418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• MuldR
    Vicces, hogy 3 magyar klan egy random csataban :)

Mi baja a HTO-val?
  • S1mlis
    Mi az esély,hogy 2x is 8 kill-es csatám volt.
    Az elsőben középen voltam a listán.
    [IMG]kép[/IMG]
    Itt Top.
    [IMG]kép[/IMG]
  • Eagle16
    Azt a mindenit...E-75-öst láttam a rövid 105-össel...huh. Így aztán akkor se nyertünk volna ha megszakadok...el merem képzelni hogy 88-assal is használta...
  • Szakesz
    Relatív gyorsabb a Patton-nél.

Ugye tier 8-as mediumok sebessége 48-55km/h közé tehető. (Pershing 48km/h, T-44 50km/h, Panther II 55km/h)

Azonban tier 9-eseknél 48-60km/h a két szélső érték. (Patton 48km/h, T-54 55km/h, E-50 60km/h)
  • Szakesz
    Van ez a top 4-es játékos, LiveIT. Ő speciel szívből utálja a magyar játékosokat, talán épp ezért.

Tegnapi csatánkba kivégzett pár honfitársunkat ingame. Íme a bizonyíték:

• ilsalon
    Ettől már csak az a jobb, amikor megyünk hárman platoonban. Kérdi valamelyikünk merre? Valaki mondja jobbra. Elindulunk és tíz másodperc múlva látod, hogy hárman háromfelé indultunk.

Mert egyik tudja melyik a jobb keze, a másik nem tudja, a harmadik meg meg van győződve, hogy most fejjel lefelé kell érteni a mapot, ezért a bal keze a jobb keze.
  • ilsalon
    Tegnap is mentem egy olyan kört, ahol Tigris II-vel voltam a legkisebb tierű jármű. Mondom is TS-en a kollégáknak, hogy "lesz kapsz".

A végére túléltem, sniperrel és négy killel végeztem.

Egyetértek, hogy egy kis szerencsével és okoskodással lehet elérni eredményt.
  • S1mlis
    Előző csatában magyarok párbeszéde :

- Merre menjünk?
    - Nem tudom
    - Na, de mégis
    - Megyek utánad jó?
    - Á az olyan sansz

• Dean108
    Még jobb lenne ha nem csak 15 vs 15 felállás lehetne!
    (persze jóval nagyobb térképen)
  • S1mlis
    Én középen szeretek lenni az a legideálisabb szerintem.
  • lammaer
    "Eleve nem szabadna egymással harcba keverednie tankoknak ekkora Tier különbségekkel."

Én szeretem, ez adja a játék sava borsát. Egyszer fenn, egyszer lenn, és szerintem a legnagyobb élmények közé tartozik az, amikor a nagy tankok ott szurkolnak neked (a kis PZIV-nek) a végén, hogy cappeld le, vagy öld meg az ucsó artit.

Ha meg fenn vagy, nem kérdés, milyen jó érzés elfújni a ki szutykokat, visszaemlékezve arra hogy annó mennyit szívtál vele.

Ízetlen lenne a játék és nem lenne meg a fejlődés érzése ha +-1 tier lenne midig.
  • S1mlis
    Én a SU-85-öt favorizálom.
  • Tusy
    - mások is a KV-t hozzák ki elég jó pénzszerzőnek, nekem nem az. Próbáltam a 152-est, de óvatos duhajként visszatértem a 107-esre és inkább messziről lövöldözök. Örülök ha kettőt tudok lőni mielőtt a TD-k kiszednek. Ha felderítenek és van arty akkor egyet sem kell lőnöm. Városi pályára csak a TD-t rakja, KV-val minden 2. csatám valamelyik sztyeppe vagy tundra. Volt ahol a pálya felére elértem mire a többi heavy már foglalt
    - úgy rémlik KV-val van a legtöbb csatám, 100% legénység (javítást tanulják), kiegészítőket is raktam rá, szóval elvileg ezt ismerhetem a legjobban egyelőre
  • S1mlis
    Okos engedd, szamár szenved.
  • lammaer
    "Én amondó vagyok a KV-val kapcsolatban, hogy a legtöbb xp-t és pénzt pont akkor kapom, ha az alsó harmadban vagyok. Nem 100-200 hp-s dobozokat kell sebezni, hanem a nagy vasakat, így egész jó eredmény születhet"

Egyetértek, tipikusan a KV az, amivel konkrétan ÉLMÉNY és NAGYON KIFIZETŐDŐ alsó harmadban játszani. A 107-es a 167-es penjével szinte mindent átüt minden meccsen (trollcannont sose használtam vele, de az még jobb nagy tierek ellen). Jó, ne lőjenek vissza az igaz, de hát erre valóak a sziklák/házak, meg hogy előreengedjuk a mi nagy tierű tankjainkat.

