418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Sörmi ágyúja kurva jó,a sörmivel teljes sebességgel kapásból kilehet szedni az ellenséget.
  • kaleun
    Azért az m1a2 sokkal pontosabb az m1a1-nél.
    Pl. E8, m1a2: 2x lövés 2x találat
    T1, m1a1: 2x lövés x találat
  • Plata
    Artyval ruinbergen átmentem td-be,3 t9-es heavy társaságában harcoltam.Egész jó móka volt.Igaz nem öltem de akkor is jó volt.
  • Ohyner
    Srácok ti hogy értelmezitek ez a kettő Survivor, Invincible együtt + 18 pontot ér vagy csak a 3-3 jár érte.
  • MuldR
    Az M6 az kiralysag! Nekem nagyon tetszett!
    Jo tank az.
  • bgabor
    Nem kell félteni a T1-et, nem olyan rossz tank az. Az M1A1 löveg meglepően hatásos és marha gyorsan tölt újra, és ha áldozol XP-t a legfejlettebb motorra, akkor nagyságrendekkel mozgékonyabb is a KV/KV-3 párosnál. Én is azt hittem hogy gázos lesz, de meglepően sima az utam az M6 felé.

Gondolom majd az M6 lesz óriási szívás, mert az ugyebár egy picit vastagabb páncélzatú T1 tulajdonképpen, amire felmegy az M1A2 ágyú és végül a 90mmes.
    Az M1A2 csak annyiban jobb az M1A1-nél, hogy valamivel gyorsabban tölt újra és egy lehelletnyivel pontosabb, sebzés/pen azonos. A 90mm-es pedig ugyan nagyon erős lesz, de ott már búcsút inthetsz a 76mm-es lövegek gyors újratöltésének, a 90-es ugyanis sokkal tovább tölt.

Mindegy, utána a T29 újra királyság lesz a 105mm-es páncéltörő lövegével és a 270-es torony frontpáncéljával.
  • TOMSILENT
  • MuldR
    Tehat oktober eleje. :)
  • Oddball29
    "Mid september"

Aztán tudja a rosseb, mennyit csúsznak vele.
  • szabii98
    Ez a peccs mikor várható? Nagyon felkeltette az érdeklődésem D:
  • Oddball29
    Nem, mindkettő T6 lesz, van ilyen német ágon is medium-heavy váltásnál.
  • kaleun
    Steel Wall T1 HT.................................
  • bgabor
    A Jumbo lesz Tier6 és az M6 tier7?
  • Ohyner
    Áhh ez a verseny kicsit esélytelen, az nyeri meg aki bemákolja a kombókat már ha jól értem.

HA meg van az összes heros cucc akkor az + pont
    Ha megvan a kamikáze meg a reaper az megint plusz 18 vagy csak simán két pont?
    Meg van ugye az a nem lőnek ki meg nem sebeznek meg az is úgy működik hogy a kettő együtt plusz pont vagy simán 3-3?

Mondjuk több ezer csata alatt egyszer sem hoztam össze ahhoz isteni szerencse kell.

És mindez 5 sreenre? amiből az egyik spg? hát kíváncsi vagyok ki nyeri meg és mivel a versenyt
  • bgabor
    Nem kell HE hozzá, az M1A1 ágyú az esetek 70%-ban simán átviszi a KV páncéltestét szemből, csak nem a tornyot kell lőni. És ugyebár három lövést is le lehet adni vele, amíg a KV egyet lő a 107-essel. Ha a KV 152-essel van felszerelve, T1-el akár ki is lőheted a két lövés közti újratöltés alatt.
  • femate
    És ezt hova kell berakni?
  • Plata
    ez egy skin,asszem innen szedtem le.
  • femate
    Ilyen szint hol lehet neki adni??
  • szabii98
    Easy 8nak is ez a fegyvere. Páncélja gyengusz( legalábbis VK36 ellen az volt), a lövege sem valami jó, viszont gyorsan tölt és nagy a sebessége, csak ezért hatákony
  • Plata
    Ennyit kaptam azért mert a halálba segítettem a kis gyökeret.Buzeráns kis köcsög volt,csak annyira futotta neki hogy basztatta a csapattársait.
  • ilsalon
    Általában én is legyalulom a KV-val, de ha van esze és HE-vel lő, akkor szivatott már meg. Marha gyors köpőcsöve van.
  • lammaer
    Én most tologatom a T1-et.

