A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #58581 Hekkeré válásom története.
Siegfrid Line map.Támadunk.Beállok a város közepén az egyik sarokhoz.
Ahogy az lenni szokott fel is bukkant az első ellenséges tank.Majtynka nevű géniusz parancsnoksága alatt.
Ahogy megjelent,paff már adtam is neki az elsőt.Visszatolattam,felkészültem a hagyományos csiki-csukira.Visszalőtt de csak a falat találta el.Kiugrok,paff,vissza.Ő megint a falat találta el.Ekkor megjelent a mögöttem egy enemy Sherman.Muszály voltam vele foglalkozni,mert faragta a seggemet.
Elkönyveltem,hogy ezt kihasználva Field Marschal Majtynka rámront.
De nem jött közelebb,hanem lőtte becsülettel tovább a ház sarkát.
Gondolom az lehetett a taktika,hogy ha elég sokat lő egy pontra,akkor előbb-utóbb átfúrja a falat és eljut a tankomig is.
Közben kivégeztem a Shermant,aki akkor már hisztérikus módon szidta Majtynkát valamiféle számomra megfejthetetlen nyelven.
Ekkor visszatértem hősünkhöz és további 2 találattal kivégeztem.
Ezek után a csatából visszamaradt perceket Majtynka szemrehányásai között töltöttem,hogy én mekkora hekker vagyok és úgy is feljelent.
No röviden ennyi.