• sokoo
    Nincs vita a két klán között, azt hittem Awekening is Betyár gyerek és onnan osztja az észt. Ha a klántársad azt hiszi goldért vettük az embereiteket, nagyon nincs képben. Soha, senki nem kapott goldot azért, hogy hozzánk belépjen, és nem is fog.
  • bgabor
    "A matchmaking szerintem sem rossz. Akkor lenne elbaszva, ha a két oldal teljesen más erejű lenne. Az, hogy sok a nagyobb tank, és a kisebbekkel is oda kerül a jónép, tény. De így is lehet eredményt elérni.
    Csak a sok hisztiző tipikusan az a fajta, akik miatt a csatákat el lehet bukni. Tök mindegy, hogy miben ül, megy előre agyatlanul, szólóban. Ha egy kisebb tankban ülsz, tegyél HE lövedéket a lövegedbe, támogasd / kísérd az egyik erősebb, heavy tankot. Neki is jól jön a segítség, és téged sem biztos, hogy azonnal kilőnek. És hopp, máris nyerhető a csata. Hol van megírva, hogy ISU152 ellen T28cal szemtől szembe kell rohamozni?"

Mivel általában én szidom a MM-et a leghangosabban, gondolom én is 'hisztizőnek' minősülök. Honnan a rákból veszed mégis, hogy agyatlanul előrerohanok szólóban, és hogy szemből rohamozom a négy tierrel nagyobb tankokat? Meg agyatlanul, meg szólóban? Bírom ahogy egyesek a saját hülye elképzeléseiket tényként kezelik.

Elárulom neked hogy bizonyos Tier különbség fölött a HE lőszer egyáltalán nem sebez. A HE lőszer hatékonyságára igenis hatással van az ellenfél páncélvastagsága és a HE lőszer kalibere, ezért nálad sokkal erősebb tankot nem fogsz tudni megsebezni vele.

Azt pedig hagyjuk már hogy a mednek a meddel, lightnak lightal kell harcolnia. Többnyire az ember azzal harcol amivel éppen összeakad, és ha egy legyőzhetetlen izével akad össze, nem feltétlenül lesz képes elmenekülni előle (KV-val, KV-3al, Hetzerrel tipikusan reménytelen a menekülés). Nem sok tank képes rá, hogy ott és akkor bocsátkozzon harcba, amikor éppen szeretne, és sokszor nem is olyan a szitu, hogy lehetne válogatni. Például amikor már csak hat Tier 6-8 heavy ellenség maradt vissza, akkor mi a francra mész a Tier5-ös T-34/57mm-eseddel? Semmire.

Eleve nem szabadna egymással harcba keverednie tankoknak ekkora Tier különbségekkel. Az pedig, hogy játékosok tömegeit frusztrálja nap mint nap a rossz Matchmaking, tény, és ez a mélyben szép folyamatosan növeli az elégedetlenséget és a játékból való kiábrándultságot, amire előbb utóbb rossz vége lesz a WoTra nézve.
  • sokoo
    Mivel nem árulták el a becses játékosok a nevüket, fingom sincs ki van a nevek mögött.
  • ilsalon
    Kérem, hogy zárjuk le ezt az eszmecserét. A két klán közötti vita, vagy bármilyen probléma nem tartozik erre a fórumra.

Ha bármelyikőtöknek baja van a másikkal, akkor keressétek egymás diplomatáját, vagy vezetőjét, de ne flameljük tele a fórumot.

Én is szívesen fogadom és segítek a problámak megoldásában.

ilsalon [HAD] Commander Deputy
  • MuldR
    Es awakeningnek megis mi koze ehhez a betyar klanhoz?

Szerintem osszekevertel dolgokat.
    Vagy en keverem es ez az awakening nem az az awakening :)
  • sokoo
    Ja itt a link is:
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=57081
  • sokoo
    Intelligens kollégátok pontosan ezt írta:
    .."a megszerzett arany elsősorban jutalmazásra,a fejlődés segítésére(premium) való,valamint arra hogy segítsen minket a "térképen" való előrehaladáshoz,-gold ammo.."

Ezek szerint embert akarok vásárolni, és szánalmas módon gold ammoval nyerni a meccseket? :) Hogy fog ez beleférni az értékrendetekbe?

