418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mi az isten van ma? Sok trollcanonos KV-val van tele összes csata. Első csatámba(PZ4) kiszed 2 km-ről, még irja is csetre, hogy blindshoot volt, mák. Második csata, KV, Himmelsdorf, állok a sarkon, 100% legénység + kukker, és nem látom a másik kv-t, csak mikor 20 méterről 1 hitel a trollgunnal. Na mondom elég a kis tankokból, IS-el megyek, jön szembe egy Kv, trollgunnal, mellémlő, és kiterül az összes legénységem.
-
Sunrider924 #57831 Neked meg kisoreg azt ajanlom, hogy ha felidegesit az hogy kilonek, akkor ne ezt a jatekot jatszd. Es hiaba raksz meg 2 kerdojelet a mondatod vegere attol nem lessz inkabb igazad. -
Wittmann13 #57830 A Tigrisnek lelke van!Szeretni kell és meghálálja! 
De aki ész nélkül rohan vele előre,az meg is érdemli. -
lammaer #57829 "A mai napig a legtobb arty jatekos nem tanulta meg hogy loves utan azonnal poziciot kell valtani, amig tracer volt addig ezt a fajta hanyagsagot gyakorlatilag azonnali megtorlas kovette. Na ez az ami tracer hianyaban nem tortenik meg."
Konkrétan el hallufon volt egy low tier arty - bokorban ült, de pillanatra felvillant amikor spottolta vki. Aztán a spottert megölték.
6-7 másodperc alatt rászűkültem a bokorra a humival, odapörkölök, de kb pár méterrel elé. Megvártam mig a humi újratölt, odalövök megint, bokor telibe, csávó elszáll.
Tehát:
- nem tanulta meg, hogyha spottolják és a spotter meghal, attol még pár sec-ig látható, és vki már esetleg ráállhatot (kis piros négyzet nálam priority célpont)
- leszarta hogy becsapódott mellette egy lövedék, és még ekkor se ment el.
Mi lesz ezekkel ha lesz tracer :D
-
Sunrider924 #57828 Nekem van a "papir" Tigrissel Tank Hunter, Steel Wall, Sniper, meg a joeg tudja meg mi, egyedul Top Gun nem sikerult meg. Elvezek vele jatszani, oriasit javult a betas Tigrishez kepest. Nem vagyok egyedul azzal a velemnyemmel hogy sikerult belole jatszhato tankot csinalni. A te egyedinek szant hozzaszolasodhoz hasonlo meg kb minden 2-3 oldalankent ujra meg ujra meg ujra feltunik, es mivel beta ota olvasom a forumot kicsit rauntam. Es ezzel sem vagyok egyedul. Vagy megtanulsz jatszani vele vagy nem, a te problemad, es akkor mar senkit sem fog izgatni hogyha ugy fogod irni, hogy" NEKEM ez a papirtank nem megy" -
Oddball29 #57827 Szerintem aki rendszeresen játszik, az nem a szimulátor jelleget kéri számon. Ilyen alapon valótlan a valósághoz képest többszörös toronyforgatási sebesség, esetenként újratöltés, a terepen teljes sebességgel, Abramsként való száguldás. Ezek a változtatások nagyjából érthetőek a kis mappok, a "ketrecharcos" jelleg miatt.
Játszhatósági problémák vannak. -
S1mlis #57826 Nekem a medium tankok jobban bejöttek, egy kis kanyar volt a csavarban ez a Heavy vonal. -
Én is utálom az artykat. Tudod milyen idegesítő, hogy nem lehet támadni, mert amikor kidugod a lánctalpad a fedezéket mögül oda lő az arty??? Tudod milyen szar, amikor elindulsz támadni, de lelövik a láncodat és többször rád lő mire a te kis szar lánctalpad megjavul? Tudod milyen szar amikor kilősz több tankot, erre az a kis buzi noob faszcibáló arty rád lő? De az is elég amikor bebújok egy hegy mögé és mivel ívesen lőnek a kis gecik, eltalálnak??? -
Dean108 #57824 Akkor a tankok repülhetnének is nem?
Amikor a tüzér centire kiszed a pálya másik végéről egy tankot, az olyan mintha a király tigris lejtőn nekifutva a levegőbe emelkedne.
