418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Igazából ha lett volna választásom hogy prémium heavy vagy prémium med....gondolkodás nélkül a közepest vettem volna. Szerintem sokkal élvezetesebb közepes tankkal játszani.

Most ha behozzák a Tier 8-as T-54-est prémiumnak akkor nagyon irigy leszek :)
  • lexlutor
    .. ugye ezt te is erzed picit naiv volt, ennyi jatek utan? :)
  • Gunslinger
    Lehet nem lesz olyan gyors, mint az IS-3/4-en a BL-9, úgy ahogy a prém M6A2E1-en is lassabb a 105-ös.
  • Gunslinger
    Amcsiknak jön majd a Type 59, az mindent ütni fog, ha pattogósra csinálják komolyabb bugok nélkül.
  • Nazarov77
    Jók a kommentek a blogon :D:D
    - more soviet tanks? are they going to be impenetrable fortresses too?

- Hm, its gonna bounce a lot i see...stil BL9, hm, soviet bias again, OP soviet tanks again..mind as well give it S70.

- will this new OP russian tank have the same credit making abilities that the other gold tanks USED TO HAVE untill you RAISED THE PRICE and then NERFED

- Fuck this Russian bias ..
  • Gunslinger
    Csak rajtad múlik. Egy szerencsés és nagyon ráérős napon kb. egy hónapja T-44-el 41 ezer xp-t szedtem össze.
  • Nazarov77
    Én igen mert bejön kinézetre, tetszik. Mikor kijött róla az 1. kép már akkor eldöntöttem hogy megveszem, pedig akkor nem tudtam hogy pénznyomda lesz.
  • mijki
    Még össze tudok szedni 15k xp-t? Fele annyi a tigris és ennyi választ el tőle.
  • Eagle16
    Mivel az amcsiknak ez a legjobb prémium tankja...nem tudtak jobbat berakni.

Isten ments, ráraknának még 20mm páncélt a Löwe-re és akkor az a pontos számításaik szerint tuti + 20 tonnát eredményezne...így is elég lassú az a tank már, ha nem hozna irdatlan sok kreditet akkor nem is játszanék vele.
  • Nazarov77
    Azt a shermant meg minek kellett berakni a 2 tank közé? Legyen egy gagyi tank a 2 jó között? :D
  • Nazarov77
    Na mi van lemondtak a fejlesztett 122 D-30ról? Nem tudták volna OPra megcsinálni? Ebben az esetben ha a prémium tank más/jobb fegyvert kap mint ami igazából volt rajta akkor a Löwe igazán megérdemelné a 140mmes frontot ahogy igazából is szerepelt a terveken.
  • lexlutor
    .hat ez csodas, ujabb t8 premium csodak..
  • FairCO
    f4szomat .. zsinórban 3* lőtték el P2-ben az ammo rack-et kis faszom T6 tankok .. hát perszemár'.
  • Eagle16
    Prémiumok...Az Is-6-oson Bl-9 van / lesz.

LINK
  • kerla
    Megérkezett...de mi tartott eddig, bezzeg a levonás gyorsan ment...
  • Ohyner
    hát nem igaz iylenkor nem tudok persze egy jó kört menni mikor verseny van. máskor meg nem győzöm olvasni a sok kitüntetést
  • Szakesz
    Persze, hogy a duplája...:)
  • Desmodromic
    Kaptam, de ez most pont a duplája!
    Na jó, helyesbítek; tehát MA nem hanyagolom.
    7 perc alatt újabb netto 65.000.

• kerla
    Járt már vki úgy, hogy vett gold-ot, kifizette de az arany sehol?

Paypal-on keresztül vettemk 2500-at, egy havi prémhez, de egyelőre sehol az arany :(
  • ilsalon
    Stílus függő. Sniperkedni a hosszú 75-ös a jó, én ezt ajánlom, nekem ez jön be. Közelharcra meg a rövid 105-ös. Jó ez is, de erre a tankra nem való, én a hetzeren használtam.
  • Zizou2
    PzIV-re melyik löveget ajánljátok? az l/70 vagy az l/28-ast?
  • Szakesz
    36,5K-t még sosem kaptál? :)
  • Desmodromic
    Mostanság hanyagoltam a humit, de ennyi pénzt nem hagyhatok ki. Asszem egy büdös ribanc vagyok...
  • lexlutor
    neked evvela jatekkal minden ora szorakozas?????????
  • ilsalon
    Ne add el, menjünk inkább platoonban.
  • Renegade
    ez tök jogos, én sem értem azokat, akik nem szeretik a szamárlétrát, de elfogadom, hogy sok ilyen ember van
  • lammaer
    Őszintén szólva, ha vennék én se fizetnék egy accért többet mint amennyibe effektíve annak került aki JÁTSZOTT vele.

