418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #58353 Mennyi egy lőszer bele? Top ágyú ugyan az mint sima tigrisnél? -
Redmaster #58352 Tényleg ezt kérdezni is akartam hogy csak nekem tűnt úgy hogy a bétából jólismert eltűnő lövedékbug megint kezd előjönni? -
Nazarov77 #58351 Ezzel is lehet farmolni, a lőszer legalább olcsó :D
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2011. augusztus 29. 12:38:43
Jármű: PzKpfw VI Tiger (P)
Szerzett tapasztalat: 2 127
Szerzett kredit: 57 532 -
TDantes #58350 Na ez is olyan dolog ez a pontosság. Ügye, itt a Löwe ami elvileg marha pontos. Aha. Nem egyszer és nem kétszer volt olyan, hogy mondjuk 100-150 méterre, nyílegyenesen egy helyben álló célpontot sem találtam el. Nem azért mert mellé céloztam, csak hát ügye ilyen ez a játék...random faktor.
Máskor meg, 400 méternél távolabbról kilóg egy fél centis sáv az ellenséges tankból, és telibe lövöm. -
Ha neked azt tetszett jobban,akkor nem vitatkozom:) Sok csatát lementem már mind3mal,eredményes is voltam velük,de az IS-el én speciel jobban élveztem a játékot:) -
Gunslinger #58348 Ahol lehetett én is bementem az ellenfél arcába, valszeg ennek volt köszönhető, hogy a találati pontosságom nem 20%az IS-el. :-DDD -
Adjunktus #58347 A T29 lesz az.
Mondjuk csak szakértő kezekben... -
Azaz ő jól használja a tankot. Én is német tankos vagyok főleg, ezért még bennem van az, hogy még 600m-ről is megpróbálom eltalálni az ellent a legszarabb ágyúval is :D Plusz lusta vagyok néha zoomolni, ezért néha amiatt is lövök mellé.
De azért lehet érezni, hogy ilyen mozgékonysággal arra vannak ezek az IS-ek, hogy hamar az ellenség arcában legyünk vele, ahol már be lehet célozni a gyenge pontokat, meg nem számít az se hogy 2mp helyett 3mp a célzási idő. -
R3nton #58345 Hát jó:D nekem a 100mm-es jön, be neked a 122. Igazából tapasztalja ki magának mindenki és majd eldönti, hogy neki melyik nyújt több szórakozást, és melyik több bosszankodást. Nálam a D10T nyert. -
Gunslinger #58344 Jó, de ő írta is, hogy leginkább 100 méter alatt lövöldözött vele. -
R3nton #58343 hát nem tudom, én a t29el még nerf előtt mentem, a nagyobb sebzésű ágyúval, ott gyakorlatilag az volt, hogy megindultam és ledaráltam a fél csapatot is-estűl tigerestül együtt, az nagyon op-volt:D Jobb mint IS -
Bár én német tankfan vagyok:D -
Oké, ezzel mindenki egyet ért, hogy a 122-es prémium nélkül nem valami jó, mert pénzt nem gyűjthetsz vele.
De lentebb meg azt írtad hogy a 100mm-es sokkal jobb, ez meg nem igaz, ahogy az adatok is alátámasztják. Lehet hogy te jobbnak érezted, de ha valaki tudja hogy hogy kell vele harcolni, akkor a 122-es eredményesebb. -
Konkrétan imádtam:) Sztem a legjobb tier7es heavy:)
Csak 155 csatát mentem vele,mert villámgyorsan mentem az is7 felé:)
De az a 155 csata nagyon élvezetes volt:D -
Redmaster #58339 De mondjuk azt is figyelembe kell venni a 122-esnél hogy úgy működik csak igazán hogyha az ember nem egyedül van mert mire újratölt addigra nagyon meg lehet halni. Főleg a mostani 16 arty/csapat-os időkben. És így hogyha valaki mással foglakozik az enemy akkor már lehet oldalról is lőni. -
R3nton #58338 de sokáig nekem is a 122es volt rajta -
R3nton #58337 sztem panzer4 az jobb mert hosszú löveg nagyon ütős rajta -
Akkor nálad: 1,18 kill / csata
és
1048 sebzés / csata
A találati arány az egész jó, de spiczi91 még ennél is jobbat tudott a 122-essel.
-
R3nton #58335 én csak annyit láttam, hogy míg d25t volt rajta, hosszú távon alig növekedett a pénzem, mikor meg ráraktam a d10t-t egyből ilyen 10-15k pluszos körök és pillanatok alatt meg lett az is-3ra a pénz. -
Dean108 #58334 Credit farm kérdés:
Prémium (ill. valós pénz bele nem invesztáltság miatt) nélkül slot hiány van.
Ha a német heavy ág mellett a med ágat is fejleszteném, akkor a 2 creditfarmoló csodámból az egyiktől meg kell váljak.
Szerintetek melyiket tartsam meg?
- Pz III / IV (credit factor = 1.08) vagy
- Pz IV (credit factor = 0.99)
Credit faktor alapján ugye az előbbit érdemes megtartani, de összességében akár fordítva is lehet.
2 bankjegynyomdám lesz.
Az egyik a Hummel, a másik pedig a fent említett 2 farmgép közül az egyik.