Ha top tank, lehet vele aratni, HA meg tudod oldani hogy csak a frontodat lőjék. Ha melléd kerül vki, onnantól kezdve reszeltek, mert olyan lassan fordul mint egy csatahajó, és oldalról/hátulról minden átlövi ahogy kell.
    Elég sokszor látok Top T1-eket 4-5 killel villogni.

Persze 1vs1-be KVnak nem ellenség, hiába azonos a Tier.
  • Oddball29
    A 105-s HE-t a T1 egyébként sokkal jobban bírja szemből, minta KV.
  • lammaer
    10200 egy PZ35-ért. Mi a tököm?
  • Nazarov77
    Meg T20ra is lehet menni.
  • ilsalon
    Szerintem neki az előnye a gyors ágyú. Én jól szembe állok az ellenel és dobigálom a lőszert felé serényen. Az oldalát nem szabad mutatni senki felé. Sajnos ez csak tier 5-ig hatásos. Már a KV-t is nehéz vele alázni, de van amikor még tier 6-ban is eredményes vagy, ha oldalról közelítesz.

Amúgy jól ki lehet használni a sebességét is, ha már teljesen ki van fejlesztve. A nagyobbakat bújkálva HE-vel lövöm, a kicsiket pedig rammelem.
  • Oddball29
    Nem tudom, az E8-hoz 30 körül kellett.
  • szabii98
    Az azért nemrossz. :DDD
  • Plata
  • lexlutor
    30k? 20 nem lesz eleg?
  • Oddball29
    T5 Sherman-Jumbo-M6 lesz.

Már felkészültem rá 30k bespájzolt xp-vel.
  • MuldR
    Tanulj meg hull downban jatszani. Egy ido utan elvezni fogod. Jo az a tank. :)
  • Oddball29
    Fullosan úgy kell kezelni inkább, mint egy túlméretes médiumot, és ahol csak lehet, teknő-rejtett pozícióból tüzelni.

Viszont a láthatósága az mindig sz@r lesz. Ez a T1-M6 útvonal inkább egyfajta túlélőtúra. Ha bajba kerül, lelépni se tud a lassú tolatás a körülményes fordulás miatt.
  • szabii98
    új sermi jön?:OO Lee->Jumbo->M6? Akkor asszem nemmegyek rá a med ágra :D
  • Nazarov77
    Várd meg a 6.7et majd jön a Jumbo sherman azzal ki lehet kerülni a T1et.
  • Gunslinger
    Mondjuk foglalásnál jó helyre keresztbe állsz vele és el tud bújni mögéd a fél csapat.
  • kaleun
    Egyszer már úgy egy hónapja, próbálkoztam a T1 nehézzel (eladtam, gwp-re kellet a kredit) és most újra megvettem.

De nem igazán tudom hova tenni... Ha jól értelmezem akkor még top tankként is a legutolsó utáni bokor után kell bujkálnom mert az ellen legkisebb tankja is halálos rám nézve 1vs1-ben.
    Gondolkodtam azon is, hogy esetleg keresztbe állok valahol és így legalább valami hasznomat veszi a csapat.
  • Nazarov77
    De, akkor nem tudom mi lehet a baj.
  • Faboo
    13,8 gb annak elégnek kéne lenni nem?

• Gunslinger
    Csak akkor lehet mikor van, most épp nincs, mert nincs mit tesztelni.