418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    T-25 olyan szempontból jobban hozza a pénzt a shermannál hogy jobb a fegyvere ergo több sebzést fogsz vele csinálni, meg úgy az egész tank jobb nála. átlag pénzhozás 20-30k credit prémium accounttal nálam.
  • Tusy
    - kemény és igazságtalan küzdelemben, de győztünk!
  • kaleun
    Újabb kamikaze medált kaptam Himmelsdorfon, az ellen bemutatott egy tökéletes failt (hullottak mint a legyek) és mivel artyval (gw párduc) voltam már kezdtem megijedni, hogy elkótyavetyélem a duplázót. A vasút melletti utcában találkoztam és párbajoztam egyet egy Pershinggel (~45%), nem hibáztam (1%) és ütköztünk...

---

Láttam, hogy megint lesz a hétvégén "Kill the Courier" (COURIER_WG). Eddig egyszer találkoztam vele, sajnos a mi oldalunkon volt. Remélem sikerül majd kilőnöm, mert jól jönne az arany a cuccok leszereléséhez.
  • MEdievil
    Bétában volt tracer most nincs.
    Bétában nem 14 arty volt mint az előző játékomban csak azért nem öntöttem le benzinnel a tankom mert ensk volt és így megúsztam az artymókát.
  • Szakesz
    Természetes szigorúan csak random csatákra vonatkoztatva.
  • Szakesz
    A további probléma, hogy pár campelő tier 7-8 arty akár több, túlerőben lévő tier 9-10 heavyn is felülkerekedhet, ha azoknak már nincs tüzérségi támogatása.

A múltkor 7 heavy tankot buktunk a 8-ból azért, hogy a 4 megmaradt artyval végezzünk. :)
  • Adjunktus
    Ettől a kérdéstől ne várd a népszerűséged növekedését...
  • Oddball29
    Nem igazán tudsz azokkal elugrálni...
  • virkir
    Valahogy nem örülök amikor rendszeresen ilyen csapatokba rak a játék

Aztán a vége meg elég jó tud lenni ha nem balfaszok közé kerülök :D

• Khaosz5
    Hali.
    Német Arty vagy Orosz Arty ágat érdemes tolni ?
  • Szakesz
    Túlélt egy telitalálatot a 15cm ágyúmtól. A frontján az a tátongó lyuk az elején a lövedék bemeneti nyílása. Elképesztő. :)

• noname23
    Béta óta sok víz lefojt a Dunán azóta ezek kitalálták a T8 artyt is még ha csak hummel volna nem gond de mikor egy KT-t ketté lőnek 1lövéssel azért akkor megijedek mi lesz még amit kitalálnak majd.
  • kerla
    szerintem ezen az arty dolgon már túl kellene lépni végre. Még a béta elején 1-2 hónapig jogos volt a nyavalya, de mára el kellne fogadni, hogy így készítették el, van arty és kész. én is dühöngtem sokat anno, de mára megszoktam, sőt vettem és tolom azt is. ha már van, akkor nem nyihizek, hanem kihasználom credit szerzésre :-)

megaztán nem is nagyon lehet újat írni ebben a témában, akkor meg minek? Inkább a T-25-ről mondjatok vmi értelmeset vagy a VK3002 (DB)-ről.
  • bgabor
    Igen, valóban ez lehet a dolog mögött. Csakhogy ez idővel tényleg meg fogja ölni a játékot. Én ugyan nem játszottam még Tier 9-10 csatákban, de gondolom a sok hevavyvel nem sok öröm lehet abban hogy az artyk lövései elől ugrálunk el.
  • bgabor
    Sajnos igen. Mondjuk nem mindenki ilyen, nálam például lassan nyolc éve nincs is beállítva az RTL Klub a tévén. Discovery, Science, National Geo és hasonók mellett labdába se rúgnak. :D
  • noname23
    Nézte azt a redva akinek volt több adója mint TV2 RTL M1 azokat nem számították bele pedig kicsit 1millónál azért többen lakunk Mo-ban.
  • tigrincses
    http://www.gamestar.hu/world-of-battleships-bejelentes-monitor-nem-marad-szarazon.html
  • Oddball29
    Én afelé hajlok, hogy nagyon is tudják mi a helyzet, de úgy osztanak és szoroznak, hogy több játékost veszítenének azzal, ha megnehezítenék az artisták életét. Netán úristen gondolkodásra, taktikai megfontolásokra késztetnék őket a mostani hungry-hungry hippos szintű fragért marakodás helyett.

Egy elhibázott koncepció miatt rászabadították az amúgy ennél gyenge kettes kivitelezésnél többet érdemlő játékra a sok vérszergejt, akik másképp nem is tudnának érvényesülni.
  • kerla
    Gondolkodom a T-25 prémium tank megvásárlásán, mert kellen minél több credit hozó tank. Kérdésem, hogy ez többet hoz mint a béta tesztereknek adott sherman tank? Mert azom van, de nem akkora a habzsidőzsi. Tud vki átlag számokat mondani creditre, hhogy egy normál győztes csata mit termel? Mekkora csapatokba rak be vele? Érdemes beruházni rá?
  • Ohyner
    Erre azt tudom mondani, hogy ríttak rengetegen a Győzike show miatt is, hogy miylen szar ment a tv-ben, mégis azt nézték. Mert ha nem nézték volna, akkor nem érte volna meg, és nem vetítik.
    Addig amíg nem szakad el a cérna tömegesen, és amég kitartanak az emberek a szar ellenére is addig minden így marad.
  • bgabor
    Lehet hogy igazad van, bár az utolsó 30 Tier5 tank csatámban sose voltam top Tier. Ki érti ezt?
  • bgabor
    Szerintem ezek az orosz fejletők ebbe fognak belebukni egyszer, hogy nagy ívben szarnak a közösség visszajelzéseire, véleményére, és semmibe veszik őket. Ez azért mekkora már hogy valaki beírja hogy limitálni kellene az artyk számát, mert nem róluk szól a játék, ezek meg kitörlik a hozzászólását a tér-idő kontíniumból.