A Hummel azért kéne mindenképp megtartani, mert amikor jönnek az új pályák, akkor kell egy arty amivel ki lehet tapasztalni a belövési szögeket!
-
Durva :D Na ha valaki felmutat D10T-vel legalább egy ilyen eredményt, akkor megállapodhatunk hogy a 122-es minimum egy szinten van a D10T-vel :D
Te aztán nagyon szerethetted azt a tankot. -
Renegade #58332 prém nélkül teljesen érthető :-) -
R3nton #58331 mármint: 370 000 -
R3nton #58330 sérülés: megközelítőleg 370 000 369 ezer valamennyi -
R3nton #58329 és még1x mondom leginkább az anyagi oldala miatt frusztráló a 122es és azért preferálom a D10T-t, bár van több oka is... -
Az okozott sebzést még írd be. (összesen) -
R3nton #58327 353 csata
118 túlélt
417 kilőtt
79% találati arány
4 top gun
2 wittman (mind2 a D10T-vel ha jól emlékszem)
győzelmi arány 54%
Ezek az IS adatai nálam, nem túl jok de prem nélkül ennyire futotta egy átlagos játékosnak:D -
IS 122essel a legjobb:)
1.96 kill/csata
1639 átlag sebzés/csata
Sztem önmagáért beszél:) -
Renegade #58325 értem én :-)
sőt a párducokkal (E50el) is előre kell menni sok pályán, hiszen elsősorban med tankok és csak másodsorban sniperek és hát ugye a stratégiai pontokért a medek dolga megküzdeni.
-
spiczi91 #58324 10 méterről már könnyebb, alapból ritkán lövök 100 méternél messzebb, mert megyek előre mint valami hülye csatamalac. :D Erre a stílusra a legjobb az IS. -
Dean108 #58323 Pedig annó PzIII-al mindig legelől voltam! 
Igaz Vk3601-től erősen leszoktam róla. -
R3nton #58322 Sokáig használtam a 122est is-en mert tulajdonképpen tier7ben nem volt igazán bajom vele. d10t se üti át őket, de legalább nem lőttem el 1000+ pénzt hiába. Igazából én is-3on utáltam meg nagyon azt az ágyút. Mondjuk nekem nem volt még idáig soha prémiumom, és nekem nagyot nyomott a latba az is, hogy miután ki lett fejlesztve is-3 visszaraktam a 100mm-est is-re és ontotta a pénzt, míg d25t-vel örültem a 0 szaldós voltam. Ugyan ez IS-3 esetében, gyakorlatilag végig veszteséges voltam, míg meg nem szereztem BL-9et mert azzal már sebezni is tudtam nem csak pattogni -
T32-t hol viszi? Tudom hogy géppuska, alja (ami nagyon vékony), de azért ezeket meglőni egy 0,4-es ágyúval :D
Su-152-essel vannak emlékeim, azon is D-25T van csak épp sokkal gyorsabban tölt be, meg pontosabb, de T32-t nem bírtam átlőni, 127mm döntött páncél az sok. Löwe-t, KT-t átlőtte (KT-nek mondjuk csak az alját, meg a torony oldalát szemből). Is-3-mal is akadtak problémák bőven. -
Renegade #58320 szintén a 122-esre voksolok, IS az nem sniper tank, nem hátulról lövöldözgetünk vele, ráadásul a nagyok ellen is hasznosabb a magasabb HE sebzés miatt.
még a bétában mondta valaki (sarkosan fogalmazva) aki német tankkal előre megy, vagy aki Szovjettel hátul marad, az hülye -
Na erről beszéltem :) -
Végigvittem az egész szovjet med. vonalat, szóval kissé ismerős a D10T hidd el :) Közepes tankra jó ágyú, mondjuk a pontatlansága az valami hihetetlen, pedig T-44-esen vertical stab-al használtam, de arról álmodni sem mertem hogy valamit eltalálok vele menet közben ami 100m-nél messzebb van...(arról nem is beszélve hogy a T-54-es D-54-ese is ilyen...kár. Ezért megyek most E-50-re)
Na ne mondd már nekem hogy a D10T meg átlövi a T32-t, vagy akármelyik másik T8-ast...nekem T-44-esben még az IS-3-at sem vitte szemből, pedig az a legpuhább T8-as. Néha-néha valami csoda folytán átvitte.
Tier 7-hez hasonlítottam amúgy is, nem Tier 6-hoz. Mivel az az ellenfele, azt kell neki kilőnie.
esetleg te is beírhatnád az IS-ed adatait, lássuk hogy te hasznosabb csapattag vagy-e 100mm-es ágyúval, mint én 122-essel.
Gunslinger: pedig annyira nem szar, különben én sem tudtam volna elvinni 74%-ra. És tuti hogy van olyan akinek még jobb az aránya.
-
spiczi91 #58317 Megintcsak user error, KT-t viszi alulról, T32t viszi, IS3al vannak problémák, dehát mire való a HE lőszer? Az IS3 azt pedig nagyon szereti... -
spiczi91 #58316 Részemről 1,16 és 1190 az arány 168 csata mellett, only 122mm. 81%os találati arány, úgyhogy mégiscsak user error. -
R3nton #58315 Az egy dolog, hogy ki néz magasabbra, de ki lát magasabbra? xd -
WaseK #58314 Köszöntjük a versenyzőket az idei fedettpályás ki néz magasabbra versenyszámban.