. Lehet hogy KT-vel mész előre mint a buldózer, de lehet hogy Leo-val van egy 10 tank / csatás átlagod :)

Én túl sokszor szívtam már meg azzal hogy mindig én megyek elsőnek, szóval visszafogom magam...azzal nem leszek hasznos csapattag ha top tankként meghalok az első 2 percben, de lesebzek pár tankot és felderítem a fél csapatot.

Egyik ilyen WTF pillanat az kegyetlen volt...én voltam top tank Malinovkán, nincs SPG. Megyek fel a hegyre, látom tele van kis tankokkal, IS, T-20, T-34, T-34/85, ilyenek. Más nem volt fent, csak Tier 7-ig. Na mondom akkor most lenyomok mindenkit. Fel sem értem a dombra teljesen, tehát nem tudtam magam elé lőni, és leszedték a HP-m 75%-át szemből. Nem volt Tier 7-esnél erősebb tankjuk és SPG sem volt...Azóta nem hősködök, a legutolsó életben maradt traktort is maximális tisztelettel közelítem meg :D
  • Renegade
    mit nem lehet ezen érteni?

szerintem ezt te csak nem akarod megérteni

az emberek 99% hol szerencsés, hol peches ez a szám egységes nálad is, nálam is

ha csak a szerencsén múlna akkor lenne 10K csatánál 49% win/lose 2 % draw

az ügyes játékosoknál valami fura módon mégsem ez van, biztosan ők a szerencsések

olvasgass picit a témával kapcsolatban: variancia, szóródás,

ha valaki venné a fáradtságot és megnézné hány ütközett volt a 2. vh-ban, + figyelembe venné, hogy mekkora szerepet játszott a szerencse egy-egy oldalon, akkor feltehetően megegyező lenne a szám, tehát érdekes info, de szerepe nincsen az egészet nézve
  • kaleun
    *bf2142