A gold utalások nyilván nem országnak-világnak, csak a klántagoknak publikusak.
  • ilsalon
    Én amondó vagyok a KV-val kapcsolatban, hogy a legtöbb xp-t és pénzt pont akkor kapom, ha az alsó harmadban vagyok. Nem 100-200 hp-s dobozokat kell sebezni, hanem a nagy vasakat, így egész jó eredmény születhet. Nem mondom, hogy minden csata ilyen, mert könnyen osztják a nagyobbak a pofont, de ha már öt-hat találattal sebzek, akkor 20e fölött van a pénz. Én mindig óvatosan mozgok nagyobb heavyk mögött és odapörkölök, ha leállnak valakivel harcolni. Mivel a 107-es és a 152-es ágyú is sebez szinte bárkit, ezért jó eséllyel lesz pár jó pénzt érő lövésem. Ha meg szétlőnek, akkor sincs gond, a javítás minimális. Nyilván nincs annyi killed, mint a kistankos csatában, de a kill nálam amúgy is másodlagos.
  • Sunsetjoy
    1943, elnéztem.
  • Sunsetjoy
    Gondolom, mivel Alsó-Dnyepernél szovjet és német seregek harcoltak, részben az akkori (1941 június) használatban lévő páncélosok fognak szerepelni, néhány dolog olcsóbban kapható majd, ilyesmi. Lehet megint ötszörös lesz a duplázó, 1 napig kibírják.
    Csak tippek, általában ilyen dolgok szoktak lenni.
  • MuldR
    " Ez az "ember vásárlás"? Ti pont ezt hirdetitek, hogy így szeretnétek csinálni"
    Muti má linket! Kilépek visszalépek minnyá! :)

Amugy az oldalatokon pont nem publikus az arany utalás megnézése.
  • bgabor
    Mert mindegyik event másról szól, más a témája?
  • Sunsetjoy
    Egy olyan tanknál, ahol a torony maga majdnem 1,5 méter magas... meg mondjuk olyan áramvonalas, mint 8 féltégla, magasabb, mint a Tiger II, stb. stb.
  • sokoo
    Kint van a honlapon a teljes gold követés. Mivel publikus, nagyon komoly információforrás kell hozzá, hogy tudjad mire mennyi ment. Elnézést legfeljebb azoktól illene kérned, akiket sározol. A téma tényleg off, viszont nem szeretném ha a szánalmas hazugságaitokkal bárkit megetetnétek akár itt, akár játékon belül, ezért reagáltam. Minden jót.
  • S1mlis
    szóismétlésből 5-öst kapnék
  • S1mlis
    Most jut eszembe az előző event-en lehetett venni féláron Tiger-t akkor most lehet , hogy nem lehet.
  • Tusy
    - egy KV-val a lista aljáról (mondjuk mouse-al csak 1x voltam egy csapatban) kurvára kevesebb esélyem van a csatába beleszólni mint mondjuk a lista tetejéről. És mivel gyakran (én úgy érzem, szinte mindig) a lista alján vagyok ez így nem igazán ad játékélményt
    - a duplázóval annyit akartam kiemelni, hogy gyakran még azt is kihívás teljesíteni. Az addigi tapasztalat meg többnyire elveszi a kedvemet a további játéktól
  • Awakening
    Szerencsére több információforrás is van, lehet valamelyikkel éppen platoon-ozol. Csak hogy ne legyek "fogalmatlan". Magamat felvállalom, mások problémáit nem akarom megoldani, alkalmatlan vagyok rá.
    Szerintem hamarosan kideríted, hogy már régóta kötelet kellene keresgélnem magamnak. Részemről lezárom a beszélgetést, elég OFF-ra sikerült, ezért mindenkitől elnézést kérek.
    Üdv.
    Awakening
  • patchaou
    Jó lenne fele xp-ért kifejleszteni tankot. Vagy ingyen beváltani xp-t free-re :D
  • Dean108
    A Tiger I féláron engem is érdekelne, bár ennyi idő alatt nem tudnám a hátralévő XP-t kifarmolni.
  • S1mlis
    Jó lenne féláron venni tankot , ha lehet persze.(Tiger I, T20)
  • S1mlis
    Igen , remélem nem értettem félre semmit.
  • Dean108
    Erre gondolsz?
    "Augusztus 25-én a World of Tanks megünnepli a Dnieper-i Offenzívát."
  • S1mlis
    Szevasztok

Lehet már valamit esetleg tudni lesz-e valami xp vagy kredit bonus holnaptól?javascript:document.newmessage.submit();
  • sokoo
    Kösz, de nem volt áldozat. Én a játék öröméért játszom elsősorban.
    Fater meghalt, muter köszöni jól van, de sajnos ritkán találkozunk, mert messze lakik. A gyerekeknek ugyan mesélhetnék, de már nagyok, nem igénylik.

Ritka sületlenségeket írsz, látszik, hogy tejesen fogalmatlan vagy. A legtöbb goldot eventeken lehetett nyerni, és prémiumra kérni fejlődésért cserébe. Ez az "ember vásárlás"? Ti pont ezt hirdetitek, hogy így szeretnétek csinálni :D Egyébkén komoly felnőtt ember létedre képtelen vagy felvállalni magad és a problémáidat. Mégis hogyan tervezed így másokét megoldani?