418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• baly94
    Van jó tank egyáltalán a francia tech treeben? Nem vagyok valami nagy szakértő :D (tech tree)
  • I.C.ram
    Az most komoly, hogy a franciák úgy gondolták, hogy praktikusabb az egész tornyot döntögetni, mint csak az ágyút? :D Ez a tank akkora lesz mint a Löwe.
  • Czdano
    Overlord olvas sg-t vagy csak megérezte hogy sírtam a tigrissel kapcsolatban? :DDD 10ből 8 win eddig...
  • lammaer
    "50 méter? Állok a ház mellett, a sarkon túl egy másik tank szintén a ház mellett, egyszer csak eltűnik."

Hát, ha belegondolsz, egy ház sarka mögött álló autót te se látsz.... ezért kell pl jobbkezes utcáknál lassítani :D
  • TOMSILENT
    Tank mester "arcsívment" fuck yea...
  • baly94
    Fail... Mind 1 ott a link
  • baly94
    Naná!

Többi itt
  • I.C.ram
    van róluk valami kép?
  • baly94
    Meg azok a görgők a gumiabronccsal :D
  • hellokitty92
    most olvasom ezt a goharu-s cikket a leendő francia t9 medről. csodálom h még nem kaptátok izekre itt a fórumon:D

a franciknak sikerült megalkotni a lehetetlent, egy még az e50-nél is nagyobb medet, ami még papirból is van:D még a leghazafiasabb francia se fog játszani ezzel a valamivel, autoloader ide vagy oda:)
  • Pales27
    Kinek mennyi volt a legtöbb vereség zsinórban?
    Nekem 9 IS-3al.
  • Eagle16
    Na nem bírom ki, vettem VK3601H-t megint -.-

Kíváncsi vagyok az E-50-re. Párduc II T-54 páncéllal :D
  • Redmaster
    Fú mi csatám volt most. Jgpz4 vs Jgpz4. Egymásnak toltuk az arcunkat teljesen. Mind a kettőnkön a 88-as ágyú. Ő 91%-on én kb 50-en. Lő lepattan. lövök lepattan. Lő lepattan. Ekkor eszembe jut hogy írtatok itt valami géppuska lyukról hogy azt kell lőni. Látom van ott egy kidudorodás belelövök sebzőik. Ő lő lepattan. Lövök ugyanoda megint sebzi. Lő lepattan. Lövök sebzi. 16%-on van elkezd tolatni de későn lövök meghal. Ekkor egy Pz4 tünik fel a hosszú 7,5-essel. Steppesen voltunk és én védtem a kis utat fenn egy másik jgpz 4-el akit már kilőttek meg volt még ott egy pzIII/IV amit előtte lőttem ki aki ugyanígy lepattogott rólam meg inkább a pz38-al volt elfoglalva aki csak ott legyeskedett velünk. Na PZ4 jön fel a dombon én bújok a roncsok mögött feljön lő pattan belelövök sebződik. Lemegy eltünik. Látszott hogy gyakorlott játékos mert amikor lement akkor várt hogy eltünjön. Gondoltam biztos meg akar kerülni megfordulok fel is tünik ahol vártam durr 16% belémlő elszáll az ágyú. Rányomok gyorsan a javítóra természetesen az elsősegélyt nyitja meg. kapkodok nagynehezen megjavítom. Lő kigyulladok. Ráütök az összes gombra az egyik biztos a tüzoltó lesz. Siker. Marad 50 Hp-m. Amikor meglátta hogy kigyuladdtam nem húzódott vissza. Na ez lett a veszte :D Végül kaptam egy acélfalat. Még egy kill és egy top gunt is. Annyira kapaszkodtam az egérbe hogy a seggembe egy zabszemet nem lehetett volna feldugni. Rég volt már ilyen izgalmas csatám. Ki tudja még a végén megszeretem ezt a TD-t.
  • Oddball29
    Tudom milyen, versenyeztettük a többivel.
  • Szakesz
    Menet közben le kell venni a 'W' gombról az ujjad, s akkor már egész jól fordul. Helyben pedig jobban fordul a T-54-nél.

