418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
abload.de, picturepush.com /reges fotóalbum/. -
FairCO #57751 tegnap én is hasonlóan jártam, kempelek a SU-152-vel a kedvenc bokromban, erre egyszercsak előttem alig két tank távolságra megjelenik egy ~50nnel robogó Leo a pusztában, akit valami csoda folytán sikerült oneshotolni a nagy ijedtségemben. mondom lol.
rá 2 másodperccel engem oneshotol egy arty.
ismét lol.
hülye játék :) -
kdezso30 #57750 Egyébként ha szerencséd van és nagyokat látsz meg, akkor a kapott összeg is igen kellemes, ha valós időben nézzük (egy csata kb. 1,5 perc) az egyik legjobb farmtank. Egyénként tegnap pont egy ilyet lőttem ki hummelel kb. 500 méterről telitalálattal a csata legelején, a kedves tulaj írt nekem valamit,amit nem értettem, gondolom gratulált a szép lövéshez... -
Már Én is csak azt csinálom vele. Átrohanok az ellenhez, kilőnek és kihozok egy tankot a garázsból amíg a csata véget nem ér. 50% esély van rá hogy nyertes csata volt :) -
Redmaster #57748 Tegnap egy panther 2-est nem vettem észre egy kv-3ból pedig ő nyílt terepen volt tőlem 150 méterre. Csak miután már belémlőtt akkor láttam meg. -
S1mlis #57747 Imádom a láthatatlan tankokat.
Kempelek ezzel a papír Tigrissel egy bokorban.
Erre bejön a bokorba 2 löveg , 2db IS3 állt velem szemben.
Nem kell ecsetelni gondolom a végeredményt.
-
Madi92 #57746 Csak mondtam, nem kell mindjárt felfújni... -
Ugye most csak viccelsz, hogy t7-es tankkal nálad nagy szám lenyomni egy t5-öst? Már pz4-el körbe lehet röhögni egy kv-t. -
Azzal nem is lehet...berohanós kamikaze felderítőnek jó. Én másra nem nagyon tudtam használni, főleg mert alig kanyarodik, olyan mint egy hajó.
bgabor: mindenképpen. Ha valaki javasol valami jó képfeltöltős oldalt, akkor be is lehetne rakni. Én nem nagyon tudok ilyet. -
Akkor aki szerkeszteni tudja módosíthatná :) -
Madi92 #57742 Vettem egy Vk3002Db-t hát ez valami isteni tank még így stockon is... mondjuk most már rajta van a jobb 75mm-es cannon.
De komolyan, ha top tier, akkor alig sebzik, csak az artyk az ellenfelei, kv-t ott futkározom körbe ahol akarom, pl:D A többi hevy is könnyű, persze ha egyedül van:D
Mondjuk azt nem tudom, ha lesz lehetőségem, lecseréljem-e a tornyot.. -20forgássi sebesség vs jobb páncél + hp, meg 88mm ágyú. Szerintetek megéri lecserélni? -
bgabor #57741 Sajnos lassan át kéne állnunk egy másik képfeltöltő szolgáltatásra, mert ennek a mostaninak a képeit a fórumozók legalább fele nem látja. -
Észt osztani :)
Nekem a kedvencem pont egy magyar aki annak ellenére hogy kb az első 1-2 percben elhullott jagdtigerben ami önmagában is szép teljesítmény, hozta a szokásos 12 éves színvonalat amikor megjegyeztem hogy talán nem kellene parancsokat osztogatni amikor semmit nem csinált azt leszámítva hogy az első 1 percben meghalt :) Természetesen lazán nyertünk -
Nem igaz hogy ezt az A-20-at nem bírom átlépni. Eddig az egyetlen "tank" amivel nem tudok mit kezdeni. -
Redmaster #57738 Amúgy ez a T1 Heavy ez egy nagyon jó tank. Egy IS-3-al és egy Tigrissel harcoltam egyszerre szemtől szembe. Igaz én egy KV-3-al voltam csak bebújtama T1 heavy kilőtt teste mögé és nagyon jől lehet kifele lövöldözni mögüle. Egy csomó lövést felfogott -
Én csak azt nem értem, hogy ha az elején kidőlnek akkor minek maradnak ott? -
Állok a tigrissel a ház tövébe a sarkon meg egy td. Csak a lánctalpam lóg ki a fal mögül az ágyúm meg bele van fordítva a házba, rálő a td a lánctalpamra,leesik és ráadásul elszáll az ágyúm is, ami be van fordítva a falba!!!!4 Fasza ez a játék!
