banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hellokitty92
    nekem még mindig az az ominózus 13 kill-es csatám vezet a db-vel, nem is vagyok rá büszke, mert csak low tierek voltak, könnyű volt köztük aratni, sajnáltam is őket:) 1951 xp max is vele volt ebben a csatában. ha jól emlékszem prém nélkül mert pont a 650 goldos 1 heti prémes akció után futottam 1-2 nappal, ez az igazi peh.

még kb 5 csatát futottam vele ez után, majd szemrebbenés és gondolkozás nélkül eladtam, és megvettem a panthert:) gyűlőltem a db-t, ott szopatott ahhol csak bírt! és most az e50 csinálja úgyan ezt velem, szemből még L/70-el is átlőttek 3x egymás után, szar se pattog róla akárhogy forgatom.

gunner lehet h lassan mégis eljön az az idő, amikor elkezdek panaszkodni h nem lehet fenntartani az e50et és a kt-t prém nélül?!:))