banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone

t29-re nem lehet felrakni a felfüggesztés nélkül a 90-st? nem hiszem el:D azt azért én is megéreztem volna ha 76-sal kellett volna mennem vele...
    sztem vegyél le minden modult meg minden sz.rt és sztem fel tudod rakni rá a 90-st :D
    amúgy meg t29 tiszta felüdülés azon az ágon, mondjuk én lee-t, t1-t bírtam, egyedül m6 volt szenvedés, de az is csak addig míg nem lett meg a 90-s ágyú úgy már nagyon megszerettem:D
    t29-n ha már 90-s rajta van akk elég jó jószág tud lenni, a lényeg h külön játék stílust követel, mindig el kell tudni a tested(nehéz :D), illetve ha fullos leszel akk nagyon durva dolgokat tudsz csinálni vele:)
    abban a tierben imba jószág:) viszont ha fullosan se tetszik, akk ne is erőltesd tovább az amcsi vonalat, mert t8-ba még jó a t32, viszont t34 rettenetesen gyenge t9-be, t10-be meg t30 csak hardcore playereknek ajánlott :)
    egyértelműen a leggyengébb t8,9,10-s tankok az amik, aki mást mond az hazudik :)