Nincsenek vele olyan hatalmas problémák fordulás terén. :)
  • Eagle16
    Annyira nem lesz papír...de közepes tankok lesznek, szóval a nagy ágyúkat kerüld el :)

A T-34-es nem nagy cucc, átlagos páncélzat. A T-34/85-ösnek jó erős a tornya, ha lehet akkor csak azt mutasd az ellenfélnek. A T-43-as átlagos, nem szereti ha meglövik :) A T-44-es frontja elég jó, kisebbek pattognak róla. A T-54-es meg nagyon tuti, néha még Tier 9-es ágyúk se tudják átlőni.

Múltkor akkorát röhögtem, megyek Mountain Pass-on T-54-el a hosszabbik bekerítős útvonalon, ami egy hosszú kanyar egy völgyben. Belebotlok egy Is-4-be meg egy VK4502-be, azonnal turbó fokozatba kapcsoltam hátramenetben, de mindkettő lövése elért, és mindkettő lövés lepattant :D Egy 130-as meg egy 128-as gránát :) Ritkán előfordul hogy Tier 10-es ágyúk is lepattannak, ezek nagyrészt a torony oldalát érik, vagy a testet valami csúnya szögben.
  • patchaou
    Végre sikerült lecserélni az A-20-at. Remélem ez az ág nem végig ilyen papyr lessz, mert akkor inkább hagyom a fenébe.
  • Oddball29
    Sóder, nem jobb. Viszont aki amerikai med ágról idáig eljutott, az kénytelen volt papírtankokkal megtanulni játszani és használni a terepet, flenkelést, stb.

Papír, nagydarab, könnyű trackelni, nagyon érzékeny a splash damage-re aránylag lassú, pontatlan ágyú.

Ami mellette szól, az a DPM és a lövegsüllyesztés. Team-ben viszont tényleg nagyon pusztító tud lenni, ha valalmi más spottol neki, vagy felfogja a lövéseket.

Az E-50 meg nem igazi med, hanem egy gyors heavy. Vízszintben tök jó, csak fordulni ne kelljen.
  • Plata
    Ingyen kamikaze medál.
  • Plata

Victory!
    Battle: Prokhorovka 2011. augusztus 26. 22:02:40
    Vehicle: M36 Slugger
    Experience received: 387
    Credits received: 12 150
    Battle Achievements: Kamikaze
  • Plata
    Bakker megyek fel hegyre sluggerrel,erre belém száguld egy t43,mindketten megmurdelunk és megkapom mint kill.Sebesült volt ő is én is.
  • hellokitty92
    neki a súllya a legértékesebb fegyvere az biztos, az első t54 killem vele is himmersdorfi hegyről lefelé, egyik utcába befordulva adtam a KO-t a t54-nek, 22%-on volt. de már kisebb sebességű ütközés is akár -20%ot jelenthet a t54-ről.

pohorovkán hirtelen felindulásből, a hegyre felfelé menet ütöttem el egy másikat, 18%-on állt, a pláne az volt, h rájött h mi következik és elkezdett eszeveszettűl tolatni vissza, lejtőnek felfelé!:) valami nagyon minimális sebességgel ütköztem belé és én lepődtem meg legjobban amikor felrobbant!

az eset stock felfüggesztéssel, de 870LE motorral, úgyhogy tetű lassú tempóval történt.
  • lammaer
    Felesleges tartogatni.

Ha belegondolsz, amikor jön az event, gyorsan megveszed. Mivel a tervek szerint kapsz garázshelyet meg új tankot pluszba, tuti hogy nem jössz ki így minuszba :)
  • xblades
    Hello

Azt jól olvastam hogy az orosz heavy ág kettéválásáig jövő év elejéig várni kell?

