banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Redmaster
    Fú mi csatám volt most. Jgpz4 vs Jgpz4. Egymásnak toltuk az arcunkat teljesen. Mind a kettőnkön a 88-as ágyú. Ő 91%-on én kb 50-en. Lő lepattan. lövök lepattan. Lő lepattan. Ekkor eszembe jut hogy írtatok itt valami géppuska lyukról hogy azt kell lőni. Látom van ott egy kidudorodás belelövök sebzőik. Ő lő lepattan. Lövök ugyanoda megint sebzi. Lő lepattan. Lövök sebzi. 16%-on van elkezd tolatni de későn lövök meghal. Ekkor egy Pz4 tünik fel a hosszú 7,5-essel. Steppesen voltunk és én védtem a kis utat fenn egy másik jgpz 4-el akit már kilőttek meg volt még ott egy pzIII/IV amit előtte lőttem ki aki ugyanígy lepattogott rólam meg inkább a pz38-al volt elfoglalva aki csak ott legyeskedett velünk. Na PZ4 jön fel a dombon én bújok a roncsok mögött feljön lő pattan belelövök sebződik. Lemegy eltünik. Látszott hogy gyakorlott játékos mert amikor lement akkor várt hogy eltünjön. Gondoltam biztos meg akar kerülni megfordulok fel is tünik ahol vártam durr 16% belémlő elszáll az ágyú. Rányomok gyorsan a javítóra természetesen az elsősegélyt nyitja meg. kapkodok nagynehezen megjavítom. Lő kigyulladok. Ráütök az összes gombra az egyik biztos a tüzoltó lesz. Siker. Marad 50 Hp-m. Amikor meglátta hogy kigyuladdtam nem húzódott vissza. Na ez lett a veszte :D Végül kaptam egy acélfalat. Még egy kill és egy top gunt is. Annyira kapaszkodtam az egérbe hogy a seggembe egy zabszemet nem lehetett volna feldugni. Rég volt már ilyen izgalmas csatám. Ki tudja még a végén megszeretem ezt a TD-t.