418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
crossy104 #57673 Miért ide teszed fel ezeket a szarokat? Senkit sem érdekell! Téged is bannolni fognak. -
Nekem a 3001H jött be a legjobban a mozgékonysága miatt, mert a kis mérete miatt is. -
Negritis #57671 Victory!
Battle: Lakeville 2011. augusztus 25. 20:48:23
Vehicle: VK 3601 (H)
Experience received: 866
Credits received: 19 139
3adjára javítom meg az eddigi legjobb teljesítményem xp-terén :D
amúgy szerintetek melyik tier6os medit tartsam meg talán véglegesen?
36-30h-30p? -
Negritis #57670 egész jól megy ma vk36-al :D
nameg mivel féláron van a tigris még ma meglesz, az árába nem vagyok biztos hogy összejön, de a hummel duplacredit sokat segít rajta :D
confederate,invader,2sniper :D eddig ma a vkmmal :D -
l70. 668 méterről lőttem vele ki már tankot. -
spiczi91 #57668 Vereség
Csata: Mountain Pass 2011. augusztus 25. 19:56:55
Jármű: PzKpfw B2 740 (f)
Szerzett tapasztalat: 873
Szerzett kredit: 30 144
De ez a legjobb benne. :D -
Ohyner #57667 3 points are given for each Epic Achievements (bonus +18 points, if they collect 6 of them during the event
ez 6 különbözőt jelent vagy lehet ugyanolyan is? -
bornofakone #57666 is-3 nem szar tank, de nem is op, t8-ban a tankok nem egyértelműek, azt mondanám viszont h t32 a leggyengébb közülük, de értő kézben feltudja tornászni magát szépen közéjük :)
mondjuk szerintem a mostani KT jobb az is-3-nál, amit nazarov leírt kb azt osztom én is, ha azt nézed, KT-val bűn pattanni is-3-ról, fordítva azért előfordul ha forgatod a tested hiába ugyanannyi penje a 2 ágyúnak, t32-vel 10-ből 9x átlövöm is-3 frontját akármikor, KT már keményebb falat, oké ott a hasa, de azért ha forgolódik vagy rejtve van, elég kemény dió, persze ott a facehugger üzemmód, de KT-t sniperkedve én nem bírtam kilőni:)
prémium tankokat nem említem mert azokat nem próbáltam:) -
Nazarov77 #57665 Ez egy jó film :) -
SZU #57664 Ez most sokakra igaz! ;)
-
Nazarov77 #57663 Az egy OP tank mint a másik kettő francia prém, ha ő a top tier kilőhetetlen, pz38NAval körbeszaladgáltam, még a seggéről is lepattantam :D -
spiczi91 #57662 Sokan nem szeretik az ilyen dolgokat, de én vettem egy B2-t az akcióra való tekintettel. *****JÓ! :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
jocyd #57661 köszöntem -
Nazarov77 #57660 http://www.megaupload.com/?d=NLQJ4NF0 -
FairCO #57659 miért nem vagy az? ..
ahhoz képest elég sok csatát leküzdöttél már velük .. :) -
jocyd #57658 sziasztok kellene a segitseg ,hogy is hivjak a hp kijelzös cuccot.
elöre is kösz
-
Wasp91 #57657 Szar az IS-3 LOOL. A Tiger a legszarabb Tier 7 ez tény és való, hiába a 1450 hp mikor az M3 lee is átlövi bárhonnan. -
Szakesz #57656 Én, mint német tank fan? Hűha, mik ki nem derülnek rólam ezen a fórumon.
A videó lehet megtévesztett, egyről beszélünk. :P -
Nazarov77 #57655 IS-3at csak 3x grindeltem ki eddig, először augusztusban, utána március körül lett meg, aztán 3 hete megint. Mind a 3x negatív volt a véleményem róla, KTnak jobb a páncélja több a HPja pontosabb a fegyvere gyorsabban céloz, és hamarabb betölt, a 70 sebzés különbség elhanyagolható, Cliffen egyedül kilőttem 2 IS-3at. T32ről nem nyilatkozok azzal nem játszottam.
