418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kopiati
    M2 medium( m3 lee elötti) azt húzom, legénységet, nagyon zsír cucc a 75mm-es howitzerrel, volt vele nagyon szép 5killes meccsem, 2500xp-vel, mert pont duplázott:D
  • Kopiati
    Remek, akkor lehet nem józanul fogok vele nyomulni...fákk, mert ezt nem eleht kibírni, oké 70-el megy, de nem feltétlen szeretnék az életemért rohanni 15 percen át:) scout sors...
  • kdezso30
    Az A-20 scout tank. Ne a akarj kanyarodni vele azt nem szereti, hanem egyenesen az ellenség közepébe 70-nel! Minden csatád kb. 1,5 perc, úgyhogy kényelmesen lehet mellette húzni egy másik tankot is.
  • lexlutor
    .. hozzatennem, h zsinorba, egymasutan..
  • lexlutor
    .. csodas ez a matchmaking.. ez csak ketto abbol a sokbol..

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/27/shot_030.jpg
    http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/27/shot_031.jpg
  • foxbat88fx
    Hát én csak amcsiban tudok nyilatkozni: M3 tényleg sz*r, M4 sherman nagyon jó a 105össel, igazi pénznyomda, én szeretem, onnan tovább M4A3E8 elmegy, utánna T20 nagyon jó!!!! Pershing mégjobb! heavy ág: T1 hvy saját kategóriájában jó, nagyobbak ellen semmit nem ér, M6 egy rakás sz*r, mágnesből és csokiból van, onnan tovább a T-29 nagyon jó 105mm-ese átüti a tier 9et is ha ügyes vagy :)
  • femate
    Olyan kérdésem lenne.hogy
    Van egy M3 Lee (nagyon nem jött be) és egy Pz IV-m. Merre folytassam az ágat? Amcsiba nehéz felé vagy esetleg Sherman? Vagy a Vk-k felé és célozzam meg a Favorit Tigereket?
    Ahogy olvasgattam sokan dicsérik a Tiger P-t.Jó kistank lehet.De ha segítenétek azt megköszönném.
  • Oddball29
    Tényleg, moci megvan már?
  • Oddball29
    T4-es Scout sors...M5 Stuarttal is ez van.
  • Kopiati
    valaki tudna válaszolni egy költői kérdésre?:)
    Mi a 3,14csa van a játék balance rendszerével(ha annak lehet nevezni)? Ma megvettem A-20 nevezetű gyöngyszemet, 3 játékból 3szor olyanba kerültem, ahol ellenfélnél e-75, e-100, jóféle tüzérség ilyesmi, ellenük a zis 19 nevezetű löveg hogy is mondjam... f@szt sem ér:) kaptam 3*50xp-t mert általában one shottolt egy paraszt... eddig a tierig elég jól adta a balancot, lehetett jókat küzdeni, de ez... áhhh frusztráló... ötlet?
  • tankaljöttem
    akkor ahogy látom megéri szenvedni vele ,biztos hogy tetszeni fog fullosan ez a tank ,mindenképpen kimaxolom
  • Glo
    Lőttem toronyra, testre szemből, meg még egyszer nemtom hova mert közben eltalált, de bevittem azt is. A jobb 3,cm-es toronnyal mentem, tegyük fel ő is a jobbal jött.. De akkor is fura, hogy meg se karcoltam..
  • TDantes
    Meg nem mindegy melyik 20 mm-eset használta, és hogy te melyik 37-est.
  • TDantes
    Ő tudta hova kell célozni. Te meg nem.
  • Glo
    Egy kérdés.. Ugyanazzal a tankkal (Pz35t) lőjük egymást szemből, én 37mm-es nagy csővel, a másik srác (Lulu199) meg 20mm-essel. Nekem 4-ből 3 találatom van, és meg se karcoltam a srácot, miközben ő lazán kiszedett 2 sorozattal. Hogy a pélóba lehetséges ez?
  • bornofakone

t29-re nem lehet felrakni a felfüggesztés nélkül a 90-st? nem hiszem el:D azt azért én is megéreztem volna ha 76-sal kellett volna mennem vele...
    sztem vegyél le minden modult meg minden sz.rt és sztem fel tudod rakni rá a 90-st :D
    amúgy meg t29 tiszta felüdülés azon az ágon, mondjuk én lee-t, t1-t bírtam, egyedül m6 volt szenvedés, de az is csak addig míg nem lett meg a 90-s ágyú úgy már nagyon megszerettem:D
    t29-n ha már 90-s rajta van akk elég jó jószág tud lenni, a lényeg h külön játék stílust követel, mindig el kell tudni a tested(nehéz :D), illetve ha fullos leszel akk nagyon durva dolgokat tudsz csinálni vele:)
    abban a tierben imba jószág:) viszont ha fullosan se tetszik, akk ne is erőltesd tovább az amcsi vonalat, mert t8-ba még jó a t32, viszont t34 rettenetesen gyenge t9-be, t10-be meg t30 csak hardcore playereknek ajánlott :)
    egyértelműen a leggyengébb t8,9,10-s tankok az amik, aki mást mond az hazudik :)
  • Eagle16
    Álcázás, aztán javítás majd tűzoltás.

