A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #57422 Ügyes és maximálisan egyetértek, ami 35 alatt megy annak nálam nincs tartós bérleti helye a garázsban, ez alól egy kivétel van, a KV a 34 top sebességével. :-)
Ilyen extra pénzfarmolós köröm nekem is volt nemrég T-54-el. A poén az volt, hogy az elején kaptam az ívet, hogy mekkora noob vagyok...
A sztori röviden, hogy én meg egy IS-3 mentünk fel a hegyre, azt hittem, hogy feljön majd a két t9 medjük, a Patton meg az E-50 és ketten elintézzük őket, ehelyett feljött az E-50, a T30, egy T32 meg egy IS. Az IS-3-unk elég gyökér helyre állt be fent, nagyon rászálltak, gondoltam megyek egy kört a vár körül és hátba nyomom az E-50-et, akkor még csak az látszódott, erre akkor jött szembe az előbb említett három fullos heavy, hát felhúztam a nyúlcipőt, az IS-3 még kb. 20 másodpercig élt, menetből belelőttem egyet a T30-ba aztán a T32-be, az IS-3 meg durván elkezdett noobozni engem, amiért ott hagytam. Később persze ez az akció mentette meg a csatát, ugyanis a három heavy visszafordult és nem gázolt be a gyakorlatilag védtelen bázisunkra és voltak olyan hülyék, hogy egyenként jöjjenek rám lent a bázisukon. Meg persze baromi nagy mázlim volt, hogy a 6 tankból 3-at felgyújtottam, az E-75-öt kétszer is, biztos örült neki nagyon. Lent a bázison volt hogy 1 vs 3-ban nyomtam, hihetetlen mennyit pattantak rólam, az IS-3 egyszer sem ütött át és olyan noobok voltak, úgy helyezkedtek, hogy szinte állandóan akadályozták egymást. :-)