-
S1mlis #57823 Akárcsak a tiéd, én legalább nem minősítek senkit sem a hozzászólásaimban.
Ha nem tetszik amit írok ,csak át kell ugrani néhány sort ,én meg csak ezt tudom mondani. -
Szpecnyaz #57822 Hát akkor azt kell mondjam hogy ne a Tigrissel menjél, ha egy T34 kilő téged, mert a Te képességeiddel van probléma. 1v1-ben a Tigris sokkal erősebb (még a rövid 88-as löveggel is). -
Sunrider924 #57821 Rendkivul ertelmes, felnot hozzaallas . -
S1mlis #57820 Én nem hozzád intéztem a hozzászólásaimat,mi lenne ha is így tennél?
-
Nikosi #57819 Ha egy arty leveszi a láncot a mausról, egy med mellé szalad, pik-pak kikapja. De lehet még egy gyorsabb heavy is. Meg lehet állítani azokat is csak oldalba kell kapni. -
Rue East #57818 én azért elég nagyokat nevetek itt, miket hoznak fel az artyk ellen :D
a legnagyobb, amikor számon kérik a játékon a valóságot, hogy nem volt "műhold" nézet, mert pl 5 másodperc alatt csatában visszarakott lánc az aztán volt...
ébresztő, ez egy árkád mmo, nem harckocsi szimulátor!!!! -
Sunrider924 #57817 Menthetetlen vagy, a Tigris legendak mind arrol szoltak hogy a Tigris hatotavolsagan belul de az ellenseges tankok hatotavolsagan kivulrol lovoldoztek vele. Mi lenne ha ugyanezt megprobalnad a jatekban is? -
Tegnapi nap sokat játszottam M41-el. Általában 11/1, 13/4, 10/0 volt a találati arány. Sokszor nem tudtam lőni, mert lassan célzott (van gyorsító).
Kb minden 7-10. körben van amikor nagyon pontos (akkor nagyon).
Tegnap lett meg az M12 (ez is csak napi duplára lesz), az a pár kör amit este még kíváncsiságból mentem vele, hát ez sem a pontosság mintaképe. -
S1mlis #57815 Ezt a papír tankot minden átviszi.
Egy lehetőség van gyorsan túl kell rajta lenni. -
Oddball29 #57814 Ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja. -
S1mlis #57813 A Tigris lazán ledarált egy t34-et ez igaz ,csak itt sajnos fordítva van. -
Sunrider924 #57812 Marha egyszerua dolog, szerintem te is be fogod latni: ez egy pvp jatek es mint mindig a legkisebb ellenallas menten akarja jatszani mindenki, de foleg az alkalmi jatekosok. Lelkes kiskoru jatekos, akinek mindene a tank, mivel fog boldogulni a legkonyebben? Ugyvan, artyval. Kiskoru leven mennyire erdekli a csapat erdeke/tars allapota es mas magasroptu dolgok? Ujfent igazad van, semennyire. En randomban semmit nem varok a csapattol, az elejen megnezem merre mozdulnak es azonnal latom hogy van ertlme csapatban gondolkozni vagy ujabb pulykavadaszat... -
Szpecnyaz #57811 Elég legyen már ebből a sírásból hogy így szar a Tigris, úgy szar a Tigris. Miért nem lehet megérteni hogy a valóságban az ellenfelei a Shermanok meg T-34-esek voltak, amiket itt is lazán ledarál. Viszont ha egy IS-2vel akadt össze az már anno is igen komoly problémát okozott neki. Szerintem ez a játékban is ugyan így van. -
Dean108 #57810 Egyébként kíváncsi lettem volna a Hummelre még azelőtt, hogy így lerontották volna a pontosságát.
Most nagyon rossz!
Alig merek vele játszani, mert annyira égőnek érzem hogy alig lehet vele eltalálni valamit.
-
Sunrider924 #57809 Szerintem kellene a bannerba 3 uj sor: arty siras ide, matchmaking oda, es a "legendas" Tigris siras meg amoda. De most komolyan fiuk, ti szerintetek az elmult 57ezer postban korulbelul hany szazszor volt mar mindez leirva, ugyis ahogy ti latjatok es ugy is ahogy a jatekot jatszok nem csak panaszkodok megis ki tudjak hasznalni?
