banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tusy
    - megvettem IS-re a 100-as ágyút, de jelenleg rémálomnak tűnik vele a játék. Így alapból nagyjából a KV sebességével vánszorog (annál talán gyorsabb), messziről lőni vele esélytelen, közelről hasonló szintű tankból leszedett 17%-ot. Én tudtam vele lőni kettőt amíg ő 4 lövésből kivégzett. A lőszer csak azért lesz elég, mert rég szétszednek mire lőni tudnék. Lánctalp - torony - motor XP mennyisége így húzósnak tűnik, gondolom utána lehet vele olyan med-szerűen haladni (amiről szó volt pár hsz.-ban)
    - KV már közel fullos, KV-3 is elég jól áll és a sebességük (lassúságuk) miatt a 107-es ágyúval inkább messziről lövöldözgetek; persze közelre is használom, csak nem erőltetem a torony forgási ideje miatt (főleg KV-nál). T-34-85 is jól halad, sebessége elfogadható és a tűzereje sem annyira rossz. Erősebb tankoknál megyek felderíteni, ha van rá esély a hátukba kerülni. Amíg lassú az IS ez nem fog vele menni, egészen pontosan fogalmam sincs mit tudok vele kezdeni amíg ennyire lassú. Lövök vele kettőt messzebbről mielőtt kiszednek vagy próbálok közel menni és úgy szednek ki, hogy lőni se tudok vele. Prémium nélkül annyira sokat nem fogok próbálkozni vele, a másik 4 tank nyeresége azért úgy tűnik fedezni fogja a költségeit (rosszabbra számítottam kredit ügyileg)