418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TDantes #58233 Mi a farkam amúgy ez a Masu? Azon kívül hogy fa doboz? Veszek egyet, ráülök és berregek hozzá. -
hellokitty92 #58232 A masu (枡?) was originally a square wooden box used to measure rice in Japan during the feudal period. Masu existed in many sizes, typically covering the range from one to (一斗枡 ittomasu, c. 1.8L) to five gō (五合枡 gogōmasu, c. 0.9L). One masu was supposedly enough rice to feed a person for one day.
Today masu are largely used for drinking sake, as the advent of modern rice cookers and a higher calorie diet in Japan has made them impractical for measuring portions of rice, and the standard size is one gō, or 0.18039L.
A small (2.5 in x 2.5 in x 2.25 in h), lidded form of masu, made of hinoki, is sold for serving pepper, salt, sugar, and other dry condiments at the table. -wiki
ahhaaam... am legalább tényleg hasonlit a mausra egy kicsit:D -
TDantes #58231 Masu
Hm... -
Adjunktus #58230 " aMúgy köszönöm a hozzá szólásokat demaicst inkább hagyom!"
"Amúgy Masu vagy E-100 mind a 2 nagyon jó. "
Inkább E-100.
A demaicst vonalon nagyon messze van a Masu..
-
DB és Daimler-Benz rövidítése. -
Igazából én ilyen Tiger fan vagyok szóval nagyon nem érdekel még most hogy mi lessz a végén. Amúgy Masu vagy E-100 mind a 2 nagyon jó. Am és mi az a BD? -
virkir #58227 Roppant egyszerű nézd meg melyik ág végéig akarsz eljutni a köztes tankok csak szükséges kényelmetlenségek :)) -
bgabor #58226 Ugyanezzel a problémával szembesülök én is. Tiger P jó lenne, de a VK3001P állítólag nem túl jó tank, szenvedés. A VK3601 viszont remek tank, és a legendás DB-hez is rajta keresztül vezet az út. Meg belőle nyílik a német heavy vonal is, de az nagyon nem érdekel.
Szerintem VK3601 lesz belőle. -
Akkor most mennyek némettel és Vk3001 et vagy Vk3601 et vagyem? Mert a Tiger P állítólag jobb de a Vk3601 az meg jobb a VK3001 nél. Most hol szenvedjek? aMúgy köszönöm a hozzá szólásokat demaicst inkább hagyom! -
bgabor #58224 Szerintem igen, és mind a hozzászólás írója, mind pedig a képen látható goblin onnan szabadult.
-
virkir #58223 Jesszus!!!
Festenek a sárgaházba? -
lexlutor #58222 koszi! -
virkir #58221 A motor boost-ot te kapcsolod és csak addig működik amíg be van kapcsolva, elég egyszer megvenni nem használódik el, viszont a bétában nekem volt, hogy tönkrevágta a motoromat a T-54-en. Nem rendszeresen csak párszor, nem tudom mitől függött.
Az olaj az auto működik és minden kör után meg kell venni. -
lexlutor #58219 a motor boostot meg nem probaltam. mennyire eri meg ahzsnalni? mennyire karositja a motort egy meccsen? illetve ugyanez illetve a premium uzemanyaggal kapcsolatban: ha elhazsnalom, akkor egesz meccsen kifejti a hatasat avyg csak egy ideig? vagy amutomatiksan hasznalja a gep es nem kell aktivalni? -
Renegade #58218 a bétában nálam motor boost + amcsi olaj volt a t-54be pakolva, ami ugye teljesen hiteles, hogy az 50-es években gyártott szovjet harckocsi motorok, cocom listás amcsi technikával működjenek. :-) -
Droughert #58217 Nálam KV3/Löwe tankoknál alap a jobb üzemanyag/olaj, érezhetően javul tőlük a motor teljesítménye. -
Gunslinger #58216 Gondoltam ma kipróbálom a Lend Lease olajat a T-54-hez (+5% motorerő), eddig viszolyogtam tőle, mert ugye ez minden körben fix 5000 költség és a tűzoltó berendezés helyére kell beraknom, de az első köröm vele valami brutális lett. Nem volt eddig sem lassú a T-54, de ezzel a kütyüvel érezhetően jobban megy hegynek felfele, a scoutolos pozíciókba jelentősen gyorsabban oda lehet érni.
