banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    " Rengeteg nálam nagyobb tankot szólóztam... "

Pont ez nem lehet mérvadó. Random csatákban olyan irreális dolgok történnek, hogy a Löwe zsinórban 3x lő mellém, 12méterről elvéti a célt, pedig E-50-ben ültem, azt sem lehet mondani, hogy kicsi a tank - mert tényleg nem az. :)

Esetleg ott van a másik eset, amikor a stock T-54-nel grindeltem. Szembejött egy ugyanolyan ágyúval felszerelt OP tank, s anélkül küldtem a halálba AP lövedékkel, hogy ő egyáltalán megsebzett volna. Ebben a legszomorúbb nem az, hogy nem ismerte a gyenge pontjait/pontjaimat, de még arra sem volt esze, - ha már nem tud átütni - hogy betöltse a HE lőszert...

Szóval random csatákban nagyon nagyon nagyon ritkán találsz méltó ellenfelet magadnak. Ha mégis megtörténik, - 100 csatából egyszer - azért megemlítheted neki, hogy nem is csinálta annyira rosszul. :)