418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #58553 A rövidebb előfizuk nyilván szarabb rátát hoznak ki (ugye a legdrágább az 1 napos, az 250 gold). De még az is csak 6250XP konvertálására elegendő amit ugye ugyanúgy ki kell termelni ha nem prémiumra költi az ember.
-
Szakesz #58552 Gondolom mindenki a legkedvezőbbet fogja kiválasztani, amely jelen esetben az egyhavi prémium account. -
bgabor #58551 Nem értek hozzá, de nem kellene a prémiumok különböző hosszúságát is bekalkuláni? Úgy értem, a megéri, nem éri szempontjából nem mindegy, hogy valaki egy hétre szerez prémiumot, vagy egy hónapra. -
Dean108 #58550 Köszi, világos.
Tehát ha veszek goldot mindenképp úgy érdemes, hogy a slot vásárlás meg egyéb után maradjon 2500 gold havi prémiumra.
2500-at vettem volna, abból 1200 a 4 slot ára, a maradék 1300 goldot akartam egyéb módon hasznosítani, de ezek szerint ez pazarlás.
A slotokra elég az 1500 goldos csomag (5 garázshely), és ha egyszer elgyengülök akkor külön egy 2500-as csomag a havi prémiumra. -
R3nton #58549 kicsit arcoskodtam most:P -
lammaer #58548 "Kiszámolta már valaki hogy mi éri meg jobban?
1., Prémium account és 150% az XP-re és a creditre.
2., Tier 5-ös elit tankokkal és mondjuk egy humival pénzt farmolni, majd mikor már elég pénzt farmoltál velük, a rajtuk lógó XP-t átváltani free XP-re, és azokat rákölteni a tigrisre, párducra, vagy egyéb halálcsillagra?"
Egy havi prémium account ugye 2500 gold, tehát napi 83 gold.
Ez pontosan naponta 83*25 = 2075 XP átváltására elegendő.
Ha az átlagXPd prém nélkül mondjuk 400, és naponta csak 10 csatát mész akkor máris (10*200*0.5) 2000 XPt keresel a prémiummal.
Szóval a free XP átváltása SOKKAL drágább min a prémium account, az opció 2 nagyjából értelmetlen. -
R3nton #58547 Győzelem!
Csata: Ruinberg 2011. augusztus 30. 14:51:49
Jármű: T34
Szerzett tapasztalat: 1 999
Szerzett kredit: 73 131
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Top Gun, Wittmann Kitüntetés, Mester Lövész, Mesterlövész -
lammaer #58546 "Még nem, elvileg 7.0ban már lehet utalni."
Ezt olvastad vmi hivatalos forrásból? Csúnyán beszoptam amikor 3 embernek egyszerre akartam venni, aztán kiderült hogy csak a menüben van a transfer gold opció, de nem működik (a legutóbbi patchben ki is vették :( ) -
spiczi91 #58545 Imádom, csak ha birka a csapat és egyedülhagynak akkor megszívtad. A poén az, hogy a 107eshez hasonló vele a találati arányom. -
Dean108 #58544 Kb én is így szoktam reagálni mikor már a 10. csatánál is totál passzív mindenki.
Aki támad az veszít alapon akar játszani mindenki. -
Ohyner #58543 Hát ilyen nincs egyszerűen mindig kilőnek, f.szom már a szuperpontos ágyúkba, meg láma csapatokba. Senki nem hajlandó megmozdulni, egyedül játszom ezt a k.rva játékot. Mindenki azt a killt lesi, ha nincs 10% alatt az ellenfelem egy sem segítene, bezzeg ha leszenvedem akkor már odaeszi a paraszt hevyket a fene. Addig meg rohadjak meg magam.
Kezdek egy artyt megtanulok vele játszani és bele..arok az egészbe. Ennél már az ülök hátul és lövök is élvezetesebb. -
Dean108 #58542 A nemzetközi fórumokon el kéne kezdeni sírni, hátha akkor beindítják nálunk is!
