418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
szerválj nekem egy jó javascriptet ami ezt megoldja, és berakom. (: -
No, akkor vettem a fáradtságot és elolvastam az inkriminált hozzászólásokat: 5, azaz öt leírás pár tank csatáról, ami nem hinném, hogy annyira offtopic lenne. Pár beágyazott video. OMG! Tiltsuk, bannoljuk. Elvetemült állat.
De miért fogalmazol sarkosan? Mariska néni és tej problémái már valóban offtopic lenne, de erről nem volt szó.
Na mindegy, nem meggyőzni akarom a modit, hogy vonjon vissza bármit is, csak érdekesnek tartom, hogy egy maximum 1%-osan offtopicnak tekinthető hozzászólások miatt bárkit is moderáljanak.
off
Kellene már ebbe a fórumba is a hozzászólásokhoz +/- jelzés és akkor nem lenne gond. Nem pár ember sírása alapján lenne valaki moderálva, hanem a többség akarata érvényesülne.
on -
Az legalább a játékról szól. -
Sunrider924 #57029 Igazad van, minek is nezz utana, jobb csak ugy odahanyni valamit, jo okosnak latszol majd tole. Fura mentalitasod van hallod-e? Tudod a topic-nak van egy temaja, a world of tanks nevu jatek, engedd meg hogy zavarjon ha Mariska neni a tejarfolyamrol kezd nekem ebbe a topicba linkelgetni hogy kifejezzem ha ez zavar/nem tetszik. Az meg vegkepp vicces hogy anelkul kerdojelezel meg egy moderatori intezkedest, hogy legalabb utana neznel hogy mirol is van szo. Az spg siras az legalabb a jatekhoz tartozik, es hadd idezzelek: "ha valami nem tetszik, nem olvasom el" Jo tanacs, fogadd meg :) -
SU-85B-met ma csak Hetzerek szdték ki. Persze mindig egy lövésből. -
Lesd meg miket írt, és rájössz miért csináltam azt amit. (: -
Minek nézzek utána? Ha valami nem tetszik, nem olvasom el, nem kattintok rá. Ha rákattintok/elolvasom, akkor meg nem megyek sírni, hogy elrabolt az életemből feleslegesen x percet. Az elmúlt nap pl szinte csak az SPG sírásról szólt. Nem először és nem is utoljára... Az sem rosszabb, mint pár beágyazott video. Szerintem. -
Elbújt a bokor mögé! Ez vicces alig vettem észre a bokrot. :D
Imádom a Hetzert, de már unom ha kimaxolom a StugIII-at akkor eladom. -
Sunrider924 #57024 HA utana neztel volna, akkor lathattad volna hogy ugy kezdte, hogy mega-giga postokat rakott valami regenyekbol/beszamolokbol, aztan jottek a videolinkek, es azutan paran kertek hogy ne itt, hanem vh-s topicba csinalja, akkor az volt a valasza, hogy inkabb spammel ilyeneket, minthogy a tobbiek vitajat/onfenyezeset olvasgassa. Azon csodalkozom, hogy ezekutan miert sertodott meg? -
Mennyire offtopic az, hogy egy tankos játék topicjába beszúr valaki pár tankos videot? Ráadásul nem is autostartosak, rá kell kattintani, hogy elinduljon. -
Ravasak #57022 jaj de nagyon utáltam a hetzert :) -
lammaer #57021 Vótmá? De aranyos :)
-
Me Ga #57020 Ezt ne itt légyszi. Köszi. -
E-75 úgy nyírta ki a KV-mat, hogy szó szerint beledugta az ágyúját a toronyba. -
PetiPetiHUN #57018 Kezdéskor megyek fel T1 hevyvel Mine-ben a dombra. Folyamatosan lőnek hátulról a kedves csapattársak, oldalról belémszál egy M3-as Stuart. Így elkések és nem tudok felmenni a dombra. A felért kicsiket egy T1-es bedarálja majd engem is kilőnek. Annyira ideges voltam egész csata alatt hogy legszívesebben mindenkire tüzeltem volna. -
Nem erről van szó, te is tudod. (: -