Most csak a Tigrisre reagalva, mint ahogy mar sokszor leirtak, messzirol sniperkedve a Tigris nagyon jo. PONT.
Barmiben eltersz ettol magadra vess, a TE hibad. PONT.
Arra is szamtlan post van az 57 ezerbol hogy ez a valosagban is pontosan igy volt. PONT. -
Oddball29 #57808 Leginkább akkor nem lehet őket megállítani, ha az eszetlenül lövöldöző saját arti rokkant le közben a splash-el. -
Sunrider924 #57807 A jelenlegi combat rendszerben massal nem lehet oket megallitani. A matchmakingrol meg kb ugyanannyi problemas post van mint az arty problemarol. -
Én se szeretem artyt 15 percet egyhelybe állni?? Kibírhatatlan számomra. Én is azt hallottam hogy a Tiger nem sikerült valami fényesen én is Tigerért megyek.És pontosan melyik is nem a legjobb? (57798) -
S1mlis #57805 Reggel lett fullos a Tigerem ,ne várj tőle sokat így sem jobb.
Bár a hosszú 88-as javít egy kicsit a helyzeten. -
aranyat miért lehet venni? -
Oddball29 #57803 Mert mi a baj velük? Nem kell ahhoz feltétlen high arti, hogy kinyírjunk egy T10-est.
Ez inkább matchmaking kérdése. -
Sunrider924 #57802 Egyet kell hogy ertsek, en vegig errol beszeltem, es hidd el nem kellene semmilyen korlat, a bena artysokat a csata elso 3 perceben hazakuldtek, vagy a counter arty vagy a scoutok. -
Dean108 #57801 Az a baj, hogy ha nem területre lövős az arty akkor igazából az nem arty!
Nevezzük inkább műhold irányítású super-sniper ufó tanknak!
Ha artynak nevezzük, akkor meg nincs sniper lövés!
Ezért írtam. Lőhetnének nyugodtan gyakrabban, viszont azok játszanának artyval, akiket a játékból ez a stratégiai vonulat érdekel.
Minden artys azt nézné a térképen, hogy mely területeken lenne segítő a tüzérségi tűz.
Lehet nem lenne 8 kill / kör, de a többi tanknak sincs sűrűn csak a vérprofiknak.
Talán lehet nagyobb a területre ható sebzés, így néhány % HP sebzést be tudnának vinni így is ha jókor a jó helyre lőnek.
Az arty harcmodor az lenne, ami a valójában is volt. Jókor jó helyre lőni, lassítani, zavarni a vonulást.
Hatalmas távolságokról bevinni azt a néhány % HP-nyi sebzést reális is lenne. Viszont a sok kicsi sokra megy.
Lehet ritka lenne a nevük mellett a 0 feletti frag, de a játék a pénzt és az XP-t most sem a kill-ekért adja hanem az összesen bevitt sebzésért.
Aki meg a pontos célozgatást szereti az úgyis megy bármelyik német tankkal vagy a TD-kel.
-
Sunrider924 #57800 Ha megjavitanak a lathatosagot es visszatennek a tracert akkor meg is lenne oldva az egesz, az ugyetlen spg jatekosok nulla jatekelmenyel mennenek el minden csatabol. Masreszt ebben a rendszerben amit a WG alkotott te mivel oldanal meg egy Maus platoont? vagy barmilyen mas tier9+ platoont? -
Nikosi #57799 A tracert vissza kéne rakni, de én egyszerűen megcsinálnám azt mint amit a tankoknál is lösz és látnak. Azzal a kitétellel, hogy téged mivel van műholdképes gps-es rendszered, nem kell láson senki ha lösz meglát az ellenfél összes tankja a minimapon, távolságtól mindentől függetlenül mondjuk 2 secre. Ennyi elég ahhoz, hogy ne egy helybeni nagypapis játék legyen az arty. Úgy van kockázata a lövésnek és nem fogsz össze vissza durrogtatni, mert kutya sem fog rám találni.
Ráadásul akkor már tényleg retteghetsz egy arty gyilkos medtől, mert már nem össze vissza fog bolyongani, hanem ha egy helyből pufogtatnál akkor szépen rád rohanna és neked reszeltek.