-
Tigrisem kb 1x gyulladt ki, és mióta fullos, azóta sokkal ritkább a modulsérülés is, de mindig viszek magammal firstaidet meg repairt is, így nem szoktam kétségbeesni egy kilőtt ágyú után sem. -
Erősen eltúlzott és lerágott csont ez, hogy csak a német tigris kap mindig kritikus sérüléseket nekem mind 3 nemzet tankja megvan és én nem érzékeltem az általad állított mendemondát.
-"hogy ó állandóan kiégek ilyen is csak ezzel történik"
Nekem is tigrisem van szerintem a többi se különb, mert ezt be kell nyelni a játéktól hogy napi 2x 3x eljátssza, hogy vmi halálos találatot szenvedtél mondjuk az amcsiknál még T1heavynél járok, de itt a rádiós és a lövész van legjobban veszélyeztetve majd a hasonló Tier7 T29re azért kíváncsi vagyok, de az IS is szépen kap kritikus találatokat ammorack és kigyulladás nála is előfordul ugyan úgy mint a tigrissel. -
Szakesz #58213 Valóban feleslegesen jár. Szomorú... -
Uvilmos #58212 "jelenlegi magyar klánok" nem nagyon frissül. Idézem:* 2011/07/06
Havonta frisul
Amig meg nem irtam a PHP scriptet hozza."
Nem kell script hozzá, csak frissisd ha elválaltad.
köszi -
Gunslinger #58211 Nem rossz. Az E-75-ös csókának kellemes perceket okozhatott, a JTigert kivéve egyedül is le tud mészárolni ennyi tankot a szűk utcákban és még a 128-as ágyúra sem lenne szüksége, elég lenne a hosszú 105-ös azzal a brutál ROF-al. -
Oddball29 #58210 Ha trackelem, nem bír lekövetni. Már megint feleslegesen jár a szád. Mit kértem a múltkor? -
Itt láthatod -
4 az a 3 8-as...:D -
az elmegy kategoriat 5 perc alatt vesztettuk el -
lexlutor #58206 szerinte az meg elmegy h nincs egyetlen 8asuk sem, nekik meg vagy van 3????? -
Wasp91 #58205 Szerintem ez még az a elmegy kategória. -
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/08/28/shot_009.jpg
match-making remekmuve..... -
R3nton #58203 Nem amúgy valójában 20%al növelték az artyk sebzését:D -
lexlutor #58202 ..csodas jatszania tigrissel.. alap.. nem varnek tole sokat igazan.. de jelenleg ket dolgot elvezhetek.. avgy top tank vagyok es mivel stock, vesztunk.. vagy berak e50 es tarsai koze a 130as atutesu agyuval.. csoda.. tenyleg.. -
Wasp91 #58201 Jó lenne.
-
TDantes #58200 Kivették az arty-kat. -
Pares #58199 Sziasztok! Történt valami nagyobb esemény a játékkal kapcsolatban az elmúlt 1 hétben? -
Ezt hol lehet megnézni mm a tankokra vonatkozó kredit szorzót?
-
Uvilmos #58197 Sziasztok, jelentkezőket várunk még mindig a klánunkba,kis szín nem akadály.jelentkezhetsz itt és itt.
Üdv és további szép napot (sintér76) -
Nazarov77 #58196 Nem győzöm játék közben idézgetni ezt:
- When will you balance the number of arties in battle?
We do not plan SPG limitations in random battles at the moment. It’s a rare case that there are many arties on each side.
A francokat ritka:
Ha belinkelném az összes képet amikor sok az arty akkor dugig lenne a fórum ezzel. -
Egerwin #58195 601 miatt :D
-
Szakesz #58194 " Rengeteg nálam nagyobb tankot szólóztam... "
Pont ez nem lehet mérvadó. Random csatákban olyan irreális dolgok történnek, hogy a Löwe zsinórban 3x lő mellém, 12méterről elvéti a célt, pedig E-50-ben ültem, azt sem lehet mondani, hogy kicsi a tank - mert tényleg nem az. :)
Esetleg ott van a másik eset, amikor a stock T-54-nel grindeltem. Szembejött egy ugyanolyan ágyúval felszerelt OP tank, s anélkül küldtem a halálba AP lövedékkel, hogy ő egyáltalán megsebzett volna. Ebben a legszomorúbb nem az, hogy nem ismerte a gyenge pontjait/pontjaimat, de még arra sem volt esze, - ha már nem tud átütni - hogy betöltse a HE lőszert...
Szóval random csatákban nagyon nagyon nagyon ritkán találsz méltó ellenfelet magadnak. Ha mégis megtörténik, - 100 csatából egyszer - azért megemlítheted neki, hogy nem is csinálta annyira rosszul. :) -
RAM-II-n 1,36-os credit szorzó van.