Hiába na, a régi orosz reflexek.
  • lammaer
    Én is most a Pvel küszködök. Se ágyú, se sebesség, se páncélzat. Iszony milyen visszalépés a vk3601 után. Ha összeküszködöm a toronyra valót, lesz ágyú, aztán sok Xp és lesz sebesség is.
  • bgabor
    Ó, mindenütt ez megy, például a legnagyobb magyar híroldalon, ar Origo.hu-n kitörlik illetve nem engedik megjelenni a hozzászólásod ha az övékével ellentétes véleményt fogalmazol meg. Nem anyázol, nem szélsőségeskedsz, csak eltérő véleményednek adsz hangot, mint amit ők képviselnek.

Ők ott a nagy liberális origo.hu-nál így képzelik el a demokráciát meg véleménynyilvánítás szabadságát 2011-ben, hogy az ellentétes véleményeket még csak megjelenni sem engedik.
  • csőcse
    Áh miről beszélsz már most betiltanám hogy artyval szakaszozni lehessen mert az milyen mikor már két T8 arty is eltalál.
  • Egerwin
    Jobb motor kell rá és viszonylag gyors lesz, amúgy stocként is gyors lejtőn lefelé, akkor 60 km/h-val is megy.
  • rrally
    Olyan nincs hogy 1 smst küldök az adot kóddal egy számra és kész ott az arany.A bigpoint-nál így megy?Sokkalta egyszerűbb.
  • Nazarov77
    Sajnos elég szenvedős lesz míg kimaxolod, de ha egyszer fullos lesz akkor nagyon jó lesz, ehhez kitartás kell, a legrosszabb stock tank.
  • Trabant93
    Sziasztok!
    Olyan jellegű problémám adódott,hogy indítom a wot-ot,elindul,de a launcher mindig azt irja hogy"frissités keresése".És nem tölti be,akármennyit várok.Eddig egy pillanat alatt behozta.
    Köszönöm előre is a segítséget!
  • femate
    Megvettem VK 3001 P-t szerintem jó de lassúú mint a dög kV legyorsul KV val ott lövöldöztünk a KV 3-as oldalát és még meg se sérült. De szerintem amúgy jó gépezet .
  • zsozsok
    Mi lenne a 3 fős arty szakaszokkal ?
  • lammaer
    /off
    Milyen jó öreg idők? Most idehaza ugyanez van. Lásd amikor a névadó bizottság nem akart liszferi repteret... vagy az AB, hogy húzza-halasztja a nyugdijügyben a döntést, nem mernek mondani semmit. 8 hónapja már
    /on
  • Nazarov77
    Csak én érzem úgy hogy ez olyan mint a jó öreg kommunista időkben? Erős cenzúra stb.
  • Nazarov77
    Tényleg kiszedték, azt még én is belikeoltam...
  • noname23
    Azta qva a map szavazósnál kitörölték az egyik hsz-t ami már 20+likeot kapott mikor legutoljára láttam mekkora **ik
    valahogy így hangzott: "I wish a Arty max from 2/Team"
  • Sir Charles
    Nekem van PZIV meg T-34, meg nagy Shermanom is, és elég vegyes a felhozatal.PZIV-el 50% T-5-6 csata, T-34-el inkább a nagyokhoz pakol,
    nagy Shermannel meg hol a végén vagyok a tornasornak, hol az elején.
  • lammaer
    Nem tapasztalok ilyesmit, aktiv KV és PZIV használó voltam tegnap előttig. Remek csatákat lehetett vivni velük.

Most nagysherman és T1, simán vagyok velük top tank.

Egyszerűen csak rossz szériát fogtál ki.
  • bujcsik555
    Nekem van PZ4 meg KV is, és mindkettővel az esetek 3/4-ben T5 vagy T6 csatába tesz.
  • bgabor
    Ahogy én megfigyeltem, egyértelműen variáltak valamit a matchmakingen, mert gyakorlatilag megszűntek azok a leosztások, ahol a T5 tankok top tankok. T5 tankal kizárólag Tier 6-7-8 tankok ellen megyek minden egyes nap, nincs kivétel. És így a Pz4 máris nem akkora arc, mint régebben volt, ahogy gondolom a KV-sem, de az már nincs. De például T6 Shermannal se voltam még soha top tank, vagy a közelébe, a 76mm-es ágyúval marha sokat érek a T8-9 szöretegek ellen. Most már nagy tankal (tier 6 és fölötte) éri meg csak menni, ha killeket is el akarsz érni.

Meredeken esik a játék élvezetfektora tapasztalataim alapján, és a fejlesztők túl ostobák ahhoz hogy akár a legnyilvánvalóbb hibákat felismerjék és javítsák.
    (jó példa a lökött overlord csávó nyilatkozata hogy nem tervezik limitálni az aryk számát egyáltalán, aztán vannak olyan meccsel ahol a tankok fele a homár artykból áll, volt is itt egy jó screenshot róla korábban)

Emellett szerintem a pénztermelésből is visszavettek, kevesebb a bevétel premium nélkül, mint régen.

Hiába no, valamivel erőszakolni kell a játékosközönséget a fizetés irányába.
  • spiczi91
    Én a B2t is szeretem, de az már néha benéz a KV-k közé, ott meg már cinkes. majd ha egyszer S35 leakciózzák, akkor veszek. :D