Tehát jelenleg, max annyit adnék érte ahány hónap prémium volt / van rajta, + a goldért vehető cuccok ára (lőwe, garázshelyek).

Az ok egyszerű: minden befektetett óra a tulajdnak szórakozást jelentett. Na nehogymá kifizessem azt hogy vki játszott :D

(amúgy meg nem vennék, pont ezért: eljutni valahova, aza játék a WOTban, nem az hogy megvan a garázsban a Maus meg az IS7 ).
  • Renegade
    én pl képtelen vagyok megválni a tárgyaimtól, egy elnyűt póló kidobása is komoly hangulatromlást idéz elő nálam jó darabig, ez alól egy kivétel van, ha mérhetetlen gyűlölettel vagy ellenszenvvel viseltetek az adott valami irányába. :-)
  • Szakesz
    Ha a belefektetett pénzt megkapod érte, már megérte.
  • ilsalon
    Szigorúan elméletben. Volt itt pár hete valaki, aki 100,-Ft/óra értékben lőtte be az accot és meg volt adva, hogy hány óra van beleölve a fejlődésbe.

Én személy szerint sem az eladást, sem a vételt nem támogatom.
    1. Nem adnám el, mivel én szenvedtem érte és később még talán jatszani fogok. Ez mégiscsak az én produktumom, jó ránézni a statjaimra, a járgányokra.
    2. Nem vennék, mert akkor semmivel sem lennék jobb játékos, mint az a löwés muki, aki seggel előre tolatva rohamozta a minap az ellenfél öt tankját. Annyira skilles azért volt, hogy a kigyulladó járgány eloltsa, de lőni nem igazán lőtt egyet sem. Na így játszottam én tier egyel, ahol még helyén is volt ez a viselkedés, de ha mondjuk megvennék egy tier 10-es accot és skill nélkül nyomnám a maussal, akkor ugyanúgy mennék mint a Löwe.
  • Renegade
    na, ha valaki van olyan hülye, hogy egy olyan infóval szalad a wg-hez, hogy jaj-jaj, xy megkérdezte egy fórumon, hogy mennyibe kerül egy acc a fekete piacon, az tegye bátran :-)
  • Plata
    Másrészt azért is veszélyes nyilvánosan reklámozni mert feljelenthetnek.
  • lexlutor
    ..szerintem annyi ido es eneregia befektetese utan, kishazankba nem fogsz ra realis fizetokepes keresletet ra talalni, amennyiert erdemes lenne megvalni tole..
  • Renegade
    mennyiért lehetne eladni mostanság egy acc-ot?

Természetesen szigorúan csak elméleti a kérdés, csak, hogy ne kapjon szívbajt rögtön TVelvet?

Meg persze csak viszonyításként, mondjuk egy olyat, mint az enyém? :-)
  • TDantes
    Ne maradj egyedül top tankban. Ha meg igen...végy végső búcsút és robbanj fel.
  • hNeo
    E-75-el top1 tank vagyok szinte mindig.
    Az ellenfél fogja magát és megöli a csapattársaimat. Aztán körbevesznek 4-5 tankkal odajönnek hozzám és megerősza... lelőnek.
    Mi tévő legyek?
    Más is tapasztal ilyet? Nekem a béka segge alatt van már ezzel az átlagom.
  • MuldR
    Nem szabad legelol menni :)
  • bgabor
    Csak azért aggódom, mert ugye az M6 az már Tier6 tank, és ez ugye Tier6-7-8-9 szintű ellenfeleket jelent. Nem tudom hogy ott egy picit felerősített T1 (az M6) hogyan fogja megállni a helyét.
  • ilsalon
    Én nagyon várom a light tankokat. Remélem hamar benyomjám őket.
  • lammaer
    2012 :D