A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #57497 Nekem jól működik az E-75. Nem vettem észre hogy nagyon jól vagy nagyon rosszul bírná a HE sebzést. Olyan átlagos. Aztán fene tudja milyen lőszerrel lövöldöznek az SPG-k. Néha valószínűsíthető a premium lőszer, mert távolról is viszonylag sokat sérülök.
A spall linerben egyetértek. Szerintem felesleges. Annyira mindegy az a 15%, amúgyis sokkal nagyobb kár az ha meghal 2-3 ember és tönkre megy 1-2 modul. Jól tudom, hogy a spall liner csak akkor számít ha át is üütik a páncélt HE-vel? Tehát ha harckocsik lövöldöznek 30-60 mm-es átütésű HE-vel akkor tulajdonképpen semmi haszna nincs a spall linernek?
Nálam is a stabilizátor a harmadik kiegészítő. Mivel áttértem a 12,8 cm-es lövegre, ami pontatlanabb és hosszabb a célzási ideje. Ezeken egy kicsit javít a stabilizátor.