418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Nyilván van ilyen, csak nem biztos hogy észreveszed ugye. Mert azt nem látod hogy eltűnsz :D
  • hellokitty92
    nekem még mindig az az ominózus 13 kill-es csatám vezet a db-vel, nem is vagyok rá büszke, mert csak low tierek voltak, könnyű volt köztük aratni, sajnáltam is őket:) 1951 xp max is vele volt ebben a csatában. ha jól emlékszem prém nélkül mert pont a 650 goldos 1 heti prémes akció után futottam 1-2 nappal, ez az igazi peh.

még kb 5 csatát futottam vele ez után, majd szemrebbenés és gondolkozás nélkül eladtam, és megvettem a panthert:) gyűlőltem a db-t, ott szopatott ahhol csak bírt! és most az e50 csinálja úgyan ezt velem, szemből még L/70-el is átlőttek 3x egymás után, szar se pattog róla akárhogy forgatom.

gunner lehet h lassan mégis eljön az az idő, amikor elkezdek panaszkodni h nem lehet fenntartani az e50et és a kt-t prém nélül?!:))

• Nazarov77
    Na ez egy nagyon jó kör volt, nem volt arty így kiélvezhettem :D

Győzelem!
    Csata: Lakeville 2011. augusztus 26. 21:17:28
    Jármű: E-75
    Szerzett tapasztalat: 1 780
    Szerzett kredit: 63 697

5 kill míg a jobb oldali úton a mausunkat lőtte mindenki én ellőttem 10 128as APt, örült az ellenség neki, aztán mikor egyedül maradtam 2 IS-4 ellen a maradék 600 HPmmal egyiket még kiszedtem 20%ról, a másikat 90%ról 40re vittem hála a 93 tonnámnak, nekimentem ő meg pattogott rólam, aztán sajnos eszébe jutott hogy a kupolát kéne lőnie...

E-75öt meg fogom tartani nagyon tetszik, még 30k xp az E-100 de már majdnem van 5 millám úgyhogy nyugodtan megtarthatom ezt a remekül sikerült masinát.
  • patchaou
    Az előbb egy löve tűnögetett el egy sarok mögött, pedig csak kv-val voltam. Aztán egy valami a semmiből kilőtt.
  • Ohyner
    oh jee, nem is tudom mit mondjak, miylen szép mikor egy KV elbujik egy t3 könnyű tank elöl és elbukjuk miatta a meccset mert a meccset egyh áz mögött tölti.
    Imádom az online játékokat, bukom az összes meccsem
  • BoneDragon
    Ismerős érzés, de az a legjobb mikor jön felém egy KV-5 vagy egy KV, esetleg nagyobb tank és kb 20-30 méterrel a nyílt terepen eltűnik, de ő engem telibe kap persze...
    Velem miért nem történik ilyen, hogy eltűnök a semmi közepén???
  • Met
    50 méter? Állok a ház mellett, a sarkon túl egy másik tank szintén a ház mellett, egyszer csak eltűnik.
  • PLaci #57945
    Ma pl. egy Lőwe lopta el a Witmann-omat Hummel-el....
    Még volt 2 sec, hogy betöltődjön a lövegem, a KV-5 meg már csak 6%-on állt, nekem háttal....
  • PLaci #57944
    Legtöbb kill: 10 (KV-5)
    (relase után nemsokkal volt M2 Med.-el 7-esem)

Legtöbb xp: 2091 (KV-5)
  • Ohyner
    GG emberek, látom vannak itt igen mákos egyének is.
    Nekem csak 8 killem lett a DB-vel és JP vel.
    A legeredméynesebb a JP-vel voltam 8 wittmann medálom van vele.

