A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Igazából ennek a játéknak már sokad rendű problémája az hogy némelyik szovjet tank túl sok a tier-jébe...engem ez már nem nagyon érdekel, a matchmaking, az SPG probléma és a láthatatlansági "rendszer" ezt már rég beelőzte. Nem hiszem el hogy sokan még mindig ezen akadnak fönt, mikor sokkal nagyobb problémák is vannak.
A hivatalos fórumon naponta 10-20 SPG-s topik nyílik, még is a készítők szerint minden a legnagyobb rendben van, jöjjenek az új tankok, fizika, hivatalos skinek....a játékélmény meg romokban, legalábbis azoknak akik nem SPG-vel játszanak. (közepes tankkal még tűrhető...de azért ott is lehet anyázni párat, mikor megyek 50-el és a 4-6 SPG közül valamelyik csak leszedi a lánctalpat a splash sebzéssel)
Kíváncsi vagyok hogy mégis mikor jutnak el odáig, hogy először hibákat javítanak, aztán raknak be új tartalmat...(ne adj' isten kiadnak HOTFIX-eket...bár ezt mi már nem éljük meg szerintem)