418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #57512 Kösz,azt hittem ma csak féláron lehet venni pár tankot. -
lammaer #57511 Fenébe, megörültem hogy az S51 is kap, de ő nem... pedig akkor ki se szálltam volna az S51+Hummel duóból,úsztam volna a pénzben mint dagobert a nap végére :) -
Igen, tesztelték.
Tiger II 105-ös ágyújával lőttek HE-vel E-75-re és IS-4-re. Az adat a sebzés mennyisége, baloldali az E-75, jobboldali az Is-4.
Front hull......................100.....98
LFP.............................125....129
Turret..........................134....113
Mantlet.........................298....131
Side hull.......................176....171
Side turret.....................171....144
Rear............................108.....90
De én meg azt mondom, hogy a HE sebzés is random...+-25%. A lövegpajzs kivételével az összes többi adat betudható annak, hogy éppen mit dobott a gép. Azt meg amúgy sem írta le, hogy több lövés átlagát vették, vagy 1-szer 1-szer lőttek mindkettőre. Ha az utóbbi, akkor totálisan haszontalan volt a teszt... -
madmex #57509 Talán aki forumon nagyon irja gondolom tesztelték és nem random meccs alapján mondják.(ezaz én pozitiv hozzáállásom) -
A Tier 5-ös SPG-k adnak dupla annyi kreditet.
Renegade: amire én spall liner-t tennék vertical stab. helyett az a Maus. Na azt szinte csak HE-vel lövik, és mivel 20-al megy, a 128-as ágyú még menet közben is pontos marad. Ott már talán megéri a spall liner...még bétában azzal is használtam. -
Majd le kéne tesztelni, de gyanús hogy kicsit felfújják a dolgot...a sárvédő bug az ok, tapasztaltam én is hogy rövid 88-as átlőtte, azt muszáj kijavítani. De ez a HE-s dolog fura.
A spall liner akkor is ad 15% bónuszt, ha nem üt át a HE.
R3nton: a legénység kap +5%-ot. Így mindennel együtt 116%-osak lesznek.
Bónuszt kap: tank kezelhetősége (mozgékonyság), újratöltési idő (ágyú), célzási idő, rádió hatótávolság, látótáv. Így már talán megéri... -
Renegade #57506 jaja, ráadásul német hvyre ideális, mert 30 km/h-nál marha jól lehet vele menni és lőni, mondjuk a szent háromság hvyn nálam:
spall, venti, rammer
ha felraknám, akkor a rammer helyére :-) -
Szakesz #57505 Az elsődlegeshez ad hozzá +5%-ot..., pontosabban a Commandernek +5%, a többiek már +6%. -
lammaer #57504 Tudtommal nem a másodlagos képzettségekre ad, hanem a fő tulajdonságokra (igy a 100%-os legénység ventivel 105 lesz).
Ha jól emlékszem, ha ráálsz a garázsban egy emberre ki is listázza a +5%-ot a ventriért. -
madmex #57503 Köszi meggyőztél. Igen 12.8 van fent. -
lammaer #57502 Jaja, szeretem a játékosokat akik Wittmannak érzik magukat mert hogy ők tigrisben vannak (ez most nem az fórumban szereplőkre vonatkozik).
Pont tegnap kommentáltam egy ellenséges tigris tulajt ezzel - top tank volt, berobogott a mi oldalunkra, ahol egy PZIV, VK3601, KV meg némi arty tartott galamblövészetet rajta, miközben ő menetből tüzelve rontott rá a PZIVre és probálta volna megölni.
El se találta, mi meg szarrálőttük :) -
Plata #57501 Most dupla pénz jön vagy mi? -
Közepes tankon is kötelező darab...TD-re nem raknám föl, de nehéz tankra is nagyon jó ám, mivel azoknál is rendesen szétmegy a célkör mozgás közben. KT-nál rengeteget számított, miután felraktam, a torony forgatás szinte egyáltalán nem is befolyásolta a célkör nagyságát a hosszú 105-ös ágyúval. Kb. 0,5-1mp után teljesen leszűkült a célkör. Persze ha mozogtam is akkor kicsit többet kellett várni, de így is szinte azonnal lőhettem megállás után.
Olyan tankoknál amiken pontatlanabb ágyú van, meg még fontosabb. (pl. Is-3....menet közben azzal még 10m-re sem lősz el pontosan, és rengeteget kell várni míg megállás után lőhetsz egy pontosat) -
Velem is történik ilyen és nagyon bosszantó.
-
R3nton #57498 De most az hol van leírva, hogy venti mire ad plusz pontot. Mert a játékbeli leírása azt mondja, hogy a legénység képzettségpontjaihoz ad hozzá 5%-ot ergo a tűzoltáshoz, az álcázáshoz, és a szereléshez, ez alapján viszont a leghaszontalanabb modul sztem. -
davidbog #57497 Nekem jól működik az E-75. Nem vettem észre hogy nagyon jól vagy nagyon rosszul bírná a HE sebzést. Olyan átlagos. Aztán fene tudja milyen lőszerrel lövöldöznek az SPG-k. Néha valószínűsíthető a premium lőszer, mert távolról is viszonylag sokat sérülök.
