418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #58593 de így kell játszanak csak egymással az artyk főleg ilyen városos pályán, addig is kevesebbet tesz másik csatába belőlük -
tankaljöttem #58592 én nem tudok aranyat venni most mert nem tudok választani sem ,ez miért van -
Nazarov77 #58591 Szar ez a képfeltöltő, haverom se látja itt.
ez jó?
http://i.imgur.com/VUiFt.jpg -
Dean108 #58590 Egyébként a legkisebb csomag az 1500 gold.
Ez 1950.00 HUF-ba kerül ezzel a fizetési móddal elvileg.
Még ebbe is benne lennék ha tudnám hogy ennél nem lesz több. -
Nem, majd ha jön a számla akkor kiderül. -
Dean108 #58588 A gold-ért járó pénzt igen csak akkor kezdi, de amíg a kódot pötyögöd az addigi hívásod szerintem nem ingyen van.
Ráadásul ott a figyelmeztető szöveg:
"A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges a telefon előfizetőjének engedélye. A többletdíjakról való tájékoztatásért kérjük keresse fel mobilszolgáltatóját. "
Le tudod check-olni, hogy eddig mennyi pénzt buktál a gold árán felül? -
Egyik klántáram most küldte :D:D
-
Nem, csak akkor szívja a pénzt amikor már beírtad a kódot a telón. -
Dean108 #58585 "elsőre nem fogadta el a kódot amit adott, újra próbáltam utána sikerült. Aztán 4 és fél percig szívta a pénzem"
Amíg a kódot próbálod beírni addig is vonja a pénzed ugye?
Tehát percenként 450 HUF és az első perc amíg pötyögöd a kódot kétszer is nem?
-
Nem látom, erről a képfeltöltős oldalról én semmit nem látok xD -
Nazarov77 #58583 PL:
-
Hát azért sajnálom, hogy mindet el kell költenem, de legfeljebb legközelebb többet veszek :D Teszt szerveren próbáltam is, tényleg ütős volt, erős az ágyúja, meg rohadt gyors is. -
Adjunktus #58581 Hekkeré válásom története.
Siegfrid Line map.Támadunk.Beállok a város közepén az egyik sarokhoz.
Ahogy az lenni szokott fel is bukkant az első ellenséges tank.Majtynka nevű géniusz parancsnoksága alatt.
Ahogy megjelent,paff már adtam is neki az elsőt.Visszatolattam,felkészültem a hagyományos csiki-csukira.Visszalőtt de csak a falat találta el.Kiugrok,paff,vissza.Ő megint a falat találta el.Ekkor megjelent a mögöttem egy enemy Sherman.Muszály voltam vele foglalkozni,mert faragta a seggemet.
Elkönyveltem,hogy ezt kihasználva Field Marschal Majtynka rámront.
De nem jött közelebb,hanem lőtte becsülettel tovább a ház sarkát.
Gondolom az lehetett a taktika,hogy ha elég sokat lő egy pontra,akkor előbb-utóbb átfúrja a falat és eljut a tankomig is.
Közben kivégeztem a Shermant,aki akkor már hisztérikus módon szidta Majtynkát valamiféle számomra megfejthetetlen nyelven.
Ekkor visszatértem hősünkhöz és további 2 találattal kivégeztem.
Ezek után a csatából visszamaradt perceket Majtynka szemrehányásai között töltöttem,hogy én mekkora hekker vagyok és úgy is feljelent.
No röviden ennyi. -
Nazarov77 #58580 B2t nem érdemes megvenni gyenge az ágyúja és ha bekerül nagyok közé szívás, T-25 viszont rohadt jó, prémiumhoz képest nagyon ütős tank lett. -
tankaljöttem #58579 én csak simán aranyat akarok venni ,és azt irja hogy válasszam ki de nincs ott semmi -
Ha már itt tartunk, mire érdemes költeni? Én egy német prémiumtanra szeretném, a B2 és a T-25 között vacillálok most... -
Én simán kifizettem. Kiválasztod mennyi arany kell, a 7 továbbinál ott van a DAO PAY, arra rámentem, elsőre nem fogadta el a kódot amit adott, újra próbáltam utána sikerült. Aztán 4 és fél percig szívta a pénzem, aztán írta hogy kész, beléptem a wotba és ott az arany :D -
tankaljöttem #58576 hogyan nekem nem engedi tovább -
Hát az én tier 4-es artym gyönyörűen szedi ki a nehéz tankokat is, bár rájuk kell szánni pár lövést, de a közepes tankok már mennek egy lövésből is... (Grille a 680/608-at sebző ágyújával)
De ha tényleg csak magas szinten probléma ez, akkor elnézést a szájtépésért... (bár szülinap előtt én is 5-6 artyval találkoztam oldalanként és baromi idegesítő volt.) -
Haha, simán lehet innen is :P Én most vettem pont 1500 aranyat :P -
R3nton #58573 akkor a szerencse gyermeke vagy, de az is lehet, hogy csak a nagy tier-es artykból van egy rakat -
Ja és négy tankom van + traktor és naponta annyit játszom mindeggyikkel, míg minddel nem nyerek egy csatát. Ami általában napi legalább 8 csata, de könnyen összejön a 16 is, ha zsinórban dobál be a rendszer a leendő vesztes oldalra (csak a teljesebb statisztika kedvéért írtam ezeket...) -
Már el lett mondva párszor alacsony tierben nem gond az arty.. gyors tankok ellen vannak olyan artyk amik nem tudják 1 lövésből megölni az adott tankot.
