418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nah szerver restart. :D -
marchizor #57431 http://www.esl.eu/hu/#/hu/news/168892/
ezt ti láttátok? :D én cs:s-ezek, már nem nagyon wotozok, de megdöbbentett a wot a játékok között, főleg h ennek a játéknak a legmagasabb az összdíjazása :D vannak akik mennek? -
oldjátok már fel a bannomat pls! -
http://militiahungarorum.extra.hu/1920_f_j_h.html -
Me Ga #57428 Kb. itt járok én is, és ugyanezek jutottak eszembe. :D T-28 marad még egy ideig. -
Gunslinger #57427 Ez a szép, ma már másodszor lő ki saját arty és kapok 3000 pénz kompenzációt, mikor 80%-ot lesebez rólam tier 9 tankról... -
ratgab #57426 t-28-al a mai 2 utolsó meccs nagyon jól sikerült: steppe és mines volt a 2 meccs helyszíne: Mines-on kilöttem 4 tankot köztük 1 heavy-t 600 xp (eddig ennél csak 1x teljesítettem jobban a PZW 2-essel 750 xp, igaz az 7 kill elérésért volt) és 10k credit volt a jutalmam, steppe volt a 2. meccs ott 3 tankot lőttem ki úgy, hogy csapatomban a 2. leggyengébb tank voltam!
Kezdem megkedvelni ezt a tankot... Legalábbis 85 mm-es ágyúval már egész szerethető!
Még kb 9000 xp kell a KV-hez és 100 000 credit! De lehet, hogy a T-28 megmarad egy időre a KV megvétele után is...
-
lammaer #57425 Companyban. DE akkor csak companyk ellen lehet játszani. -
tankaljöttem #57424 Hogyan lehet 3játékosnál többen játszani? -
3k csata után megvan a 3. Wittmann medálom is :) Stílusosan ezúttal a Tigrinccsel :) -
Gunslinger #57422 Ügyes és maximálisan egyetértek, ami 35 alatt megy annak nálam nincs tartós bérleti helye a garázsban, ez alól egy kivétel van, a KV a 34 top sebességével. :-)
Ilyen extra pénzfarmolós köröm nekem is volt nemrég T-54-el. A poén az volt, hogy az elején kaptam az ívet, hogy mekkora noob vagyok...
A sztori röviden, hogy én meg egy IS-3 mentünk fel a hegyre, azt hittem, hogy feljön majd a két t9 medjük, a Patton meg az E-50 és ketten elintézzük őket, ehelyett feljött az E-50, a T30, egy T32 meg egy IS. Az IS-3-unk elég gyökér helyre állt be fent, nagyon rászálltak, gondoltam megyek egy kört a vár körül és hátba nyomom az E-50-et, akkor még csak az látszódott, erre akkor jött szembe az előbb említett három fullos heavy, hát felhúztam a nyúlcipőt, az IS-3 még kb. 20 másodpercig élt, menetből belelőttem egyet a T30-ba aztán a T32-be, az IS-3 meg durván elkezdett noobozni engem, amiért ott hagytam. Később persze ez az akció mentette meg a csatát, ugyanis a három heavy visszafordult és nem gázolt be a gyakorlatilag védtelen bázisunkra és voltak olyan hülyék, hogy egyenként jöjjenek rám lent a bázisukon. Meg persze baromi nagy mázlim volt, hogy a 6 tankból 3-at felgyújtottam, az E-75-öt kétszer is, biztos örült neki nagyon. Lent a bázison volt hogy 1 vs 3-ban nyomtam, hihetetlen mennyit pattantak rólam, az IS-3 egyszer sem ütött át és olyan noobok voltak, úgy helyezkedtek, hogy szinte állandóan akadályozták egymást. :-)
-
Szakesz #57421 "Ami úgy nagyjából tönkre is teszi a fejlődési rendszert."