Ebben az esetben miden maradhatna a mostaniban, vagy tényleg vezessenek be arty korlátot max 2 per csata (randomban) -
Megvan a tigris, kb erre vágytam még betában is...és nem értem a fejlesztőket. Egyszerűen vicc az egész, szánalmas hogy egy legendás tankból, egy hulladékot csináltak a ruszkik. Hol van a 120 mm-s front armor? Á inkább le se írom amit gondolok most mert kibannolnának innen a pics*ba.
Inkább reménykedek hogy fullosra kiupgradelve lesz értelme megtartani.
-
Sunrider924 #57797 Nana, a wWespe es a Hummel az eg es fold, a Hummel oltari nagy nerfet kapott, mert tul jo volt a talalati aranya, ezert most nagyon pontatlanra csinaltak, aki tud vele jol jatszani az igy is jol lo de mar nem az ami volt, ellenben a Wespe-re nem volt semmi ilyen jellegu "javitas" es a wespe fantasztikus a Grillehez kepest. Szinte biztos hogy a GW panthert nagyon elvezned, oriasi a cso kiterese, es amilyen lassan fordul nem sokat kell varni a celzokorrel, nagysagrendekkel konyebb vele, legalabbis nekem az volt. -
Oddball29 #57796 Lesz@rom, oldják meg, csináljanak is valamit a pénzükért.
Akkor nevezzék át a game-et, a tüzérség az indirekt korszak beköszöntével soha nem elsősorban kill fegyver volt, hanem lefogó-támogató. Ez a büntetlen fragelés, nettó leecher életmód túl gyakran a legrosszabbat hozza ki a vérpistikékből.
Megvillanok a mappon mediummal, már hallani vélem az ion cannon chargingot (C&C). Gyakorlatilag minden lövés után valami méhtáncra emlékeztető ide-oda tekergésre vagyok kényszerítve, a heviknek viszont még ez sem megy. -
Ohyner #57795 Na az iylen hozzáállással rendelkező emberek vannak a WG-nél is valószínű.
De ha már iylen futurisztikus az ágyú mondjuk a hevy tankok teljes repertoálja bírjon oylan képességgel, hogy az első 3 sebzést nem szenvedi el. (Mert ezze szimbolizáljuk, hogy ők az igazi pajzsok) a Könnyű tankok oylan gyorsan száguldjanak, hogy elmosódjanak, legalább a saját területük háromszorosára nyúljon meg a képük ha teljes sebességgel repesztenek. A TD-k lövései menjenek át a tereptárgyakon és a tankokon is, t8 és az felett pedig akár két tárgyon vagy tankon. A med tankokat meg úgy lehessen táncoltatni mint egy szambatáncos csípőjét a legnagyobb sebességénél is.
Mert kb iylen túlzás az ágyúk pontossága most -
Nikosi #57794 A megoldás egyszerű, ha az artyval nem lehet max 1-2-5k kredit pluszba kijönni és abban is csak egy jól sikerült nyertes csata után akkor nem lenne a randomban arty csak nagyon kevés, menne mind a klán csatákra és ennyi.
Az artyzás dög unalom szerintem, de elég sok eltöltött artista idő után jól tudja hozni a pénz sokan arra használják. Bemennek randomba pénz nyomtatni, mert nincs pénzük prém tankra ami hasonlóan nyomja a pénzt csak esetleg élvezetesebb vele a játék, vagy nem akarnak költeni rá.
De ha nincs kredit farm képessége az artynak akkor maradnak azok akiknek bejön a stílus, és akkor tényleg használható lenne az arty. Mert tegyük hozzá jelenleg nagyon sok hozzám hasonló balfék artista rohangál a pályákon. Akik csak farmolni akarnak vele, de amúgy rühellik az egész cuccot. Na az ilyen hozzám hasonló artisták nagy segítségére nincsenek egy random csapatoknak.
Másrészt nem értem mi a fene jó az artyzásban semmi élvezetet nem találok benne. Lehet ebbe belejátszik a humi kalap szarsága is, lehet egy gw panthert élveznék, de pl a hummellel meg a wespével egyszerűen egy kínszenvedés a játék. Maximum arty platoonban lehet élvezetes szólóban egy nagy fos.
-
Belkar #57793 Új Hírek!
A 6.7-es patchben beraknak egy új zenét és játék közben végig ez fog menni: