A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Azért azt megnézném hogy külön-külön melyik tankkal mennyi felderített tank jött össze neked. Lehet hogy KT-vel mész előre mint a buldózer, de lehet hogy Leo-val van egy 10 tank / csatás átlagod :)
Én túl sokszor szívtam már meg azzal hogy mindig én megyek elsőnek, szóval visszafogom magam...azzal nem leszek hasznos csapattag ha top tankként meghalok az első 2 percben, de lesebzek pár tankot és felderítem a fél csapatot.
Egyik ilyen WTF pillanat az kegyetlen volt...én voltam top tank Malinovkán, nincs SPG. Megyek fel a hegyre, látom tele van kis tankokkal, IS, T-20, T-34, T-34/85, ilyenek. Más nem volt fent, csak Tier 7-ig. Na mondom akkor most lenyomok mindenkit. Fel sem értem a dombra teljesen, tehát nem tudtam magam elé lőni, és leszedték a HP-m 75%-át szemből. Nem volt Tier 7-esnél erősebb tankjuk és SPG sem volt...Azóta nem hősködök, a legutolsó életben maradt traktort is maximális tisztelettel közelítem meg :D