A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Végigvittem az egész szovjet med. vonalat, szóval kissé ismerős a D10T hidd el :) Közepes tankra jó ágyú, mondjuk a pontatlansága az valami hihetetlen, pedig T-44-esen vertical stab-al használtam, de arról álmodni sem mertem hogy valamit eltalálok vele menet közben ami 100m-nél messzebb van...(arról nem is beszélve hogy a T-54-es D-54-ese is ilyen...kár. Ezért megyek most E-50-re)
Na ne mondd már nekem hogy a D10T meg átlövi a T32-t, vagy akármelyik másik T8-ast...nekem T-44-esben még az IS-3-at sem vitte szemből, pedig az a legpuhább T8-as. Néha-néha valami csoda folytán átvitte.
Tier 7-hez hasonlítottam amúgy is, nem Tier 6-hoz. Mivel az az ellenfele, azt kell neki kilőnie.
esetleg te is beírhatnád az IS-ed adatait, lássuk hogy te hasznosabb csapattag vagy-e 100mm-es ágyúval, mint én 122-essel.
Gunslinger: pedig annyira nem szar, különben én sem tudtam volna elvinni 74%-ra. És tuti hogy van olyan akinek még jobb az aránya.