-
foxbat88fx #58541 ba***ák meg! pedig milyen jó lenne! csomó más online játékban lehet már sms-el... -
Ohyner #58540 Panther 1-re mit érdemes rakni. Őt szeretném megtartani, és akkor már felszerelem a csatákra, a L100-sal megyek majd így gondolom a töltésgyorsító helyett lehet rá jobbat is rakni, meg a célzása is gyors így nem tudom mit kélne -
S1mlis #58539 Új fizetési mód került be a WoT rendszerébe:
- Telefonos - Sms
Természetesen Magyarország nem került be ..........
Mintha ez az ország nem is ezen a földön lenne...no comment -
ja a sebvalto van elol es ha azt meglovik egsz minha motor talalatot kaptal volna ... -
Ohyner #58537 Ha platónban tolod használj trollgunt, mert van aki megvéd. Viszont ha nem védenek tényleg kiszolgáltat. Amúgy ha jó a team szerintem efektívebb a 107 nél -
Desmodromic #58536 Pont ilyenek miatt gondoltam, hogy meg kéne nézni. Nemrég olvastam valahol a német tankokról, hogy némelyik elöl hordta a váltóját vagy a motorját vagy milyét és ott "kell" felgyújtani. -
*egy med -
Annyi embert látok KV-val a trollgunnal, mondom kibróbálom, Hát egy katasztrófa, nem tudom mit kedvelnek rajta, egy meg nekem jön, és kétszer megesz mire betölt. Marad a 107-es. -
tedd fel azt a skint a hitboxal es tanulmanyozd at
en kiprobaltam meg a betaban es azt kell mondjam, hogy nem feltetlenul megbizhato a dolog volt hogy lanctalp sarkon lotem a tigrist szembol oldalrol es leegett volt hogy a segget a motornal amit pirossal jeloltek lotem vegig vagy a loszer rekeszt es semmi
annak jo az a skin aki nem valami nagy tank buzi es nem tudja esetleg hogy merre taroljak a loszert abban a tankban kb. a tobbi gyenge pont kitalalhato
a tankok farmotorosak azt erdemes loni
haspancel amit teknonek is hivank altalaban vekonyabb
ruszkik a geppuska gombcsukloit is vekonyabbra modelleztek szoval azt is erdemes loni meg hasonlok
jozan paraszti esszel is kitalalhatok
ezen felul meg van beepitve egy jo kis orosz random... -
Wasp91 #58532 PC Guru kódnak én is örülnék. Cserébe van Ncore meghívóm. 
Bár pont a wot topicba lenne még jó promo code.
-
Ezen a fórumon kétlem mivel mindenki játszik a játékkal. -
Dean108 #58530 Van még valakinek eladó PC Guru kódja?
-
Desmodromic #58529 Létezik valamilyen képgyűjtemény, amin látszik, hogy a különböző tankokat hol érdemes lőni,ha közelharcban fel akarom gyújtani vagy robbantani, ammorack, motor, stb.? A papagájos skint nincs szívem felrakni, de a róla készült képeket megnézném.
Azért nem vagyok teljesen amatőr /2000+ csata/, de ritkábban gyújtok tüzet, mint szeretném.
-
Adjunktus #58528 A Szarik nevű játékost már sokszor láttam.Ma találkoztam Kakil-al is.
Biztos testvérek. -
Ez sem kötelező, ugyanis a paypalon lehet nyitni/beállítani más valutát is. Nekem pl. az euro is be van tárazva, tekintettel arra, hogy német ebayen is adtam el cuccokat és ide fizettek :-) -
VanDaal #58526 Eddigi legjobb köröm :) Prémium nélkül értendő!