A spall linerben egyetértek. Szerintem felesleges. Annyira mindegy az a 15%, amúgyis sokkal nagyobb kár az ha meghal 2-3 ember és tönkre megy 1-2 modul. Jól tudom, hogy a spall liner csak akkor számít ha át is üütik a páncélt HE-vel? Tehát ha harckocsik lövöldöznek 30-60 mm-es átütésű HE-vel akkor tulajdonképpen semmi haszna nincs a spall linernek?
Nálam is a stabilizátor a harmadik kiegészítő. Mivel áttértem a 12,8 cm-es lövegre, ami pontatlanabb és hosszabb a célzási ideje. Ezeken egy kicsit javít a stabilizátor. -
Na már megint a Tigris fényezés :D
A híres nem egyenlő azzal hogy jó. T-34-eseket meg Sherman-eket tömegével tudtak vele kilőni, de szerintem ettől nem lesz jó tank.
Ha 3 lövésből kiszedtek, akkor valószínűleg nem valami kis kaliberrel lőttek meg, szóval ne várd hogy a 122-es meg a 130-as gránátok majd lepattognak, csak azért mert híres tank volt...
A modulsérülés meg egyáltalán nem vészes, nekem is volt Tigrisem és a bétában 2x ennyi modulsérülése volt, valamint sokkal gyakrabban gyulladt ki. A mostani Tigris igen kellemes tank ahhoz képest, amilyen volt... -
Sunrider924 #57495 Esetleg pntosabban leirnad( milyen palya, csapatod mit csinalt) akkor el lehetne donteni mit csinaltal rosszul. Igy kapasbol azt mondanam hogy stock tankon vagy es elso vonalba mentel, kiscoutoltak es vagy gyorsan lovo SU-5 kezdett el loni vagy arty platoon. Mivel allitod hogy hegy mogott voltal ezert mondom hogy SU-5 annak eleg erdekes a lovedek roppalya, oda is belo ahova mas agyu nem kepes. Arty platoonra meg nincs orvossag, ez is egy egbekialto marhasag a jatekban es beta ota nem javitottak, vigasztaljon a tudat hogy top tier tankok is elolvadnak egy 3as arty platoon fokuszaban, nem csak a IIik vilaghaborus legendas Tigris. -
Tusy #57494 - TD-ktől tapasztalok ilyet, pluszban a lövése után sem látom honnan lőtt. Értem én, hogy álcaháló meg képzett személyzet, de amikor besprintel 100m-200m-re (városi pályák) és onnan így leabál az szokott bosszantani -
madmex #57493 Azt irták vertical mediumra való. Persze kiváncsi voltam véleményedre. -
Vertical stab., Rammer, Ventilátor
Én ezeket használom. Szerintem a venti mégis csak hasznosabb, mert 5%-ot ad mindenre és nem csak egy bizonyos helyzetekben (meglő az SPG) ment meg 100 Hp veszteségtől...
De mindenki azt rak rá amit akar, én csak megemlítettem hogy szerintem nincs sok jelentősége... -
Teodor0 #57491 Micsodaa ?
Tigrissel mentem. Első lövés a semmiből , leszáll a feje a vezetőnek , meghal a motor , ammoracknak annyi , leszáll a felfüggesztés. Mire elindulnék ujjabb találat , toronynak annyi darabokban a löveg.3.lövés mindenki meghal porrá ég a tank.(nem arty volt mert hegy mögött voltam)+ én senkit nem láttam , valószínű szellem , kísértet tankokkal harcoltam. Ez nevetség semmi más. Ezt csinálni a 2 VH egyik leghíresebb tankjából , erre is csak a ruszkik képesek. -
madmex #57490 Oké szerinted mi való spall liner helyett?(e-75) -
madmex #57489 Ez a mai nap hihetetlen na mondom hummelal szedek pénzt. Elvégre azért van akció.
De 100 lövésböl 1 talált többi that was close. -
Sunrider924 #57488 Pont az o szemelye az ekes bizonyitek hogy mekkora elonyt ad a gold ammo a standard jatekos elleneben.
Gondolom ha egy mondat vegen smiley jel van akkor tudod hogy az mit jelent?
Amugy ott van Szakesz hozzaszolasa #57486, nezd meg, az emberek pontosan ezt csinaljak, veszik az olcso tankot, ha van creditbol ha nem befizetnek(kinek hogy)es beszalnak a versenybe, mindenki szeret versenyezni, es most ugye a top tier szornyek ki vannka csukva, ugyhogy a skill donthet(ne) de van a premium user... -
Kettő sebzett 1k-t. Egyszerre lőttek meg.