Amergin #57016 Körülbelül azért be tudjuk lőni, hogy melyik kampósorrú nép gyermekei panaszkodtak. Megnyugtató, hogy az élet minden területén -így ebben a fórumban is- nekik kell megfelelnünk, hiszen bizonyos megnyilvánulások talán sérthetik a jogos érzékenységüket
-
megőrülök. Drága T-25 jön mögöttem, megvárja míg leviszem az ellen hp-ját és lazán kilövi a tankot amíg én töltök. Istenem, mekkora csicskák vannak. De amíg lövöm, addig nem ám ő is lőne rá, csak amikor már 10% van vissza. -
nem lettél bannolva, csak figyelmeztetve lettél. mostantól ha valaki nem akarja látni a postod, akkor nem látja, csak ha kibontja. sok volt az offtopic és panaszkodtak rád. ez van. majd leszedem ha úgy látom nincs gond. -
Oddball29 #57013 Volt IRL ilyen ágyú, a kísérleti 76 mm T98 Pershingen. Olyasmi lehetne belőle, mint a 7,5 cm L/100. -
Gunslinger #57012 A 88mm L/71 az még tier 8 med ágyúnak is legjobb, a DB nélküle is nagyon OP elhiheted. Állat nagyon az a tank, néha napján még most is előveszem. -
Oddball29 #57011 Alattomos az a dög, mást is szívatni szokott, ha néha megjelenik. E50 meg a T-54 nem bírja szemből ennyire. -
de arra gondoltam -
http://wiki.worldoftanks.com/M6A2E1
ő volt a bűnös nagyon erős a frontja -
Gunslinger #57008 Annak nem sok köze van a Shermanhez, de bármi megeshet. -
Oddball29 #57007 Az nem M6A2E1 volt véletlen? -
virkir #57006 Itt talász több félét válaszd ki a neked tetszőt -
Gunslinger #57005 http://wiki.worldoftanks.com/T14 -
FAQban benne van és még a hp-t is látod
-
Sziasztok
Milyen paraméterei vannak a prémium heavy shermannek? Játékba nem találom
IS3-al elé álltam a tornyomat 3x átüttötte szemből én meg 3x lepattantam a frontjárol a BL9es 225 penes ágyuval -
Me Ga #57002 Sziasztok! Legyetek szívesek belinkelni nekem azt a modot, amivel a csata közben nem csak a tankok sziluettje, hanem a típusa is látszik. Ld. #56989.
Köszönöm -
köszönöm annak aki kibannolt innen, igazán nemtudom mit zavart az a pár video, remélem jól elvan és örül a tettének, legyen boldog vele. KÖSZ, jobb ember nem lettél! -
Renegade #57000 ahogy nézem a t-44 is szív torony nélkül
talán még a p2 ami jópofa a 75/l100-al, a 198-as penjével -
Medek ellen lehet, de a mezőny nagy része heavykből áll, és azok ellen nem igazán hatásos. HE-vel ilyen 50-eket szedek le. AP-vel meg szinte esélytelen átlőni bárkit is szemből. Perzsa meg annyira nem fürge, hogy oldalba tudjak kerülni, ha nincs támogatás. -
1,5 órája játszom két tankkal. M41 és E50 (javarészt arti), egy rohadt nyomorúságos dupláért.
Az még hagyján, hogy a csapatunk egészen "jó" sorsolást kap, de vhogyan iszonyatosan rövid körök vannak (15-4,5,7).
M41 tőle szokatlan módon teljesen rácélozva is 2-3 célzókörrel arrébb lő.
Kill max abból van ha viszonylag közeli mellé lövés van és a járulékos sebzés elviszi.
-
Renegade #56997 a 90 mm E3 az elég medek ellen, nem? -
Hát így se lett egy sportautó, de azért lényegesen jobb. Viszont az ágyúja kritikán aluli. :( Legalább lenne olyan meggymag köpködő mint az E8-é volt. -
Most vettem meg a jobb motort. Remélem élvezhetőbb lesz így. Vicces volt, hogy egy IS-3 simán legyorsult. -
Oddball29 #56994 Először mindenképpen a motort tedd bele.
Nekem stock sosem volt, mert fullos T23-ast cserélték be (csak a hosszabb ágyúért kellett exp-t kipengetni), de öcsém így grindelte végig; motor-lánctalp-ágyú-torony. -
MetalWolf #56993 (Nem ingyen lenne .. mivel) sok időt és pénzt áldoztam bele :)
Akinek kell jelentkezzen :)