Amúgy gyakran a 6 killhez is mázli kell. Feléd jöjjenek a tankok, a csapatod megfelelő szinten legyen debil stb.
  • patchaou
    Pedig elvileg 50 méteren belül a ház mögött is jeleznie kell hogy ott van, igaz akkor nincs körvonal.
  • spiczi91
    8 kill ---> 38H és IS
  • Plata
    Nekem a rekord 26 méter,orosz td menekült,és közénk került egy bokor mire 26 méterről eltűnt.
  • Plata
    Én benne lennék.
  • patchaou
    MS-1 8
  • szabii98
    VK36-PZIV csak 6 :/ azthiszem :D
  • Bmsrt
    PzIII 10 kill
  • FairCO
    random faktor működött, 135 méterről teljesen összeszűkült célkereszttel amit kitölt az ellenséges, oldalát mutató SU-85, nem találtam el KÉTSZER EGYMÁS UTÁN. valamelyik előző csatában bezzeg 454 méterről oneshotoltam egy JPanthert a trollcannonnal ..
    győzelem, duplázás, 1 kill, 900 xp. na azt hiszem megyek iszok egy sört, az majd megnyugtat.
  • patchaou
    És mikor már nagyon kezd tele lenni az ember töke, akkor bedob a játék olyan csatába mint amilyen az előbb volt. T-28 6 kill 3 sebzés top gun medál...
  • pointer4
    Nekem nem is avval van a gondom, hogy 50 méterre a susnyásba eltűnik, mert ezt még elképzelhetőnek is tartanám.
    Nekem avval van a bajom, ha tudom, hogy a ház sarkán fog megjelenni, odacélzok 150m-ről, majd egy tankhosszal azután látom csak meg, hogy már elhagyta a sarkot, végig látnom kellett volna vonulni a kis testét. Pedig a commander 105%-os, a rádiós meg 116%.
  • foxbat88fx
    M10 wolverine 11kill
  • patchaou
    Nagyon tudnék örülni egy olyan választható funkciónak, ahol nem ez a nyominger láthatósági cucc van. Szívesebben játszanék úgy, hogy akkor látom az ellent ha tényleg látom, és nem tud eltűnni amikor 80 méterre van...
  • Nazarov77
    Ma reggel nekem is szarul ment 8 vereség 2 döntetlen volt utána jött csat a győzelem, de csak a balfék csapat miatt buktam be mindet persze, én még vereség mellett is 900-1000 XPt kaptam.... bosszantó
  • FairCO
    hát bazmeg, ez sem hiszem el, mit mentem most KV-val .. 8 kill, 2 ellenség maradt, egy hummel meg egy IS, nálunk meg 5 tank. Hummelt is elkapom a bázisuknál, 31 hp maradt, IS meg mines dombjairól oneshotol vakon (nevetett is az a farok), majd lesolozza a maradék pancsereket a maradék ~15% hpjával. qurva életbe már, ma ezzel a szaros KV-val nem tudok duplázni, pedig sorozatosan ilyen csatákat megyek .. ez is defeat, wittmann, top gun, reaper lett, 1000 xp-vel ..
  • Nazarov77
    Ez de jó volt, E-75el lerammoltam egy tigrist, -10-15%, aztán volt olyan buta hogy folyamatosan tolatott én meg folyton neki mentem és jött le belőle minden ütközésnél a -80-100 HP kb másodpercenként :D

Köszönöm wargaming a 90 tonnás súlyt tudom hogy nem így gondoltátok csak azért kapott ekkora súlyt hogy ne legyen túl gyors, de visszanyalt a fagyi, faltörő kos lett belőle :D
  • pointer4
    Számít.
  • I.C.ram
    Pedig sajnos számít.
  • Nazarov77
    Átlag XP-nél számít hogy van e prém vagy sem, mivel ugye +50%al több jön prémmel.
  • FairCO
    a statoknál (szerintem) nem számít hogy prém vagy nem prém, de javítsatok ki ha tévedek. .. nem tartom logikusnak, hogy a prémesek meg legyenek különböztetve ilyen módon, ez nagyon elvinné a Global Rtinget és társait.
  • pointer4
    Tiger I és Tiger II vel 7-7 kill, de XP-t nem fragra osztják, hanem lelőtt HP-ra, mint a pénzt :)
    Legtöbb XP 2045 a TigII vel, 1 frag mellett :D

Igazából az, hogy mennyi frag van, az tök mind1 :D ha HE-vel lelövöd az uccsó 3%-ot, attól még a sok pénzt/xp-t a többi 97%-ra adja a játék.

A duplázó meg az 5x nem számít ide, úgy volt 8000 xp is egy körben :D
  • femate
    Max. Kill:5 Pz IV fejlesztés nélkül ...
  • FairCO
    9, de az már sokszor volt, T1-el, JPantherrel, M4A3E8-al .. ezekre emlékszem. de a JPantheres a legemlékezetesebb, ott két védőt lenyúlt előlem az arty, fene a pofáját. sztem direkt megvárta amíg lesebzem őket. top tank voltam. ott megvolt vele a steel wall is.
  • I.C.ram
    1900 XP Löwével, prém nélkül.
    8 kill Sherman E8-cal. :(
  • Eagle16
    Max. XP: 2455 xp IS-el.

Max. kill: 10 kill, Leopard-dal és Su-100-assal.
  • Nazarov77
    Haverom accountjánál 2680 xpt csináltam Tigerrel, mountain passon 4 kill volt de az ellenség 80%át végig lőttem, T9es csata volt egyébként.

Én is kezdek egy közvélemény kutatást:
    Legtöbb kill és mivel?
    nekem: 12 kill --> Tiger(P)
  • Nazarov77
    Igen,de nem igazán néztem utána a gajinos verziónak.

http://www.worldofplanesgame.com/en/
  • FairCO
    csak úgy kíváncsiból', kinek mennyi a maximum xp / battle?
    nyitom a sort: 2812 KV-val .. nem tudom miért nem csináltam róla screenshotot, lehet hogy vmelyik 5x xp alatt csináltam, ott fel sem tűntek a nagy számok .. de a stat szerint ennyi.
    csak azért néztem rá, mert futottam egy érzésre baromi jó kört vele, a tornasor aljáról trollcannonnal volt 7 vagy mennyi találatom, kilőttem Fredit, sebeztem IS-3-at, Löwét, meg kicsiket, és csak ~1200 xp .. igaz, defeat lett a vége, de akkor is. keveslem.
  • femate
    Én Iv-vel átlagba 300 at szerzek. Neked tuti több lesz. :)
  • bgabor
    Mindkettő repülős MMO lesz?
  • Wasp91