Ez lesz a 2. tank (a PzIV után), amit sajnálni fogok eladni... -
Nazarov77 #58525 Mindenféleképpen USDben fogsz fizetni paypalon csak az nem mindegy hogy mit vált át, mert a WoT oldalon Euro és Font van, mikor kiválasztod a csomagot és átirányít paypalra ott már USDben írja ki az árat. -
Adjunktus #58524 igen... -
virkir #58523 Mint írtam, rendes bankról beszéltem, hagyjuk már az OTP-t.
Az is megérdemli akinek még ott van számlája. -
Droughert #58522 Mostanában nem néztem, de a paypalos USD fizetés talán még olcsóbbra jön ki. -
Droughert #58521 Sima banki utalás némely banknál necces, mert egyrészt több idő is lehet, valamint horror összeget is elkérhetnek az utalásért.
Én is voltam olyan balfasz, hogy paypal helyett utaltam OTP-től. Több mint 1hét volt a teljesülés, valamint bónusznak 2600ft-os utaláshoz felszámoltak 2200ft tranzakciós díjat....
Szóval paypal+netes kártya a legjobb megoldás. Nekem pl. a virtuális webkártya van be regisztrálva a paypal acchoz, így onnan pénzt elemelni soha nem fognak. -
Nazarov77 #58520 Ha vesztek aranyat az oldalon a Fontot válasszátok Euro helyett abban fizetve picit olcsóbb! -
Tusy #58519 - megvettem IS-re a 100-as ágyút, de jelenleg rémálomnak tűnik vele a játék. Így alapból nagyjából a KV sebességével vánszorog (annál talán gyorsabb), messziről lőni vele esélytelen, közelről hasonló szintű tankból leszedett 17%-ot. Én tudtam vele lőni kettőt amíg ő 4 lövésből kivégzett. A lőszer csak azért lesz elég, mert rég szétszednek mire lőni tudnék. Lánctalp - torony - motor XP mennyisége így húzósnak tűnik, gondolom utána lehet vele olyan med-szerűen haladni (amiről szó volt pár hsz.-ban)
- KV már közel fullos, KV-3 is elég jól áll és a sebességük (lassúságuk) miatt a 107-es ágyúval inkább messziről lövöldözgetek; persze közelre is használom, csak nem erőltetem a torony forgási ideje miatt (főleg KV-nál). T-34-85 is jól halad, sebessége elfogadható és a tűzereje sem annyira rossz. Erősebb tankoknál megyek felderíteni, ha van rá esély a hátukba kerülni. Amíg lassú az IS ez nem fog vele menni, egészen pontosan fogalmam sincs mit tudok vele kezdeni amíg ennyire lassú. Lövök vele kettőt messzebbről mielőtt kiszednek vagy próbálok közel menni és úgy szednek ki, hogy lőni se tudok vele. Prémium nélkül annyira sokat nem fogok próbálkozni vele, a másik 4 tank nyeresége azért úgy tűnik fedezni fogja a költségeit (rosszabbra számítottam kredit ügyileg) -
Én nem szoktam egy fityinget sem feltölteni a paypalomra. A paypalon keresztül az e-mailcímmel szoktam fizetni, azonnali teljesítéssel. Ezért találták ki a paypalt... -
madmex #58517 Ez hogy szemböl ha kilő e-75t egy object 704 egy lövésre akkor mit talál el? -
virkir #58516 A sima banki utalás ideje pont ugyan ennyi.
A múlt héten hétfői dátummal indítottam az utalást 5,4k-t és szerda délután már rajta volt az acc-omon az arany.
Jó banknál ez került összesen 150Ft-ba.
Ja és simán forintban ment minden elszámolás. -
Dean108 #58515 Csak példaként mondtam.
3000 HUF is jó.
Szóval ha jól értem paypal reg, ez már rég megvan.
Ide akkor sima átutalással fel tudok tölteni bármelyik bankból pénzt.
(Tehát nem adok meg semmilyen kártya adatot.)
Az összeg 2-3 munkanap alatt rajta van a paypal-os számlán és onnantól kezdve sima ügy. -
gseldon #58514 Dögöljenek meg :)
(mindjárt megvan a GW panther :D )