De a lényeget megint figyelmen kívül hagytad, míg a tigris átlövi az IS-4et addíg az IS 122ese pattogó partyt tart. -
FairCO #57654 ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
IS-3 szar a tierjében? miről beszélsz ember?
el vagytok ti tévedve .. Szakesz is német fan, IS-el ezek szerint még nem játszott, nekem T7-ben az összes megvolt, és ezek közül az IS volt a leginkább használható (igen, én a T29-nél is jobban szerettem). egy IS-nek nem okoz(hat) gondot 1v1-ben egy tigris, ha egy átlagos player csatázik egy átlagos ellen, kivéve hogy ha a game a tigris javára osztogatja a +25%-ot ..
igen, T7-től az összes orosz heavy OP. -
Csatlakozom:) -
Nazarov77 #57652 Én meg tigrissel bármikor alázom az ISt, mondom ez player függő én jól tudok vele érvényesülni, te meg az ISel tudsz jól ne általánosítsunk. Én a tényeket mondom, Tigris a fegyvere miatt nagyon jó ISel nem fogsz T9 heavyket átlőni. Pvel meg elvertem 1v1ben egy fullos max HPs IS-3at, és maradt 253HPm mégse mondom hogy bármikor elverem és szar az IS-3 ( mondjuk tierjében az ). -
Nem értem minek offolsz, de amúgy ezt bárki meglövi cssben szóval még szar is
-
Szakesz #57650 -
FairCO #57648 IS-el bármikor aláztam a tigrist .. -
IS-sel akármikor ledarálok egy tigrincset. Van mindkettőt, és az IS sokkal sokoldalúbb. Tigrinccsel szigorúan csak távolról érdemes operálni. Minden átlövi, hiába a sok HP. IS viszont néha pattogós, a 122 mm-es meg elég durvákat tud harapni, akár HE-vel is. -
Nazarov77 #57646 Player függő a tankok teljesítménye. a Tigrisek nagyon jó fegyvert kaptak, szvsz az IS a leggyengébb T7 heavy, ha megnézed márcsak a Tigris HP többlete miatt se nyerne 1v1ben. Fegyvere többihez képest vacak, imád lepattanni mindenről mígy a Tigrissel átviszem az IS-4est is szemből, E-75öt is viszont a VK45 már necces oda nagy szerencse kell, annak az aljáról még 128al is pattantam.
6.6 előtt T7 heavyk közül a Tigris jött be a legjobban, most meg a P, lassabb de brutális frontot kap, messziről meg nem olyan könnyű eltalálni a tornyát. -
FairCO #57645 szerintem meg nem ..
a T29 az fullosan, ha el tudod dugni a hasát, akkor mindent visz, de az IS is sokkkkkkkkkal jobb mint a Tigrisek.
ezt a Tiger P-t a lassúsága miatt gyűlöltem meg, olyan vele játszani mint egy Löwe-vel .. (az is csak azért áll még a garázsban, mert baromi jól hozza a kreditet, de a KV-5 is pont ugyanolyan jól keres, miközben az sokkal élvezhetőbb) de esélytelen vele egy dombos/mocsaras pályán irányt váltani anélkül hogy ne teljen le a 15 perc, sőt ha 2 tank cappeli a bázisodat, akkor a pálya felétől már nem érsz vissza mire végeznek .. KV-3 szindróma, az is szar. :) -
Nazarov77 #57644 Nekem pont az ellenkezője, ezzel a tankkal csinálom a legjobb köröket, nagyom pusztít.
55 csata --> 101 kill :P -
Nazarov77 #57643 Engem jelenleg az sok köcsög arty bosszant, még egy GW panther is levesz 80-90%ot az E-75ből, azt ez még egyáltalán nem számít nagynak, és a legrosszabb hogy mostanában egyre gyakoribb a rengeteg nagy arty a meccseken.