Oldalról meg át sem tudja lőni, mert átlag 88mm-t tud átlőni, szóval még +25%-al sem menne neki. A spall liner is csak a helyet foglalja...most nem mindegy hogy a GW Tigris 1k-t üt raktam ha telibe lő, vagy ~ 900-at?
Ha mellélő, akkor még ekkora különbség sincs...
Csak azért írtam, mert mikor még 1 hete hülye voltam és nehéz tankkal játszottam, akkor nem vettem észre ezt.... -
Gunslinger #57486 Nem ugráltam át tankokat, egyetlen egy tankot ugrottam át free xp-ből az A-20-at, de azt sem váltottam, hanem egyszerűen csak kispóroltam.
L.Silverwindet meg nem kéne idevenni, ő a WG alkalmazottja, annyi ingyen aranyat kap, amennyit akar, nem kell ilyen ratyi eventeken elindulnia hozzá. -
Szakesz #57485 Mhh, ma megveszem az IS-t. 1-2napig grindelek vele, talán becsúszik pár pofás eredmény, ami hoz pár ezer goldot a konyhára. Ki tudja. -
madmex #57484 Nem vettem észre hogy rossz lenne. Én lövöm hummelal e-75-t és játszom e-75-l is.
Talán néha megesik pont hogy gw panthertöl iszonyat nagyot kapok be pedig van spall liner. -
Sunrider924 #57483 Latod, ha premium-bol atugraltad a koztes kicsi tankokat :P Amugy arrol szolt a fama, hogy premium usernek semmi se draga, ugye aki gold ammo-val lovoldozik( Silverwind nenike) annak mibe kerul oda-vissza kepeztetni a legenyseget, gyorsitott kepzes + csoki, lenyeg hogy verseny van es lehet nyerni, es 7000g az eleg komoly, ugy meg foleg hogy nem csak egy katogiaban nyerhetsz egyszerre... -
Renegade #57482 tesztelni kéne, amúgy meg egy gwp ne sebezzen 1000 HP-t az E-75be, az azért elég röhejes lenne, kivéve, ha oldalról átüti és nincs spall liner :-) -
Gunslinger #57481 Olyan aranyat akarsz elkölteni, amit még nem nyertél meg. :-) -
Gunslinger #57480 Van üres slotom, nem erről van szó, hanem egy ilyen eventért nem fogok ezer éve túlhaladott tankokat újravásárolni, semmi garancia nincs arra, hogy össze is hozom vele a sok hero-s köröket, pláne hogy most a meló miatt csak este van időm játszani, plusz a legénység képzés miatt is hátrányban lennék azokhoz képest, akiknek ugye eleve ott áll egy fullos tier 6 med a garázsban. -
Sunrider924 #57479 Igy igaz, egeszen pontosan erre gondoltam en is , ezert is nem tetszik :)) -
Valaki más is tapasztalta ezt az irreálisan nagy HE sebzést az E-75-tel kapcsolatban?
Mert a fórum tele van ezzel, de én nem érzem hogy gyengébb lenne mint bármely másik tank
Azt mondják hogy GW Panther mellélő és 90% HP-t szed le meg ilyenek...
Engem 1 hete lőtt telibe 2 GW Panther egyszerre, és a HP felét szedték le, szóval nem értem. (kicsit több mint a felét, úgy 1000-et az 1920-ból)
Múltkor Vk4502-t lőttem 128-as HE-vel (mert messze volt és 3 AP-ból egy sem lőtte át...) lövésenként levittem 250-300 HP-t. Most vagy én kaptam valami hibátlan példányt, vagy a többiek magyarázzák bele, mert német tank csak szar lehet ugye... -
Renegade #57477 ez tipikus kaszinó/póker oldal mentalitás :-)
lóbálj be 4-5 nagy díjat egy többszázezer fős közönségnek
az adott közönség tagjai elkezdenek többet invesztálni a játékban a díj miatt
hírdess eredményt, oszd ki a nagy lét, annak tudatában, hogy olyan profit bummod volt, hogy az sem megterhelő, ha az ötletgazdát és párját elzavarod két hétre a Seychelle szigetekre. :-) -
Nazarov77 #57476 Az ajándékba kapott gold csokit kólát és ellátmányt még aznap eladtam 150k pénzért :D -
Renegade #57475 ha egy picit is érdekelne én a következő dolgot csinálnám:
3k61 visszavesz, legénység visszarak (100+os, ott csücsülnek a garázsban)
kónikus ágyú felrak, + pár zsák szőrös lőszer
ajándékba kapott gold csoki
venti+háló + rammer
tuti lenne vele 5 köröm amiben szerepelne a Wittman, sharpshooter, sniper, top gun egy időben -
Sunrider924 #57474 7000g -
Gunslinger #57473 Az a baromság, hogy a premium acc-ból egyből következik, hogy tele vásárolja magát arany lőszerrel, meg prémium tankkal.