-
Sunrider924 #57735 A "nemesebb" gondolkasu Rommel-ek nem szoktak megelegedni hogy pofaznak megallas nelkul, miutan kilovik oket az elso fel percben, de "segito" szandekkal nekiallnak ping-et spammolni a terkepen. Mar tobbszor is beirtam hogy miert nincs a jatekban vote kick lehetoseg? Az ilyen marhakat azonnal/ropteben.... -
Nazarov77 #57734 Őket szoktam Mr. Bestnek hívni, vissza lehet ilyenkor kérdezni: ha ilyen okos vagy akkor miért vagy halott? stb. -
lammaer #57733 "Thank you for advice General Rommel"
"Dead men don't talk"
És a Feri bácsinak, a frappáns beszólások mesterének javaslata:
"Shut up bitch" -
TDantes #57732 Na igen. Ez az ami rohadtul zavaró. Nem tudom hányszor fordult már elő. Karelia. Átverekszem magam az ellenségen, megyek szépen előre, túl élek pár arty támadást, mindenkit kipusztítok, már kapaszkodok fel az emelkedőn a zászlóhoz, erre az egy ,méterre álló láthatatlan szaros mocskos arty TD üzemmódban egyetlen lövéssel kilő a picsába. Ja, és persze ez után ismét láthatatlanná válik. Ha Karelia-ra megyek már tudom, hogy ez lesz úgy is -
Nem csak a datanet. Az SG-sek 95%-nak béka lenne :) -
Datanet blokkolja, akarva v akaratlanul.
Akár le is cserélhetnéj vmelyik másik hostra, akkor látnánk mi is a képeket :) -
Plata #57729 Wow,T32-vel több mint két percig kellett várakoznom hogy találjon csatát,bezzeg artyval egyből behív. -
zsozsok #57728 köszönöm a segítséget
sajnos nem volt annyi eszem ,hogy megnézem a faq-t
-
zsozsok #57727 remélem most nem béka lesz
-
Sir David Bówli #57726 Újabb megfigyelés: mindig azok noobozzák meg kurvaanyázzák a csapatot, akik az elsők között fordultak fel és aztán spectatorként kurvaokosak.
De kifejlesztettem pár dumát ellenük:
"If you don't like this, play Tetris. No one will disturb you."
"Tell us, what can we do, you Nobel-award winner?"
"Wah-wah-wah!"
Egyéb ötletek? -
Oddball29 #57725 Én azt jobban utáltam, mert csak 105-össel van rendes lövegsüllyesztése, viszont az M10-el van a második legjobb kill/meccs arányom. -
Rue East #57724 hát el fog tartani egy ideig, míg a duplákkal kiszenvedem a T25ig :D -
Rue East #57723 mindegyik stock gép szar, az oké
mondjuk az M10 még eliteként is messze a legrosszabb a három T5 TD közül, de ez a slugger, "minden vágyamat felül múlja"... -
Oddball29 #57722 Az hagyján, de lefelé se tud úgy célozni, mint az M10. Én ezért hagytam ott végül. -
lammaer #57721 Igazad van, tényleg van 3... a hányból? :) -
Tiger II :) JT sem rossz az alap 128-assal :D Meg a Su-152 is komoly pofont ad a 152-essel. Azt sem mondanám rossznak. -
Szpecnyaz #57719 Még hogy az arty nem jó közelharcban? Ha a GW Pantherrel megyek, rendszeresen kell megvédenem magam a medektől. Volt olyan csata ahol 3 medet is nekem kellett közelharcban kilőnöm (szerencsére nem rögtön egymás után jöttek, szóval volt időm újratölteni). Ha az oldalát mutatja valamelyik, akkor könnyen lehet őket oneshootolni, amit össze lehet könnyen hozni, mivel a legtöbbjük free fragként tekint rám és óvatlanok. -
lammaer #57718 Mondj alapágyús tankot (a TierX-ek és az artyk kivételével) amelyik nem szar.
Majd kigyúrod azt jobb lesz. -
Rue East #57717 ezt az M36ot amúgy hogy gondolták?
alap ágyúval semmit nem lehet csinálni, de legalább messziről észrevesznek és páncél sincs cserébe -
Oddball29 #57716 Nekem 2 van,egyszer M4A3E8-al szaladtam bele egy T-44be, másik viszont homály. -
Nekem van már 2 is. De ilyen, 3-as szintkülönbséget nem sikerült még :D 2x nyomtam szét tier7-tel tier8-at. -
kaleun #57714 Van Isten! Eltapostam egy Löwét a T1 nehezemmel és ez egy kamikaze medált ért.
-
lammaer #57713 Bizony bizony, ha netalántán a csapat veszit és halálközeli élményem van, általában egy med a túloldalról még jön velem :D