Te most mi a franckarikáról beszélsz? -
lammaer #57420 Majd kicsit megupdateljük ezt a részt. -
Ohyner #57419 Amíg 20-30 csata egy váltás addig nem kell trainelni és kész t5-6 környékén már van értelme és akkor már kess is van prémium nélkül is. -
Faboo #57418 Eleinte az is, főleg ha nincs prémiumod. -
spiczi91 #57417 Hú mekkora kiadás, édes istenem, hogy a budi rogyna a fejlesztők fejére... -
Faboo #57416 Más tanktípusnál nem 40%-ot veszít ha ingyen képezzük? Nekem mintha ez rémlene. -
bgabor #57415 Kár hogy kimaradt belőle, hogy a fejenként 20.000-be kerülő átképzésnél veszítenek csak tíz százalékot, az igyenes átképzéssel húszat. Ami úgy nagyjából tönkre is teszi a fejlődési rendszert.
Amúgy csak én számolom úgy, hogy 86%-os érték fölött már megéri a 20k-s átképzetetés?
Elvégre az már legalább 76% lesz. -
lexlutor #57414 a szazalek lemegy 80%, es amig ujra nem szaz, nem fejlodik a kepesseg. az azonban nem csokken, ugyanugy el. tudtommal. -
S1mlis #57413 FAQ 
Hogyan ültethetem át a tankom személyzetét egy másik tankba?
A tank személyzetét csak 100%-os képzettség felett érdemes átültetni, ha már rendelkeznek valamilyen másodlagos képességgel is (tűzoltás, álcázás, javítás). Csak azonos nemzetiségű tankokba lehet átültetni a legénységet. Az átültetésnél a 100%-os legénységi tag 90%-os lesz az új tankban, de a másodlagos skillje megmarad és, ha újra 100%-os lesz tovább nő a másodlagos képessége.
Az elsődleges képességek az új tankban így alakulnak:
azonos tanktípus esetén 90%
más tanktípus esetén 80%
-
Masakari #57412 Hali!
kérdés:ha van 100%-os legénységem és átültetem 1 másik tankba és átképzem őket akkor mi történik?
Elveszítik a második képzettségüket,vagy csak annak csökken a %-a vagy elveszítik a képzettséget és a rendes skilljük is esik? -
lexlutor #57411 .. ohh.. rohadjon meg aki kitalalta ezt az akciot.. -
Én is már csak olyan tankkal megyek mostanság ami legalább 50-el megy...
Illetve szeretek beállni a domboldalakra is, az egy olyan hely ahol nyugisan lövöldözhetek :D
Ebben a csatában 2-t lőttem, 1-et meg felderítettem. Egyszer sem találtak el...meglepődtem hogy nem léptek ki azonnal, próbáltak még küzdeni :D
-
S1mlis #57409 Én nem tudom miért jó,de te választottad ezt a tankot.
KV3 valószínűleg HE lőszert használt. -
Redmaster #57408 Na akkor most valaki mégegyszer magyarázza el nekem hogy miért is jó a panzer 3/4. Az előbb egy Kv-3 2 méterre mellém lőtt és meghaltam pedig 80%-nyi HP-m volt még. Nem nem ammor rack volt. -
spiczi91 #57407 KV1S fakje -
S1mlis #57406 inkább Október ,de inkább később
-
tankaljöttem #57405 Szeptemberben jön valami patch ,az lehetséges? -
S1mlis #57404 Te lennél hab a tortán
-
Gunslinger #57403 Hja, holnap tier 5 vagy alatta szabad csak játszani, akkor nem rak be tier 5 artyt. Lehet holnap látni lehet majd olyan csatát, amiben 30 tankból 28 arty, de röhögnék, főleg ha betenne T-54-el közéjük. :-D -
virkir #57402 Jó az
Úgy is farmolok ráadásul mától már prémiummal :)) -
S1mlis #57401 Na akkor arty invázió lesz...... -
A Hummel, Su-8, M41 megy kétszer annyi kreditet fog adni...mintha nem lenne már így is elég SPG. -
Gunslinger #57399 Meg még ezek is: Valentine, Matilda, PzKpfw B2 740 (f), Ram-II -
remek, 6k exp a tigris :DDD -
FairCO #57397 de jó hogy ezeken már túl vagyok .. -
S1mlis #57396 Tankok Féláron Augusztus 25-26
-
Meddig lesznek féláron? -
S1mlis #57394 Prices for Т-34, SU-76, KV-1S, PzKpfw III/IV, PzKpfw IV, PzKpfw VI Tiger, M7, M4A3E8 Sherman and T1 Heavy reduced by half!
Ezek lesznek holnap reggeltől féláron!
Tiger meg is lesz. -
S1mlis #57393 nincs mit