banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    Én amondó vagyok a KV-val kapcsolatban, hogy a legtöbb xp-t és pénzt pont akkor kapom, ha az alsó harmadban vagyok. Nem 100-200 hp-s dobozokat kell sebezni, hanem a nagy vasakat, így egész jó eredmény születhet. Nem mondom, hogy minden csata ilyen, mert könnyen osztják a nagyobbak a pofont, de ha már öt-hat találattal sebzek, akkor 20e fölött van a pénz. Én mindig óvatosan mozgok nagyobb heavyk mögött és odapörkölök, ha leállnak valakivel harcolni. Mivel a 107-es és a 152-es ágyú is sebez szinte bárkit, ezért jó eséllyel lesz pár jó pénzt érő lövésem. Ha meg szétlőnek, akkor sincs gond, a javítás minimális. Nyilván nincs annyi killed, mint a kistankos csatában, de a kill nálam amúgy is másodlagos.