A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bgabor #57587 Nem kell félteni a T1-et, nem olyan rossz tank az. Az M1A1 löveg meglepően hatásos és marha gyorsan tölt újra, és ha áldozol XP-t a legfejlettebb motorra, akkor nagyságrendekkel mozgékonyabb is a KV/KV-3 párosnál. Én is azt hittem hogy gázos lesz, de meglepően sima az utam az M6 felé.
Gondolom majd az M6 lesz óriási szívás, mert az ugyebár egy picit vastagabb páncélzatú T1 tulajdonképpen, amire felmegy az M1A2 ágyú és végül a 90mmes.
Az M1A2 csak annyiban jobb az M1A1-nél, hogy valamivel gyorsabban tölt újra és egy lehelletnyivel pontosabb, sebzés/pen azonos. A 90mm-es pedig ugyan nagyon erős lesz, de ott már búcsút inthetsz a 76mm-es lövegek gyors újratöltésének, a 90-es ugyanis sokkal tovább tölt.
Mindegy, utána a T29 újra királyság lesz a 105mm-es páncéltörő lövegével és a 270-es torony frontpáncéljával.