OP orosz tankok annyira már nem zavarnak mivel E-75el úgyis beverem a képüket, IS-4et bármikor elverek 1v1be, a devek meg passzívan hozzájárultak hogy brutális legyen közelharcban rammolással, gyakran alkalmazom :D -
Szpecnyaz #57642 Szerintem meg pont a Tiger P az ami a legjobb a saját tierjében (a T29-el holtversenyben talán). -
FairCO #57641 a sima ehhez képest felüdülés ..
tier 8-tól már mindegyik ág tűrhető, ezt a T7-et kell túlélni, itt a legrosszabb. -
ratgab #57640 És a sima Tigris milyen? -
ratgab #57639 Következő projekt a Sherman megszerzése lesz: M3 Lee here I come! -
FairCO #57638 jajjjjj de gyűlölöm ezt a Tiger P-t ... lassú szar gyenge fos. komolyan mondom, ez az eddigi legszarabb tank amihez eddig közöm volt. lassabb mint egy kib4szott KV, ma sorozatosan azért bukjuk el, mert nem tudok visszaérni vele a pálya háromnegyedétől, ha a balf4szok elbukják a bázist ..
ha nem top tank vagyok, akkor meg semmire nem jó ez az ágyú, egy IS-3 már esélytelen, hiába masszív szemből, ha csak agyaggalamb.
akik erre hajtanak, hát ne tegyék. ezt lesz a következő amit eladok a picsába, és a VK-t free xp-ből fogom megfinanszírozni. -
ratgab #57637 Már csak 200 xp kell a KV-hez (Amennyit mentem a T-28 már nem hogy 330 000 creditem van, hanem már vagy 500 000)!
Matchmakinghez: elkezdtem élvezni, mikor én vagyok a táblázat legalján 1-1 meccsben. Még ha nem is mindig tudok pz 3-al vagy t-28-al Heavy-t ölni, de amikor le tudok sebezni egy t-29-et vagy egy Tiger P-t, akkor nagyon elégedett vagyok, vagy mikor egy pz 4-et, t34-et leölök, amikor még egy stug is sikerül az meg maga a csúcs, még akkor is ha utána 1 lövéssel megölnek!
Szóval igazatok volt ebben!
Más: Amennyire be voltak itt sokan tojva, hogy most a dupla credites arty játékosok ellepik a játékot én azt tapasztaltam, hogy sokkal kevesebb arty van, mint pl. tegnap! -
Igazából ennek a játéknak már sokad rendű problémája az hogy némelyik szovjet tank túl sok a tier-jébe...engem ez már nem nagyon érdekel, a matchmaking, az SPG probléma és a láthatatlansági "rendszer" ezt már rég beelőzte. Nem hiszem el hogy sokan még mindig ezen akadnak fönt, mikor sokkal nagyobb problémák is vannak.
A hivatalos fórumon naponta 10-20 SPG-s topik nyílik, még is a készítők szerint minden a legnagyobb rendben van, jöjjenek az új tankok, fizika, hivatalos skinek....a játékélmény meg romokban, legalábbis azoknak akik nem SPG-vel játszanak. (közepes tankkal még tűrhető...de azért ott is lehet anyázni párat, mikor megyek 50-el és a 4-6 SPG közül valamelyik csak leszedi a lánctalpat a splash sebzéssel)
Kíváncsi vagyok hogy mégis mikor jutnak el odáig, hogy először hibákat javítanak, aztán raknak be új tartalmat...(ne adj' isten kiadnak HOTFIX-eket...bár ezt mi már nem éljük meg szerintem) -
lexlutor #57635 ..szerintem ezt az elcserelodisd, mar most elfelejthetitek.. -
Én is így gondolom. Akármikor elcserélném a Löwét egy T-54 prémiumra. Vagy hasonló t8 medre. -
Én is rühellem. Csak pénz meg free XP termelőnek használom. Jó lenne, ha picit fürgébb lenne. Mondjuk mint a KT.