banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    Szigorúan elméletben. Volt itt pár hete valaki, aki 100,-Ft/óra értékben lőtte be az accot és meg volt adva, hogy hány óra van beleölve a fejlődésbe.

Én személy szerint sem az eladást, sem a vételt nem támogatom.
    1. Nem adnám el, mivel én szenvedtem érte és később még talán jatszani fogok. Ez mégiscsak az én produktumom, jó ránézni a statjaimra, a járgányokra.
    2. Nem vennék, mert akkor semmivel sem lennék jobb játékos, mint az a löwés muki, aki seggel előre tolatva rohamozta a minap az ellenfél öt tankját. Annyira skilles azért volt, hogy a kigyulladó járgány eloltsa, de lőni nem igazán lőtt egyet sem. Na így játszottam én tier egyel, ahol még helyén is volt ez a viselkedés, de ha mondjuk megvennék egy tier 10-es accot és skill nélkül nyomnám a maussal, akkor ugyanúgy mennék mint a Löwe.