Egy T4 arty nem szedi ki kapásból a t5-6 tankokat míg a t7 arty röhögve intézi el a tier8 tankokat. Találat esetén akár egy lövésből de ha csak mellé lő azzal is megpecsételte a tank sorsát! -
brasco84 #58570 uninstall. -
tankaljöttem #58569 most akkor hogy tudok aranyat venni mert nem tudok tovább lépni ,azt irja select package ,de nem tudok választani -
Én most normál tankkal tier 5-ön, tankvadásszal és tüzérséggel meg tier 4-en leledzem.
A WoT születésnapja óta bármelyik tankommal is megyek, maximum 2 db arty-t látok oldalanként, de gyakori, hogy egy sem kerül be a csatába!!! -
virkir #58567 IS-7-et nem viszünk random battle-be. -
mondom adok még egy próbát a játéknak.
első játékom 2 hét után, 6-6 arty két oldalon, IS-7 el voltam.
Conclusion? -
Arty Flame On:
250 pen mi a halálért nem elég egy arty átlövéséhez?
Első találat lepattan!? Második már jóval közelebbről csak csilingel és szokás szerint elveszik a semmiben. -
ROF az egyetlen jó benne amúgy én simán átpakolnám az s70 ágyút ha tehetném. Az egy t10 ágyú t9 tankon ez meg egy t8,5 ágyú t7 tankon.
Nagyon sokszor van az, hogy basszus ezt a szituációt röhögve túléltem volna is4-ben. Ettől függetlenül valami csoda folytán elég jó a statisztikám. De akkor is gáz hogy minden t9 tanknak jobb ágyúja van és mellette még páncélja is. Még a torony se jelent védelmet amikor az IS4 minimaus tornyát szerintem nehezebb átlőni. -
Dean108 #58563 Magyarország még a jövőben tervezettek között sincs benne.
-
Nazarov77 #58562 Közben most jött a hír hogy új fizetési opció van, lehet SMSben is, viszont ha jól olvastam nálunk még nem lehet, csak pár országban egyenlőre.
http://game.worldoftanks.eu/news/general_news/new-payment-option-infin-payment -
Nazarov77 #58561 Overlord magyarázott valami olyasmit hogy 7.0ban lesz ilyen opció, majd meglátjuk. -
R3nton #58560 Köszi! Az a vicces T34et jobban szeretem, mint IS-4et. Mozgékonyabb és az ágyú fenomenális főleg a viszonylag jó pontosság és nagyon jó ROF miatt:D -
Nikosi #58559 Hehe a kedvenc map a szavazáson jelenleg Himmelsdorf elég szép előnnyel. Ebből lemérhető mennyire szeretik a felhasználók az artykat. Mármint aki nem artista. :) -
Jó tank az csak kell rá minden fejlesztés. Lehet arctámadózni meg forgatni a tankot és akkor kellemesen pattogós. Mit nem adnék érte ha a t34 ilyen testtel és toronnyal rendelkezne. -
Dean108 #58557 Prémium esetében ugye kevesebbet kell a tier 5-ös tankokkal farmolni, így az azokon felhalmozódó XP is kevesebb.
Most, mivel Prém nélkül vagyok, a tier 5-ösökön egyre inkább ott fog lógni az egyre több és több XP, ami ugye szúrja a szemem, hiszen raknám inkább azt a tigrisre.
Viszont 2500 HUF-ért egy havi prémium és lehet többet nem nézegetem a tier 5-ösök XP-jét. Ezt maximálisan aláírom.
Az 1 napos ingyen prémium alatt nagyon jött az Xp és a pénz. -
Neutralpoint #58556 Ez a T32 tényleg ekkora szopatós szar? vagy csak nekem nem akar működni?
Alap torony nuku 105-ös, ez így nem pálya. -
bornofakone #58555 #58547
bármely más t7,8,9,10-s tanknál azt mondanám h nem olyan nagy cucc az a kb 2k xp-s kör, de t34-nél ez szép :D nagyon :)
ráadásul wittmann :D nem tudom mit csináltál, de nagyon összejött :D t34-el elég kemény dolog ilyet összeszedni :D -
lammaer #58554 legegyszerűbb ha a delikvens leül, és megnézi hogy egy nap mennyi XPt termel ki. Ha megvan prém nélkül a naponta 12000 XP, akkor mindenképpen megéri akár az egy napost is megvenni, mintsem ugyanezt a 250 goldot konvertálásra fordítani.
Ja, és nem elhanyagolható szempont, a credit bevétel (PROFIT) sokkal jobban jön, ezt pedig az XP konvertálásra költött gold nem igazán tudja kompenzálni.