Rakd.
  • GrooveHero
    Sziasztok. Az ELIT(Eszetlen Lámák Idióta Társasága) klán tagokat keres, minimum Tier6-7-től. Egyéb feltételek nincsenek, maximum annyi, hogy a leendő klántárs szeresse a társaságot, és gyakran járjon TS-re.
    A klánunkról igazából sok mindent tudni nem kell, csupán annyit, hogy nem vagyunk egy hardcore pró gémer klán, területünk sincs, de próbálkozunk. Többször döntőztünk is, de a terület megszerzése sajnos nem sikerült. Egyelőre kevés a 10-es tankunk, ezért nehézkes is a dolog. Viszont van egy nagyon jó fej társaságunk. Az átlagélekor kb 20-22 év körül mozog. Vannak fiatalok, idősebbek, iskolába járók, dolgozók, stb. Az egészben a legjobb, hogy nagyon szabadon kell venni az egészet, senki nem fog cseszegetni, hogy mé nincs még IS-7-ed, meg Maus, felfogják, hogy mindenkinek van magánélete, családja, barátnő...stb...
    Szóval remélem kedvcsinálónak jó volt, akit pedig érdekelne a dolog, az keressen meg priviben.
  • MitsuMishi
    A SU-85B legénységének milyen skillt adjak? Ha megvan a skill,átrakjam a SU-85-be?
  • FairCO
    a SU-85 fullosan nagyon jól kereső farmolós tank, én azt venném ..
  • foxbat88fx
    elején tényleg rossz, de 100as legénységgel 105ös ágyúval és egy stabilizátorral nagyon yo...
  • browing

helló mindenki.
    Van egy kis plusz pénzem és arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek melyik tankot vegyem meg a t-43-as mellé, t-28-ast vagy su85-öst?
    Vagy vegyem meg újra a most olcsóbb t-34-est?
  • tankaljöttem
    ez tényleg egy nehezebb ág mint a többi
  • tankaljöttem
    elején biztos nehéz még játszani vele
  • lexlutor
    ..nem nagyon ertelek. ezt eljatszttak gyakorlatilag az osszes tankkal, talan kiveve az orosz agat.
  • Plata
    Vagy vegyél valami prémet.
  • Plata
    T29 csodás tank,ha béna vagy vele jobb ha abbahagyod a játékot.
  • bujcsik555
    Menny legozni akkor, ott bármit bármire rárakhatsz.
  • tankaljöttem
    azért egy 7-es szintü tankkal ne keljen már 76mm ágyuval szarakodni ,direkt kiszenvedtem az m6-al a 90mm ,most meg nem tudom felrakni a felfüggesztés végett ,szenvednem kell 9800xp-t hogy felrakhassam hát ezz meg miiii!!!!!! ez egy kibaszás
  • tankaljöttem
    az is ilyen lassu ,de ennyire nemááá ,biztos jó lesz majd ha kimaxolom de az kb 1 hónap ,még jo hogy van mellette más tankom is
  • lexlutor
    ..amugy valoszinuleg meg sose ultel kv3ban..
  • lexlutor
    egy stock tanktol megis mit varsz???
  • baly94
    Nekem van Leopardal meg Pz3-mal is steel wall xD
  • tankaljöttem
    eza t-29 brutálisan egy nagy szenvedés az egés ,mintha egy tolokocsis páncélautóval mennék ,mire odaérek a csatába ,kilő egy arty olyan lassu
  • faber
    Megsorozták biztos a Loltraktorok :)
  • pointer4
    PzIII Steel Wall, az igen komolyan hangzik :D Grat!
  • DonZorro
    Ez kemény meccs volt:

Victory!
    Battle: Siegfried Line 2011. augusztus 27. 19:00:47
    Vehicle: PzKpfw III
    Experience received: 3 020 (doubled for the first victory each day)
    Credits received: 22 432
    Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper
  • Eagle16
    Csak akkor nem sebzi ha mellénőnek. Ha maga elé vagy mögé kapja a lövést, akkor vesz le HP-t.
  • TVelvet
    Valami törölni? az előző postot kivéve
  • R3nton
    hát ahhoz képest hogy nem sebzi én már láttam, hogy a mellettem lévő e-100nak lecsapta a láncát és még le is vett tőle életet