Mert akkor nem tartogatom a Kv-t és a Kv-3 a garázsomban.
  • baly94
    De ez az amcsi szerveren van.
  • Redmaster
    Ezt láttátok már:

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/56131-pax-prime-the-hunt-for-geiger-and-kodiak/

Nagyjából lefordítaná valaki a lényeget a többieknek mert én azt hiszem értem de nem biztos.
  • Nazarov77
    Meg kéne nézni E-100al is, 140 tonna 30al nekimenne.. :D
  • Szakesz
    A múltkor kipróbáltuk, mi történik, ha E-50-nel 60km/h-val nekiszáguldunk a felénk 56km/h-val rohanó T-54-nek.

Az eredmény -900HP a T-54-ből. :)
  • Nazarov77
    Mondom a fejlesztőknek visszanyalt a fagyi, azért kapott ekkora súlyt hogy ne legyen túl gyors 1200as motorral, amúgy "csak" 50 tonna körül kéne lennie.
  • Szakesz
    Amíg az E-50-et nem tették be a játékba, addig random csatákban egyértelműen a Patton volt az isten.

Azonban jelenleg az E-50 a legalkalmasabb medium randomozni. :)
  • lexlutor
    ..majd fogjak nerfelni, nem kell izgulni..
  • Eagle16
    Én sem értem, de arra gyanakszom hogy az óriási DPM meg a jó ágyú kitéríthetőség lehet a titok...mondjuk akkor szívás ha az utolsó tank egy Tier 7-es és alig van HP-d :D Olyankor jól jönne egy kis páncélzat.

Az összes Patton amivel eddig találkoztam nagyon sunyin küzdött, épphogy kijött a fedezékből, lőtt és már vissza is ment azonnal, meg ilyenek, olyasmi mint a T30.

Jó lenne kipróbálni, majd talán elmegyek arra felé napi duplázásokkal...de komolyabb energiát nem fogok belefektetni.
  • Gunslinger
    E-50: az nem kifejezés, nekimentem egy 100%-os E8-nak 60-al, 23 hp-ja maradt, kétszer nagyobbat sebeztem bele, mintha lőttem volna.
  • lammaer
    Ja, pedig senki nem kezd el jönni azzal hogy "háde még prototípus se volt belőle, köcsög devek miazhogy beteszik az E50et :) ".
  • Ohyner
    Őszintén, én annak örülök, hogy csendben van iylen téren a nép mert ez azt jelenti, hogy most minden nemzet elégedett.
    Se az ororszok se a németek se az amerikaiak nem lázonganak.
  • Nazarov77
    Ja mert E-50 elég jó lett, az ha neki megy valaminek 60al körberepüli a földet. Amit viszont nem értek hogy mondhatják a fejlesztők is meg playerek is hogy a Patton a legjobb? Stat alapján semmi jót nem látok benne, papír páncél, top sebesség kevés, fegyvere gyors de nem valami pontos.
  • lammaer
    Nem kell a duma. Milyen csendbe vannak a németek a 6.6 óta, hirtelen már nem divat fikázni a T-54et se :D
  • Nazarov77
    Ja lassan már lehet annak nevezni pedig ennek nincs rohadt nagyot átütő ágyúja meg több a gyenge pont rajta mint az is-4en sőt szerintem a HE túl sokat sebez belé, és ennek ellenére nagyon jó :D
  • lammaer
    "nyugodtan megtarthatom ezt a remekül sikerült masinát."

Nevezzük OP szemétnek :)
  • hellokitty92
    2 gyors kérdés, hátha más is észrevett hasonló dolgokat:

1. nem csökkenthették az e8 credit szorzóját sunyiba, mert nem hoz úgy a legutóbbi patch után, régen ha nem csináltam semmit akkor is 20k körül kaptam, mostmeg a legjobb csatáimban kapok annyit, ritkán megy csak 25k fölé, ami régen sokkal gyakoribb volt. vagy én nem tudok vele játszani?

2. senkinek nem tűnt fel h 6.6 óta mintha sokkal jobban pattogna a kt? mert néha ilyesztő csatákat nyomok végig vele minimális hp veszteséggel:)